Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش بینی بارش ها در حوضه های آبریز کشور نشان از آن دارد که حوضه آبریز دریای خزر با دریافت ۷۷ میلیمتر بارش در هفته آینده رکورد دار پربارش ترین حوضه های آبریز اصلی کشور خواهد بود.

به گزارش ایران اکونومیست، وضعیت بارشی کشور نسبت به سال گذشته و دو سال پیش اصلا مطلوب ارزیابی نمی شود و همین امر دغدغه تامین آب در روزهای گرم تابستان را جدی تر ساخته است، با اینحال هنوز برخی حوضه های آبریز شاهد بارش خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس پیش بینی تازه موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو برای این هفته، وقوع بارش ها برای مناطقی واقع در نوار شمالی کشور پیش بینی می شود.

همچنین با توجه به چشم انداز بارش پیش بینی شده برای هفته دوم منتهی به ۱۳ خرداد وقوع بارش ها به صورت پراکنده برای مناطق واقع در شمال و شمال غرب کشور مورد انتظار است.

وضعیت بارش این هفته حوضه های آبریز کشور

حوضه آبریز دریای خزر در این هفته بیشینه بارش ۶۹ میلیمتری با متوسط محدوده ۷ میلیمتری را تجربه می کند که در بین حوضه های ۶ گانه آبریز اصلی کشور بالاترین میزان خواهد بود.

حوضه آبریز فلات مرکزی هم با بیشینه بارش ۱۴ میلیمتری و متوسط محدوده صفر میلیمتری مقام دوم پربارش ها را دارد.

وضعیت بارش حوضه آبریز دریاچه ارومیه در این هفته بیشینه بارش ۱۳ میلیمتر و متوسط محدوده ۲ میلیمتری را خواهد داشت.

حوضه آبریز قره قوم هم این هفته بیشینه بارش ۱۲ میلیمتری و متوسط ۲ میلیمتری را تجربه می کند.

در مقام کم بارش ترین حوضه های آبریز کشور حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان با بیشینه ۲ میلیمتری و متوسط محدوده صفرمیلیمتری قرار دارد.

حوضه آبریز مرزی شرق از حوضه های آبریز اصلی کشور این هفته هیچ میزان بارشی ندارد. همچنین از مجموع ۳۱ حوضه آبریز درجه دو ۱۸ حوضه بدون بارش خواهند بود .

از مجموع ۹ حوضه آبریز درجه ۳ کشور نیز ۲ حوضه بدون بارش است.

وضعیت بارش حوضه های آبریز درهفته منتهی به ۱۳ خرداد چگونه است؟

در هفته منتهی به وضعیت بارشی حوضه آبریز دریای خزر کمی بهتر خواهد شد و بیشینه بارش آن به ۷۷ میلیمتر با ۵ میلیمتر متوسط محدوده خواهد رسید.

هفته آینده وضعیت بارشی حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز نسبت به این هفته بهتر خواهد شد به گونه ای که بیشینه بارش آن به ۵۰ میلیمتر با متوسط محدوده ۵ میلیمتر می رسد.

اما حوضه آبریز فلات مرکزی نسبت به هفته منتهی به ۶ خرداد با کاهش بارش روبرو خواهد بود و بیشینه بارش آن به ۲۹ میلیمتر با متوسط محدوده صفر میلیمتر خواهد رسید.

حوضه آبریز قره قوم  و خلیج فارس و دریای عمان هم در هفته منتهی به ۱۳ خرداد شاهد کاهش بارش خواهند بود به گونه ای که متوسط بارش آنها ۴ میلیمتر خواهد بود که متوسط محدوده بارش هم نخواهند داشت.

حوضه آبریز مرزی شرق در هفته منتهی به ۱۳ خرداد همچنان بدون بارش خواهد بود ضمن آنکه از مجموع ۳۱ حوضه آبریز درجه دو همچنان ۱۸ حوضه بدون بارش پیش بینی می شود.

از مجموع ۹ حوضه آبریز درجه ۳ کشور هم ۳ حوضه بدون بارش خواهد بود.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: دریای عمان ، بارندگی ، بارش برف

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دریای عمان بارندگی بارش برف حوضه آبریز دریای خزر حوضه آبریز درجه حوضه بدون بارش حوضه های آبریز هفته منتهی متوسط محدوده بیشینه بارش آبریز کشور ۲ میلیمتری وضعیت بارش پیش بینی بارش ها بارش آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت

از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۳ اردیبهشت ماه بارندگی‌ها در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

به گزارش مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • پیش‌بینی بارش در برخی مناطق کشور طی هفته جاری
  • استان های غرب، شمال غرب، شمال و شمال شرق کشور بارانی می شوند
  • بهره‌برداری از دو طرح آبی در تابستان/از ماهیت سدچمشیر دفاع میکنیم
  • رگبار شدید و رعد و برق در ۵ استان از فردا | تداوم بارش‌ها تا آخر هفته در این مناطق | وزش و باد و گرد وخاک در بخش‌هایی از کشور
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • تداوم بارندگی در برخی استان‌های کشور