Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سرتیپ دوم امیرحسین شفیعی روز سه شنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان شرقی، با اشاره به ارزش و اهمیت بسیار بالای آزادسازی خرمشهر در طول دوران هشت سال دفاع مقدس، افزود: این عملیات غرورآفرین هیمنه توخالی و توهمات نظام سلطه و رژیم بعث عراق درباره جمهوری اسلامی ایران را از بین برد و نیروهای مسلح کشورمان پس از این واقعه مهم تاریخی، از حالت تدافعی در جنگ تحمیلی به کلی خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عملیات بیت المقدس را مکمل سایر عملیات های قبلی نیروهای مسلح ایران، بیان و اضافه کرد: پس از آزادسازی خرمشهر و شکست ارتش بعث عراق، به تدریج و از سال 1360 موازنه جنگ تغییر پیدا کرد و نیروهای مسلح ایران بیشتر حالت آفندی و ایذایی به خود گرفتند و در مقابل نیروهای دشمن به طور کامل در لاک دفاعی فرو رفتند.

امیر شفیعی، فرماندهی الهی امام راحل، وحدت و انسجام ناگسستنی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه و بسیج، پشتیبانی قاطع و مستقیم مردمی و از جان گذشتگی رزمندگان اسلام را از عوامل مهم و تاثیرگذار در موفقیت عملیات بیت المقدس خواند و یادآور شد: به واقع اگر پشتیبانی و حمایت های مردمی از نیروهای مسلح و رزمندگان از سوی آحاد و اقشار مختلف مردم نبود، آزادسازی خرمشهر میسر نمی شد.

وی درس گرفتن از دستاوردهای مهم هشت سال دفاع مقدس را لازمه موفقیت در عرصه های گوناگون در زمان حاضر بیان کرد و ادامه داد: جوانان و نوجوانان امروز باید بدانند که پدران و مادران آنها طی دوران دفاع مقدس چه رشادت هایی از خود نشان دانند تا امروز کشور در آرامش و امنیت کامل مسیر رشد و توسعه بپیماید.

امیر شفیعی، مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های دشمنان را از عوامل مهم و موثر در سرافرازی و سربلندی هر ملتی دانست و گفت: جوانان امروز باید بدانند که صلابت و ثبات نظام جمهوری اسلامی ایران در پای میز مذاکرات مختلف سیاسی حاصل از جان گذشتگی ها و فداکاری های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است و این سربلندی در سایه خون شهدای سرداران و امیران سپاهی و ارتشی و رزمندگان اسلام، به دست آمده است که برای پاسداری از این خون های پاک باید راه و مرام شهدا را ادامه دهیم.

وی روز بزرگ آزادسازی خرمشهر را متعلق به تمامی مردم ایران و نیروهای مسلح عنوان کرد و اظهار داشت: بدون تردید این روز مهم تاریخی مهمترین اتفاق روزشمار دوران هشت سال دفاع مقدس است که همینه دشمنان اسلام و انقلاب را به طور کامل از میان برد و ارتش تجهیز شده عراق با دلارهای نفتی کشورهای عربی را دچار شوک کرد.

امیر شفیعی، فلسفه شروع جنگ بین عراق و ایران را ناشی از توهمات ذهنی صدام با حافظه تاریخی جنگ های 6 روزه و قادسیه ارزیابی و اضافه کرد: صدام با تحریک ابرقدرت های شرق و غرب که وی را در آن دوره زمانی بهترین فرد برای از بین بردن انقلاب تازه مردم ایران یافته بودند، توهم داشت ظرف چند هفته و حداکثر یک ماه تهران را تصرف کند تا به جای ایران ژاندارم منطقه شود و در واقع عراق بازیچه دست استکبار بود.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران در آغاز جنگ در مقابل ارتش مجهز و کاملا" عملیاتی عراق قرار گرفته بودند، یادآور شد: در ماه های اول جنگ نیز ارتش بعث عراق پیشروی های زیاد داشت اما به تدریج و با گذشت زمان و نقش مهم آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سایر نیروها و یگان ها، موفق شدیم ارتش عراق را در همان نقاط متوقف کنیم که این عملکرد دستاوردی بس بزرگ برای ایران بود.

این فرمانده ارتش با تاکید بر آمادگی رزمی و توان لجستیکی و دفاعی نیروهای مسلح ایران، گفت: امروز نیروهای مسلح در تمامی یگان ها برابر با منویات مقام معظم رهبری، بهره مندی از تجربیات دفاع مقدس، جبهه مقاومت و انجام بررسی ها و برآوردهای اطلاعاتی و امنیتی در آمادگی کامل به سر می برند و پاسخ کوچک ترین تجاوز احتمالی را با ده ها برابر جواب قاطع، متناسب و تمام کننده ، می دهند.

امیر شفیعی، نمونه این پاسخ به تحرکات دشمن علیه منافع ملی ایران را هدف قرار دادن پایگاه عملیاتی نیروهای ائتلاف در عراق دانست که طی آن نقطه زنی موشک های ایرانی باعث شد حتی رسانه های معاند و دشمن نیز نتوانند موضع گیری کنند.

وی با قدردانی از تلاش های خبرنگاران رسانه های مختلف آذربایجان شرقی و به ویژه ایرنا در انعکاس اخبار و رویدادهای مختلف نیروهای مسلح مستقر در استان، افزود: ثبت و ضبط وقایع مختلف در رسانه های گروهی نمادی از فعالیت جهادی خبرنگاران می باشد که همواره برای اعتلای ایران اسلامی در تلاش هستند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز آزادسازی خرمشهر ارتش جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز آزادسازی خرمشهر آذربایجان شرقی تبریز آزادسازی خرمشهر ارتش جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران نیروهای مسلح ایران هشت سال دفاع مقدس آزادسازی خرمشهر امیر شفیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق

تین نیوز

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران از تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق خبر داد و این نقشه را به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت معرفی کرد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، عبدالامیر ربیهاوی مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران، گفت: عراق شریک دوم تجاری ایران و جزو کشورهای اولویت دار ما در تجارت است؛ در سال های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کرده ا یم.

ربیهاوی افزود: ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است. این کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بندهای دستگاه های که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان های تحت پوشش مانند سازمان زمین شناسی، شرکت شهرک های صنعتی و .... بندهای را به عنوان بندهای پیشنهادی قید شده است.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به مهم ترین بندهای کمیسیون مشترک ایران و عراق بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم ترین بندهای پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 وی ادامه داد: شرکت های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال اند با یکسری مشکلات مواجه هستند تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت نامه های بانکی و افتتاح حساب و.... است.

ربیهاوی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق های کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت هدف گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

به گفته ربیهاوی؛ مقرر شده است عباس علی آبادی وزیر صمت به همراه معاونان خود رضا محتشمی پور( معاون امور معادن)، محمد مهدی برادران (معاون صنایع عمومی)، محمد فولادگر( معاون هماهنگی و محیط کسب و کار ) و مهدی ضیغمی (رئیس سازمان توسعه تجارت ایران) جلسه ای را با وزیر تجارت عراق برگزار کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • آماده‌باش ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم اسرائیل
  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیام صادر کرد +جزئیات
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • آخرین تحولات اوکراین| درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو
  • تحولات اوکراین| امکان درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو