Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی پیام عصر روز دوشنبه در نخستین جلسه شورای عشایر اظهار کرد: عشایر زحمتکش همیشه پای انقلاب بوده و در عرصه تولید محصولات دامی نقش برجسته‌ای دارند و با امکانات کم و در سخترین شرایط این مهم را بر دوش دارند.

وی ادامه داد: آنان با دوری از امکانات به‌همراه خانواده خود ماه‌ها از محل زندگی خود دور می‌شوند و بنابراین همه ما وظیفه داریم در جهت حل مشکل آنان گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه با امکاناتی که در اداره‌ها داریم می‌توان زحمات طاقت‌فرسای عشایر تلاشگر شهرستان را جبران کرد، گفت: راه‌اندازی نمایشگاهی جهت عرضه محصولات تولیدی عشایر با هدف معرفی و درآمدزایی می‌تواند موثر واقع شود.

وی با بیان اینکه اداره‌کل امور عشایر استان در این زمینه باید همکاری کند، گفت: انجام هر کاری برای این قشر زحمت‌کش که از هر گونه امکانات دور هستند، موجب دلگرمی و پشتیبانی آنان می‌شود.

فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه رسیدگی و حل مشکلات اقشار محروم و زحمتکش جامعه از اولویت‌های مسوولان باشد، افزود: اختصاص سهمیه آرد و مدیریت آن صرفا برای تامین نان عشایر در فصل کوچ در دستور کار گیرد تا مشکل آنان از نظر نان حل شود.

پیام با تاکید بر اینکه بانک‌ها در اعطای تسهیلات به عشایر شرایط را روان‌سازی کنند، اظهار کرد: میزان و نحوه پرداخت تسهیلات بانکی در میاندوآب در ۶ ماه اول سال در مقایسه با شهرهای دیگر مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد و بنابراین بانک‌ها این موارد را مدنظر قرار دهند.  

وی در خصوص تخصیص کالاهای اساسی به عشایر گفت: جهاد کشاورزی این مهم را در اولویت قرار دهد و نظارت دقیق بر توزیع کالاهای اساسی داشته باشد و البته باید مراکز توزیع در سطح شهرستان به ویژه روستاها افزایش یابد تا از حالت انحصاری خارج شود.

وی گفت: در رابطه‌ با پایش بیماری و مایه‌کوبی ‌دام‌های عشایر قبل از کوچ شبکه دامپزشکی روند را سرعت بخشد و طی یک هفته آتی به اتمام رساند تا دام عشایر قبل از کوچ در برابر بیماری‌ها ایمن شود.

امسال‌ ۷۰ دستگاه پنل خورشیدی بین عشایر آذربایجان‌غربی توزیع شد 

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه گفت: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، امسال هم پیش‌بینی می‌کردیم که تداوم داشته باشد برای مقابله با آثار مخرب کاهش بارش‌ها و براساس نیازسنجی‌ها برای عشایر استان، تامین تانکر آب سیار و احداث آبشخور در دستور کار قرار گرفت.

علی ناجی با بیان اینکه برای ارائه خدمات بیشتر توزیع پنل‌های خورشیدی به عشایر انجام گرفت، اظهار کرد: امسال‌ ۷۰ دستگاه توزیع شد و همچنان ادامه دارد.  

وی افزود: همچنین بحث آرد عشایر با توجه به ساماندهی توزیع آن در جامعه، تلاش می‌شود عشایر از این حیث دچار مشکل نشوند و طبق مقررات توزیع شود.

وی با اشاره به گله‌مندی عشایر از نظر توزیع آرد، گفت: در گذشته عشایر نان را خودشان پخت می‌کردند ولی با توجه به توسعه نانوایی‌ها دسترسی به نان تا حدودی آسان‌تر شده اما در فصل کوچ این دسترسی برای عشایر محدود می‌شود و به همین خاطر نیاز است آرد در اختیار عشایر قرار گیرد تا در ییلاق به پخت نان اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، ۲۰ هزار خانوار عشایری در استان وجود دارد که به ۲ ییلاق داخل استان شامل "سلیم‌خان" شاهین‌دژ و چالدران کوچ می‌کنند.

عشایر میاندوآب و مهاباد هم به ییلاق دامنه‌های سهند کوچ می‌کنند.

برچسب‌ها زندگی عشایری آذربایجان غربی جامعه عشایری سازمان امور عشایر ایران میاندوآب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری آذربایجان غربی جامعه عشایری زندگی عشایری آذربایجان غربی جامعه عشایری سازمان امور عشایر ایران میاندوآب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۱۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» نوشته غزاله بزرگ زاده به زودی توسط نشر روزگار منتشر و در نماشیگاه کتاب تهران می‌شود. این رمان دارای داستان های فرعی از چند راوی در بازه های مختلف است.

شخصیت اصلی این رمان دختری است که حادثه‌ای کابوس‌ها ورنج‌های گذشته را برای او زنده می‌کند. دختری که سرگردان است برای رمزگشایی از گذشته و اتفاقاتی که رنگ و بویی تازه به خود گرفته‌اند، او را در مسیری تازه و چالشی قرار می‌دهند.شخصیت‌های فرعی خواسته و ناخواسته پایشان به زندگی کاراکتر اصلی داستان کشیده می شود و حتی گاه راوی داستان می‌شوند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

با بدنی لرزان و لک‌لک‌کنان جلو رفتم، تا رسیدم به آخرین قدمی که برای اولین‌بار پرهیبی تنها را دیدم. سرتاپا خیس عرق بودم. در حالی‌که عرق از چهره‌ام می‌چکید، با بدنی لرزان و کلهای که به سختی بر گردنم بند بود، به دور و بر نگاه کردم. همه‌جا را همان درختان کاج پهن و قطور، نارون و بید مجنون پر کرده بودند و شعله‌های مرتعش بر آنها سایه میانداختند. سرم را بالا گرفتم و شاخه‌های درهم تنیده‌ی درختان بالای سرم سقفی درست کرده بودند و از فضای خالی میانِ شاخه‌ها آسمان را دیدم که سیاه و صاف بود و چند ستاره که گویی به من چشمک میزدند.

کد خبر 6093871 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • همسطح سازی حوضچه شیرآلات شبکه توزیع آب شرب شهرستان میاندوآب
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • رمان اجتماعی معمایی «آفرودیت» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • عرضه «بحر المحبه فی اسرار الموده» در نمایشگاه کتاب
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود