Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@09:26:17 GMT

علامت‌های ابتلا به کرونا پس از تزریق واکسن

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۳۳۹۶

علامت‌های ابتلا به کرونا پس از تزریق واکسن

کرونا ویروسی است که حتی اگر واکسینه هم شده باشید امکان ابتلا به بیماری وجود دارد، پس بهتر است برای پیشگیری علائم بیماری را بعد از واکسن زدن به خوبی بدانید.

به گزارش مشرق، قطعا می دانید که با تزریق واکسن به طور کامل از کرونا مصون نمی شوید. یعنی ممکن است واکسن بزنید اما باز هم کرونا بگیرید که علت های مختلفی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائمی را به شما معرفی می کنیم که اثبات می کند بعد از تزریق واکسن، باز هم کرونا گرفته اید که شامل موارد زیر هستند.علائم تغییری نکرده اند پس باید با مشاهده هر کدام به مراقبت از خود بیشتر توجه کنید.

چشمانتان قرمز شده است

قرمز شدن چشم می تواند نشان دهنده عفونت داخل آن باشد که معمولاً در بین بیماران کرونایی اتفاق می افتد و بسیاری از افراد این علامت را گزارش کرده اند. پس بهتر است که به آن توجه داشته باشید.

حس بویایی و چشایی را از دست داده اید

آیا احساس می کنید که دیگر نمی توانید چیز های مختلف را خوب بو بکشید یا مزه کنید؟ از دست دادن حس بویایی و چشایی یکی از اولین علامت های کرونا است و شاید بعد از تزریق واکسن هم این اتفاق برای تان بیفتد.

تب کرده اید

تب می تواند یکی از مهم ترین و اولین علائم کرونا باشد و ۸۷ درصد از افرادی که تست کرونای آن ها مثبت شده است، تب را تجربه کرده اند. دمای معمولی بدن باید ۳۷ درجه باشد که بالاتر از آن تب محسوب می شود که معمولاً برای کرونایی ها این عدد به ۴۰ درجه می رسد.

سرفه می کنید

۵۷ درصد بیماران کرونایی سرفه را گزارش کرده اند که جزء علایم ثابت آن ها است. این سرفه معمولاً خشک است. گاهی اوقات سرفه نرم هم می تواند علامت کرونا باشد.

گلو درد دارید

معمولاً ۱۸ درصد افراد گلو درد را جزو علائم اولیه کرونا می دانند که باید به آن توجه شود، زیرا ممکن است علامت عفونت باشد.

سر درد دارید

سر درد هم می تواند جزء علامت های کرونا محسوب شود. اگر بعد از واکسن در کنار علامت های دیگر سر درد هم دارید، بدانید که احتمال کرونا وجود دارد.

مشکلات پوستی پیدا کرده اید

مشکلات پوستی و حساسیت ها می تواند علامت کرونا باشد و ممکن است شما را دچار حساسیت و التهابات کند که معمولاً افراد مختلف آن را تجربه می کنند.

احساس خستگی دارید

اگر احساس خستگی را به دلیل کمبود خواب یا کار زیاد تجربه کرده اید، احتمالاً علامت کرونا نیست اما اگر فکر می کنید بدون هیچ دلیلی خستگی شدید دارید، این می تواند علامت عفونت باشد.

ممکن است علائم دیگر داشته باشید

در کنار علائمی که در بالا نام بردیم، نشانه های دیگری مثل لرز، درد بدن، درد عضلات، گرفتگی بینی، آبریزش بینی، حالت تهوع استفراغ یا اسهال هم می تواند هر کدام علامتی از کرونا باشد که معمولاً ۲ الی ۱۴ روز بعد از قرار گرفتن در معرض ویروس اتفاق می افتد.

اگر این علائم را داشتیم چه کار کنیم؟

اگر بعد از واکسن؛ باز هم به ویروس کرونا مشکوک بودید، سریعاً باید به پزشک مراجعه کنید تا مطمئن شوید که کرونا دارید یا خیر.

که البته احتمالا بعد از واکسن نیازی به بستری پیدا نمی کنید اما بهتر است که دستورالعمل های تجویزی پزشک تان را رعایت کنید.

منبع:ایسکانیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت کرونا ویروس کرونا اخبار کرونا واکسن کرونا سلامت اخبار سلامتی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت بعد از واکسن تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۳۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان