Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@15:37:32 GMT

هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در البرز آغاز شد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۵۲۶۷

هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در البرز آغاز شد

رییس بسیج رسانه استان البرز روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا  گفت: هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در این استان در ۱۳ محور برگزار می شود که نسبت به سال گذشته سه محور مدیریت شهری، محیط زیست و میراث فرهنگی به آن اضافه شده است.

سرهنگ پاسدار حمیدرضا موسوی زاده اظهار داشت: علاقه مندان به شرکت در هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در البرز می توانند آثار خود را در ۱۱ قالب گزارش تحقیقی و تحلیلی، گزارش خبری، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای ارسال آثار این جشنواره از سوی بسیج رسانه سامانه ای در فضای مجازی بارگذاری شده است، گفت: علاقه مندان می توانند آثار خود را به این سامانه کشوری ارسال کنند تا ضمن بررسی آثار در سطح استانی در سطح کشوری نیز مورد بررسی قرار گیرد.

موسوی زاده محورهای جشنواره را شامل شعار سال مقام معظم رهبری، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیب های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه های اقدام، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مکتب شهید سلیمانی، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی اسلامی، مدیریت شهری، محط زیست و البرز شناسی (میراث فرهنگی) عنوان کرد.

وی بیان داشت: امسال برای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره شورای سیاستگذاری تعریف شد تا از دل این شورا دبیر و داوران جشنواره انتخاب شوند که در این شورای سیاستگذاری مسوول فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و پیشکسوتان عرصه رسانه عضویت دارند.

رییس بسیج رسانه استان البرز با اشاره به اینکه در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری دبیر و داوران جشنواره انتخاب خواهند شد، گفت: برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره شعار «رسانه برای رسانه» را انتخاب کردیم تا کمترین خطا در داوری ها به وجود آید و سیاست های جشنواره را در استان با سیاست های رسانه ای پیش ببرند.

علاقه مندان به شرکت در هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر می توانند آثار خود راتا اول دی ماه سال جاری به دبیرخانه این جشنواره ارسال کرده و در نیمه دی ماه نیز آیین پایانی جشنواره با معرفی برترین ها برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها مقام معظم رهبری فرزند آوری رسانه جشنواره میراث فرهنگی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری فرزند آوری رسانه مقام معظم رهبری فرزند آوری رسانه جشنواره میراث فرهنگی استان البرز هفتمین جشنواره رسانه ای ابوذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۵۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور