Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@02:44:10 GMT

مراکز داده مهم کشور، دارای شناسنامه می شوند

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۴۷۹۹

مراکز داده مهم کشور، دارای شناسنامه می شوند

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات در جلسه بررسی برنامه اجرایی تفاهم نامه سه جانبه پیش بینی کرد در سال دوم بعد از اجرای این تفاهم نامه تعداد بسیاری از مراکز داده ها که به دلیل میزبانی سرویس‌های با اهمیت دارای شناسنامه و ملزم به رعایت استانداردها می شوند.

به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، علی‌اصغر انصاری در جلسه بررسی برنامه اجرایی و اقدام توسعه و پیاده سازی چارچوب‌های مراکز داده، اظهار کرد: در حوزه پهن باند مراکز داده، ظرفیت‌های میزبانی و پردازشی بخش مهمی از شبکه ملی اطلاعات است، که دارای اهمیت بالایی است و لازم است برای طراحی، توسعه و پیاده سازی آن از استانداردهای فنی این حوزه استفاده کنیم و با چارچوب‌های استاندارد برنامه ریزی و اجرا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تفاهم نامه‌ای که بین معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و مجری شبکه ملی اطلاعات، سازمان فناوری اطلاعات ایران و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به امضا رسیده است، افزود: امروز جلسه‌ای برای برنامه اجرایی و اقدام در سطح مدیریت و کارشناسی برگزار شد و در این جلسه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان ضلع چهارم و مشاور مجری شبکه ملی اطلاعات در جلسه حاضر بود.

انصاری تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد یک برنامه اقدام مشترک دارای زمانبندی و منابع مشخص و با رویکرد واگذاری کارها به بخش خصوصی تهیه شود و ما در این برنامه فاز شناسایی، ارزیابی و اعمال مقررات داریم.

وی با اشاره به اینکه شورای راهبری این تفاهم نامه به صورت ماهانه برگزار می‌شود، افزود: این شورا در صورت وجود موانع برای حل آنها اتخاذ تصمیم می‌کند و وزارت ارتباطات با همکاری نظام صنفی رایانه‌ای دبیرخانه این تفاهم نامه را برای مدیریت و نظارت بر فرایند اقدامات و پیشرفت کارها و اتخاذ سیاست‌های لازم تشکیل می‌دهند.

مجری شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد: در سال دوم بعد از اجرای این تفاهم نامه تعداد بسیاری از مراکز داده‌ها که به دلیل میزبانی سرویس‌ها اهمیت دارد دارای شناسنامه و ملزم به رعایت استانداردها می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این بازار با هدایت این شورا کاملاً منطبق بر مهندسی و ترافیک شبکه توسعه می‌یابد، افزود: اکثر دیتا سنترها در تهران مستقر هستند و این مهندسی ترافیک مناسبی نیست و با هدف تمرکز زدایی از مرکز کشور توسعه مراکز داده و ایجاد مراکز داده جدید خارج از تهران و در سایر استان‌هایی که زیرساخت تبادل ترافیک دارند ایجاد می‌شود.

محمد خوانساری، رئیس سازمان فناوری اطلاعات نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اقدامات ما باید بر اساس ابعاد بازار باشد، گفت: باید ظرفیت‌های فعلی در حوزه مراکز داده و دیتاسنترها شناسایی شود و برای نظم بخشی به آنها اقدام کنیم.

وی همچنین به استفاده از ظرفیت کارگروه اقتصاد دیجیتال برای اقتصادی کردن فعالیت مراکز داده تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، کارشناسان و مدیران حاضر در این جلسه نظرات خود را درباره برنامه اجرایی این تفاهم و جمع بندی نهایی توسط مجری شبکه ملی اطلاعات بیان کردند.

کد خبر 577267

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجری شبکه ملی اطلاعات شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مجری شبکه ملی اطلاعات فناوری اطلاعات تفاهم نامه برنامه اجرایی مراکز داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری میان کمیته امداد، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد، حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و حسین انواری نماینده خیر نیکوکار، به امضا رسید.

براساس این تفاهم‌نامه ۵۴ کلاس درسی در مناطق محروم پنج استان کشور شامل آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، کرمان و هرمزگان احداث و تکمیل خواهد شد.

ساخت ۱۲ کلاس درس در هنرستان مهندس علاقبندان استان آذربایجان غربی، ۶ کلاس درس در هنرستان دخترانه سردار شهید سلیمانی اصفهان، ۱۲ کلاس درس در هنرستان شبانه‌روزی امیرکبیر خوزستان ،۱۲ کلاس درس در هنرستان شهید مغفوری کرمان و ۱۲ کلاس درس در هنرستان شبانه‌روزی تخت در استان هرمزگان در قالب این تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده است.

مبلغ در نظر گرفته شده برای احداث این پروژه‌های آموزشی ۳۵۵ هزار میلیون ریال است که نیمی از این مبلغ از سوی کمیته امداد توسط فرد خیر تامین می‌شود.

کد خبر 6092486

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است