Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رییس سازمان جهادکشاورزی استان گلستان گفت: تسهیلات پرداختی به واحدهای خرد و کوچک دامداری سنتی و عشایری هم تا سقف 200 میلیون تومان به صورت کارت اعتباری داده می شود این تسهیلات در رابطه با سایر ماکیان و پرورش دهندگان شیلات و آبزیان وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا، محمد برزعلی افزود : خبرهای خوبی برای تولیدکنندگان در حوزه ی دام و طیور استان داریم وتسهیلات سرمایه در گردشی برای آنان در نظرگرفته شده با بهره مناسب که از امروز می توانند به شعب بانک کشاورزی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  تصریح کرد: اگر مشکلاتی در گذشته از نظر وثیقه، دیرکرد تسهیلات و یا مشکلاتی در چک داشته باشند این موضوع تا سه ماه به دستور مقامات عالی نادیده گرفته می شود تا این عزیزان بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
برزعلی با اشاره به اینکه مجوز صدور صادرات بخش مرغ ، جوجه یکروزه ، مرغ گوشتی و تخم مرغ نطفه دار دیده شده افزود: در حوزه خرید مازاد گوشت مرغ هم می توانند از الان قراردادهایشان را منعقد کنند.
وی افزود: تولید قراردادی گوشت مرغ و گوشت قرمز در دستور کار قرار دارد تعاون روستایی هم می تواند مازاد تولید را خریداری کند.
وی خاطرنشان کرد: نهاده های دامی هم در سایت بازارگاه تعبیه شده  که عزیزان تولید کننده در حوزه های خوراک دام و مرغداران می توانند مراجعه کنند و مشکلی در تامین نهاده ها نیست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۵۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • ضرر میلیونی بارسا با هت‌تریک بعدی لوا
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی