Web Analytics Made Easy - Statcounter

احد نور محمدی، در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره جزئیات وقوع حریق در خط مونتاژ سوزن کارخانه و راه اندازی مجدد خطوط مونتاژ و خودکفایی در این زمینه اظهار داشت: سالنی که آتش سوزی اتفاق افتاد دارای ۶ خط تولید اصلی است.

مدیر عامل شرکت تولید سرسوزن با بیان اینکه  یکی از خطوط تولید مربوط به سر سوزن تنها ۲۰ درصد آن دچار حریق شده بود، تاکید کرد: به هیچ عنوان سایر خطوط دچار حریق یا آسیب نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت زیرمجموعه وزارت بهداشت گفت: این حادثه در ۵ اردیبهشت ماه اتفاق افتاد و ظرف ۵ روز کاری مجوز لازم از بیمه گرفته شد و خوشبختانه در مدت بسیار کوتاهی خط تولید دوباره به مدار تولید باز خواهد گشت.

نور محمدی خاطر نشان کرد: این شرکت تامین کننده اصلی در کل کشور محسوب می‌شود. نکته‌ای که قابل توجه بوده این است که ما ۳ خط تولید سر سوزن داریم که و ظرفیت این خطوط در سال حدود یک میلیارد و دویست میلیون عدد است و نیاز کل کشور با حساب مصرف خود شرکت برای تولید سرسوزن و سایر سرنگ سازان حدود ۸۰۰ میلیون است. 

وی یاد آور شد: کارخانه همواره یکی از خطوط تولید را به عنوان خط پشتیبان یا  ‌Back up در نظر گرفته  است تا در خط تولید با مشکلی مواجه نشویم و در صورت حوادث احتمالی سریع بتوان خط جایگزین را استفاده کرد.

مدیر عامل شرکت زیرمجموعه هیأت امنای صرفه جویی ارزی با تاکید بر اینکه از لحاظ تولید به هیچ عنوان مشکی نداریم، و تمهیدات لازم اندیشیده شده است، خاطر نشان کرد: کل نیاز کشور به طور کامل هم برای کارخانه آوا پزشک و هم برای سرنگ سازان قابل تامین است. و خط تولید دچار آتش سوزی نیز درحال تعمیر بوده و ظرف یک ماه آینده به روال عادی بازگشته و قابل استفاده است.


نور محمدی با تاکید بر اینکه در کشور هیچ نیازی به واردات سرسوزن احساس نمی‌شود و نیست گفت: ظرفیت تولید خط آواپزشک حدود یک و نیم برابر نیاز کل کشور ایران است و حتی با یک خطی که فعلا در حال تعمیر در نظر گرفته نشود حدود ۹۰۰ تا ۹۵۰ میلیون عدد سرسوزن را می توانیم تولید کنیم در حالی که کل مصرف کشور ما حدود ۸۰۰ یا نهایتا ۸۵۰ میلیون در شرایط اوج کرونا بود که واکسیناسیون بسیار مورد استفاده قرار گرفت.


وی بیان کرد: متاسفانه برخی شرکت‌ها و افراد سودجو به دنبال منفعت شخصی هستند به بهانه‌های مختلف و علیرغم  وجود سرسوزن کافی در داخل کشور تلاش می‌کنند با ایجاد شایعاتی مبنی بر کمبود اقدام به واردات سرسوزن کنند.
 
وی افزود: هیچ نیازی به واردات سر سوزن نیست چراکه  کاملا خودکفا هستیم و از طریق تولید داخل نیاز کشور قابل تامین است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سرنگ سوزن هیات امنای صرفه جویی ارزی خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۲۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد

حسین شیرزاد از خرید روزانه ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ در کشور خبر داد و گفت: خرید مرغ مازاد تولید داخلی بدون هیچ محدودیتی از مرغداران انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید