Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@06:35:05 GMT

لزوم اجرای برنامه‌های مشترک در توسعه صنایع فضایی

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۳۰۷۸

لزوم اجرای برنامه‌های مشترک در توسعه صنایع فضایی

یک پژوهشگر علوم فضایی گفت: بهترین راه توسعه صنایع فضایی هر کشور توافق با کشورهای توسعه یافته و همکاری در فعالیت‌های مختلف است، زیرا به این شکل تبادل دانش و فناوری رخ می‌دهد.

عمران مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه سازمان فضایی برزیل با مشارکت صنایع فضایی سایر کشورها، تلاش دارد تکنولوژی و علم خود را در این حوزه افزایش دهد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی که سازمان‌های فضایی نوپا باید به آن توجه کنند "برنامه‌های توسعه مشترک" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشورهایی که قصد دارند فناوری و سازمان فضایی خود را به سرعت توسعه دهند بهترین راه برای آن‌ها توافق با کشورهای توسعه یافته و همکاری در فعالیت‌های مختلف است، زیرا به این شکل تبادل دانش و فناوری رخ می‌دهد.

این پژوهشگر علوم فضایی ادامه داد: کشور برزیل سعی کرد با سازمان‌های فضایی کانادا، اروپا، روسیه، فرانسه و چین، همکاری کند تا با انجام پروژه‌های مختلف صنعت فضایی خود را توسعه دهد؛ البته وضعیت اقتصادی برزیل مطلوب نبود و همین عامل سبب کندی پیشرفت این کشور شده است.

وی اشاره کرد: یکی از عواملی که در صنعت فضایی برزیل بسیار اثرگذار بود ترس کشور آمریکا از فعالیت‌های شبه نظامی صنعت فضایی این کشور بود که موجب اعمال محدودیت‌هایی از جانب آمریکا و تعلیق بسیاری از همکاری‌های این کشور شد.

مرادی افزود: قطع همکاری آمریکا و برزیل موجب شد که این کشور با صنایع رقیب آمریکا از جمله چین، روسیه و کشورهای خاورمیانه همکاری کند و با روسیه فعالیت‌های مشترک گسترده‌ای را انجام دهد.

وی در رابطه با همکاری برزیل و روسیه گفت: تیرگی روابط آمریکا و برزیل منجر شد که این کشور با صنعت فضایی روسیه همکاری و پرتاب‌گرهای مختلف از جمله راکت‌های سبک آلفا، بتا و گاما را در قالب برنامه‌های مشترک تولید کنند.

این پژوهشگر علوم فضایی اضافه کرد: در سال ۱۹۸۸ برزیل قراردادی برای ساخت دو دستگاه ماهواره عکس‌برداری از زمین با چین امضا کرد که هدف از ساخت آن فعالیت در حوزه کشاورزی، زمین‌شناسی و آب‌شناسی بود، اما این قرارداد به دلیل نوسانات اقتصادی کشور متوقف شد؛ البته فسخ این قرارداد موجب قطع همکاری بین این دو کشور نشد.

کد خبر 577162

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنعت فضایی ماموریت فضایی سازمان فضایی ایران ایستگاه فضایی اقتصاد فضایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق صنعت فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران