Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@04:47:09 GMT

تشابه حاشیه نشینی در زاهدان با شهر مشهد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۵۵۵۸

تشابه حاشیه نشینی در زاهدان با شهر مشهد

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری زاهدان گفت: بافت شهری و نوع افرادی که در حاشیه شهر زاهدان زندگی می‌کنند با افراد حاضر در حاشیه شهر مشهد تشابه زیادی دارند؛ در این رابطه می‌توان راه کار های مشابه نیز پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، حمیدرضا عابدی در حاشیه چهل و ششمین نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلان شهرهای ایران، اظهار کرد: باتوجه به اینکه زاهدان به تازگی در بین کلانشهرهای کشور شناخته شده،  حاشیه نشینی در آن به صورت ویژه گسترش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این رابطه بیش از ۴۴ درصد از شهروندان زاهدانی حاشیه نشین شده اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری زاهدان بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع حاشیه نشینی، لازم است تا دغدغه فرهنگی بیشتری برای این شهر و حاشیه آن داشته باشیم.

عابدی در خصوص نقش این دست از نشست های فرهنگی در بین کلانشهر های ایران عنوان کرد: انتقال تجربیات از طریق جلساتی چون کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شهرداری کلانشهر ها می‌تواند نقش بسزایی در پیشبرد اهداف آنها داشته باشد؛ همچنین نوع نیازی که تاثیر گذار در تصمیم گیری های ماست، در این جلسات بررسی خواهد شد.

وی در راستای تعامل دوسویه با مشهد جهت حل معضل حاشیه نشینی بیان کرد: در شهر زاهدان اسکان‌هایی وجود دارد که به صورت مقطعی یا ثابت نیستند؛ لذا اولین کاری که باید هر دو شهر انجام دهند، ساماندهی این سکونت‌گاه‌ها است.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری زاهدان خاطر نشان کرد: در جلسه با معاونین فرهنگی شهرداری مشهد با توجه به‌ فرهنگی که در حاشیه هر دو شهر وجود دارد، راهکارهای بسیار خوبی رد و بدل شد.

چهل و ششمین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران به میزبانی شهرداری مشهد مقدس طی روزهای ۲و ۳ خردادماه با حضور مسئولان ۲۰ کلانشهر ایران برگزار شد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد فرهنگی و اجتماعی اجتماعی شهرداری حاشیه نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۵۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان معتادند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است. - اخبار استانها -

مهدی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار داشت: طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در معاونت اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 4700 متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: 75 درصد این افراد «آقا»، 19 درصد «بانوان» و 6 درصد هم کودکان زیر 18 سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از 1890 نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از 790 نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهار کرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا