Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از به کارگیری شیوه‌های نوین برای ساماندهی پسماندهای حجیم، چوب و سرشاخه همچنین پسماندهای تر میادین میوه و تره‌بار خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، شادی مالکی معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق این سازمان با اشاره به لزوم مدیریت پسماندهای چوب و سرشاخه به دلیل حجم زیاد تصریح کرد: این دسته از پسماندها مشکلات زیادی را در جمع‌آوری و حمل و نقل ایجاد کرده و علاوه بر این با تحمیل هزینه‌های گزاف، مدیریت شهری را با اشکال در این حوزه مواجه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در مدیریت پسماندهایی نظیر میوه و تره‌بار نیز با گرفتاری‌هایی همچون فسادپذیری بالا، تولید شیرابه و ایجاد انواع آلودگی‌های زیست محیطی روبه رو هستیم. لذا رویکردهای نوینی جهت حل این مشکلات توسط سازمان مدیریت پسماند اتخاذ شده است که از آن جمله می‌توان به جمع‌آوری جداگانه پسماند تر میادین میوه و تره ‌بار به منظور تولید کود کمپوست با کیفیت همچنین پردازش سرشاخه‌ها و پسماندهای حجیم و طرح جمع‌آوری پوشال‌های مستعمل اشاره کرد.
مالکی هدف از انجام این اقدامات را کاهش تولید پسماند، تقلیل حجم پسماند، عدم تولید شیرابه، کاهش تولید گاز متان، کاستن از هزینه‌های حمل و نقل و عدم دفن پسماند همچنین تولید کود کمپوست با کیفیت و دستیابی به درآمد پایدار عنوان کرد و گفت: از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا کنون، دو هزار تن پسماند تر از سوی میادین میوه و تره بار در سایت تولید کمپوست واقع در اراضی جنب ایستگاه جهاد پذیرش شده و ساخت بیوراکتور هوازی تولید کمپوست نیز انجام پذیرفته است.
وی در همین خصوص توضیح داد: ظبق بررسی های انجام شده در 2 ماهه اول سال جاری  این موضوع از حمل دو هزار تن پسماند به مجتمع پردازش و دفع آرادکوه جلوگیری کرده است؛ همچنین توانسته‌ایم با انجام این کار طی مدت مذکور مانع از تولید 200 متر مکعب شیرابه و دفن دو هزار تن پسماند شویم. به طوری که این امر موجب کاهش هزینه‌های ماهیانه  مدیریت شهری با رقمی در حدود 300 میلیون تومان یا به عبارتی  3.6 میلیارد تومان در سال، خواهد شد.
معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند به هماهنگی‌های صورت گرفته با سازمان بوستان‌ها جهت استقرار مخازن غلطان برای جمع‌آوری پسماندهای  فضای سبز بوستان‌ها(چمن، برگ، علف کشی و تعویض نشاء) اشاره و خاطر نشان کرد: در حال حاضر هفت بوستان برای این منظور مخزن‌گذاری شده است که بخشی از پسماند چوب و سرشاخه به سایت سرشاخه‌ها و پسماند حجیم آزادگان منتقل شده و زایدات فضای سبز شامل چمن، علف، برگ و زایدات  حاصل از تعویض نشاء جهت تولید کمپوست به سایت تولید کمپوست در اراضی جنب ایستگاه خدمات شهری جهاد واقع در منطقه  19 منتقل می شود.
وی در پایان با اشاره به احداث دو مجتمع پردازش حجیم  در جنوب و شرق پایتخت  به منظور پردازش این نوع از پسماندها  در آینده ای نزدیک  اظهار داشت: سایر طرح‌های موضوعی نیز از جمله طرح جمع‌آوری پوشال‌های مستعمل جهت تولید چیپس چوب در فصل بهار و تابستان، در راستای کمک به ساماندهی پسماندهای حجیم، مد نظر این سازمان قرار گرفته و از ابتدای آغاز طرح تاکنون پذیرش حدود 30هزار عدد پوشال مستعمل در مجتمع پردازش پسماندهای حجیم آزادگان، صورت پذیرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پسماند سازمان مدیریت پسماند پسماندهای حجیم تولید کمپوست میوه و تره جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟ | واکنش سازمان پسماند شهرداری نسبت به این اتفاق

به گزارش همشهری آنلاین، روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در واکنش به انتشار ویدئویی از مشاهده چند قلاده شغال در پارک جنگلی لویزان اعلام کرد: «با توجه‌ به جغرافیای این پارک جنگلی و قرارگیری آن در حاشیه شمال شرقی پایتخت و هم‌جواری با مناطق کوهستانی که گونه‌های مختلف جانوری و حیات‌وحش در آنجا آزادانه زندگی می‌کنند، عامل ورود این دو حیوان به این پارک بوده است. ازآنجاکه کنترل تمامی گونه‌های جانوری از جمله شغال در حیطه وظایف اداره حفاظت و مدیریت حیات‌وحش تهران و اداره کل محیط‌زیست استان است، به نظر می‌رسد ساماندهی حیوانات وحشی و جلوگیری از نزدیک‌شدن اینگونه جانوران به حریم شهر یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین تکالیف این مجموعه‌هاست.

یکی از راه‌های پیشگیری از ورود حیوانات وحشی به حریم شهرها، غذارسانی مصنوعی در زیستگاه‌ها و مناطق حفاظت شده است تا این‌گونه حیوانات در کنار شکار طبیعی بتوانند با استفاده از این سیستم به حیات خود ادامه داده و برای تهیه غذا به انسان‌ها و اماکن مسکونی یا تفرجگاهی حاشیه شهر نزدیک نشوند.

شایان‌ذکر است در بسیاری از کلان‌شهرها، اداره کل حفاظت و مدیریت حیات‌وحش با راه‌اندازی گشت‌های ویژه به‌صورت مداوم، فعالیت گونه‌های جانوری را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند و در صورت نزدیک‌شدن به حریم شهرها با عملیات زنده‌گیری، آنها را به زیستگاه‌های طبیعی و امن باز می‌گردانند که این امر کاملاً تخصصی و در حیطه وظایف ادارات محیط‌زیست است.

هرچند رفتارهای نامناسب شهروندی در هنگام استفاده از جنگل‌ها و فضای سبز طبیعی اطراف شهرها و دفع نامناسب پسماندها می‌تواند غذای آماده برای برخی گونه‌های جانوری فراهم کند؛ اما نباید فراموش کنیم که در این زیستگاه‌ها حیواناتی مانند موش و خرگوش صحرایی به‌وفور یافت می‌شوند که شکار و درواقع غذای طبیعی برای حیوانات وحشی هستند که گزینه عاملیت پسماندهای شهروندان برای حضور شغال‌ها در این بوستان‌ها را کم‌رنگ می‌کنند. »

کد خبر 846566 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران سگ بدون صاحب تهران بوستان

دیگر خبرها

  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟ | واکنش سازمان پسماند شهرداری نسبت به این اتفاق
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»