Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از دویچه وله، پس از جنگ صدها هزار نفر – شامل افراد اوکراینی و خارجی - برای تامین امنیت خود به کشورهای دیگر گریختند.  تا زمان آغاز جنگ، حدود ۸۰ هزار دانشجوی آفریقایی در دانشگاه های اوکراین در حال تحصیل بودند.  اگرچه همه کسانی که از جنگ فرار کردند تبعا به یک اندازه آسیب دیدند، اما گزارش های زیادی در خصوص رفتارهای نابرابر در گذرگاه های مرزی منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

برخی خبرگزاری ها خبر دادند مرزبانان اوکراینی ها را در اولویت قرار می دادند و دیگران، مانند اتباع کشورهای آفریقایی را به انتهای صف هایی می فرستادند که برخی از آنها کیلومترها طول داشت.

بسیاری از این پناهجویان غیراوکراینی هم اظهار کردند در مرز اسلواکی از دانشجویان غیر اوکراینی خواسته می شد از  قطار پیاده شوند. در حالی که بقیه پناهجوها اجازه داشتند ادامه مسیر را طی کنند.

برخی از این دانشجویان به دویچه وله گفته اند به مدت سه روز در ایستگاه قطار اسلواکی ماندند و فقط بیسکویت و آب خوردند زیرا پولی برای خرید غذا نداشتند.

مقامات مهاجرت اسلواکی سپس به آنها اجازه دادند تا سفری ۸ ساعته به مجارستان داشته باشند و در آنجا شب دیگری را در ایستگاه قطار سپری کنند و روز بعد به آلمان بروند.

یک دانشجوی نیجریه ای ۲۳ ساله که چندی پیش در شهر خارکیف اوکراین در حال تحصیل در رشته اقتصاد بود و به آلمان گریخته می گوید، "وضعیت بسیار بسیار دشوار است. " این پناهجوی آفریقایی تباربه دویچه وله گفت: "من هیچ کس در آلمان یا هیچ عضوی از خانواده ندارم. من فقط به آلمان آمدم تا دولت این کشور به من کمک کند تا در امنیت باشم و تحصیلاتم را در اینجا ادامه دهم. اما واقعیت برعکس آن چیزی بود که انتظار داشتم. "او می گوید به مدت دو ماه در یک سالن مرکز پذیرش نگاه داشته شده. اما به امور اوکراینی ها به سرعت رسیدگی شده. پس از این مدت هم به آنان ابلاغ شده چون اوکراینی نیستند باید به کشور مبدا خود بازگردند.

گروه‌هایی از این پناهندگان به همراه نمایندگان شورای پناهندگی برلین و سایر سازمان‌های غیردولتی در روز ۲۷ اردیبهشت در پایتخت آلمان در مقابل پارلمان این کشور تظاهرات کردند و خواستار حقوق برابر برای شهروندان کشورهای ثالث فراری از اوکراین و همچنین سایر پناهندگان شدند.

در وب سایت شورای پناهندگان آمده است که اوکراینی های فراری بایستی دسترسی سریع و غیر بوروکراتیک به مجوزهای اقامت، اجازه کار و مزایای اجتماعی در آلمان دریافت کنند.  اما بسیاری از اتباع کشورهای ثالث بدون تابعیت اوکراینی - که ممکن است سال ها در اوکراین زندگی کرده باشند - از حق حمایت موقت به عنوان آوارگان جنگی محروم هستند.

معترضان گفتند که خواهان رفتار برابر با همه افرادی هستند که از اوکراین فرار می کنند، از جمله کسانی که تابعیت اوکراینی ندارند.

جولیان گبل، یکی از بنیانگذاران سازمان غیردولتی بین المللی از اوکراین و دوستان، به دویچه وله گفت: "این اعتراض برای افزایش آگاهی مجدد در مورد این مسائل بود. در جریان اخیر می توانید نشانه های آشکار تبعیض و رفتارهای متفاوت با پناهندگان مختلف را بسته به پاسپورت آنان ببینید. " 

وی ادامه داد: «این جنگ نشان داد که رفتار با پناهندگان می‌تواند متفاوت باشد و حتی آلمان هم در رفتار نژادپرستانه دست کمی از سایر کشورهای غربی ندارد».

گبل گفت: «دسترسی آسان به کار، مدرسه، مسکن، دانشگاه و همه اینها مطمئناً برای شهروندان اوکراینی امکان پذیر است و این امکاناتی است که پناهندگان باید همگی از آن برخوردار باشند، اما متأسفانه برای همه چنین نیست. بنابراین، ما خواستار این بودیم که این امکانات به پناهندگان دیگر از کشورهای دیگر گسترش یابد.»

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

برچسب‌ها اوکراین روسیه آلمان پروندهٔ خبری جنگ در اوکراین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین روسیه آلمان اوکراین روسیه آلمان دویچه وله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه منهدم شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای پدافند هوایی ارتش این کشور ۶ پهپاد اوکراینی را در آسمان استان های ورونژ، ریازان، بلگورود و کورسک رهگیری و منهدم کردند.

در این بیانیه آمده است که «دیشب تلاش جدید رژیم کی‌یف برای انجام یک حمله تروریستی با استفاده از پهپاد علیه اهدافی در داخل خاک روسیه خنثی شد.»

این بیانیه درباره جزییات این حمله افزود: سامانه‌های پدافند هوایی ۶ فروند پهپاد اوکراینی را رهگیری و منهدم کردند؛ سه فروند پهپاد بر فراز قلمرو استان ورونژ، یک فروند بر فراز قلمرو استان ریازان، یک فروند بر فراز قلمرو استان بلگورود و یک فروند پهپاد بر فراز قلمرو کورسک.»

وزارت دفاع روسیه دیروز سه شنبه نیز در بیانیه ای درباره روند ادامه «عملیات ویژه روسیه» در اوکراین اعلام کرد: یگان غرب نیروهای روسیه مواضع سودمندتری را به دست آوردند به نحوی که ۵ ضدحمله نیروهای مسلح اوکراین دفع شد. دشمن حدود ۹۰ نظامی خود را از دست داد.

وزارت دفاع روسیه در این خصوص می افزاید: یگان شرق روسیه نیروهای اوکراین را در دونتسک هدف قرار دادند، تلفات اوکراین بالغ بر ۱۰۰ پرسنل نظامی بود. نیروهای اوکراین در نبرد با یگان جنوب روسیه حدود ۴۴۰ پرسنل نظامی، ۲ تانک، یک خودروی زرهی و یک هویتزر ام ۱۹۸ را از دست دادند.

این بیانیه در ادامه می‌افزاید: اما از سوی دیگر، یگان مرکز ارتش روسیه مواضع را بهبود بخشید، نیروهای اوکراین در دونتسک را هدف قرار داد و ۹ ضدحمله دفع شد. دشمن در این محور حدود ۱۴۵ نظامی را از دست داد. پدافند هوایی روسیه ۱۰ پهپاد اوکراینی، ۶ موشک اتاکمز آمریکایی و ۲ بمب هدایت شونده هامر ساخت فرانسه را در یک روز سرنگون کرد.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6093746

دیگر خبرها

  • ۶ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه منهدم شدند
  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • فرار ناکام ده‌ها مرد اوکراینی از مرزها برای اجتناب از جنگ
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • ۸۰۵ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند