Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-01@07:51:22 GMT

بیماری کیست مویی و هزینه های درمان

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۷۹۳۷

بیماری کیست مویی و هزینه های درمان

بیماری کیست مویی یک عارضه عفونی است و ممکن است در بخش های مختلف بدن ایجاد شود، اما شایع ترین آن کیست مویی پایین کمر است. این عارضه معمولا با ایجاد گودال یا سوراخ های ریز در خط باسن و خروج ترشحات عفونی بروز پیدا می‌کند و با علائم آزاردهنده ای برای فرد همراه است. بیشتر افرادی که به کیست مویی مبتلا می‌شوند، به دلیل ترس از اتاق عمل یا هزینه درمان کیست مویی با لیزر و جراحی، درمان این عارضه را به تعویق می‌اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این مقاله به بررسی کامل این عارضه، علائم و دلایل، روش‌ها و هزینه های درمان کیست مویی خواهیم پرداخت:

بیماری کیست مویی یک عارضه عفونی است و ممکن است در بخش های مختلف بدن ایجاد شود، اما شایع ترین آن کیست مویی پایین کمر است. این عارضه معمولا با ایجاد گودال یا سوراخ های ریز در خط باسن و خروج ترشحات عفونی بروز پیدا می‌کند و با علائم آزاردهنده ای برای فرد همراه است. بیشتر افرادی که به کیست مویی مبتلا می‌شوند، به دلیل ترس از اتاق عمل یا هزینه درمان کیست مویی با لیزر و جراحی، درمان این عارضه را به تعویق می‌اندازند. در این مقاله به بررسی کامل این عارضه، علائم و دلایل، روش‌ها و هزینه های درمان کیست مویی خواهیم پرداخت:

بیماری کیست مویی

پیلونیدال به معنای "لانه مو" است. مجرای سینوسی یک تونل باریک (یک کانال غیر طبیعی کوچک) در بدن شما و زیر پوست است. اگر به هر دلیلی مو به زیر پوست نواحی اطراف مقعد برگردد و به سمت داخل رشد کند، حفره ای در زیر پوست ایجاد می‌شود که از مو، مواد زائد و عفونت پر شده است.

بدن این مو را بیگانه می‌شناسد و به همین دلیل واکنش دفاعی از خود نشان می‌دهد که طی آن یک کیسه عفونی در اطراف مو برگشتی ایجاد می‌شود. کیست مویی خفیف که به تازگی ایجاد شده و هنوز عفونت نکرده، علائم خاصی ایجاد نمی‌کند و معمولا علائم این عارضه بعد از ایجاد عفونت بروز پیدا می‌کند.

نشانه‌ها و علائم کیست مویی کمر

بدیهی است که بیماری کیست مویی در مراحل ابتدایی با هیچ نشانه ای همراه نیست، به شکلی که حتی شخص از وجود بیماری مطلع نخواهد بود.

بنابراین می‌توان این گونه اظهار داشت که در صورت عدم بروز عفونت به طور کلی این بیماری با هیچ علائمی همراه نخواهد بود و شاید تنها به هنگام لمس آن ناحیه، توده‌ای سفت قابل لمس باشد. این در حالی است که هنگام بروز عفونت علائم کیست مویی کمر به شرح زیر خواهد بود:

ایجاد التهاب ایجاد احساس درد ایجاد قرمزی بر روی پوست ایجاد حفره های زیر پوستی در فاصله بین دو باسن و یا کمی بالاتر از مقعد تب و لرز ترشح عفونت احساس درد به هنگام نشستن: در این صورت می توان از بالشتک های مخصوص به هنگام نشستن استفاده نمود. چه کسانی در معرض ابتلا به کیست مویی هستند؟

هنوز علت دقیق ایجاد این عارضه مشخص نیست اما نظریه‌های مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال، یک نظریه این است که مشکل ممکن است از یک ناهنجاری جزئی که شما با آن متولد شده اید، در پوست بین باسن ایجاد شود. این ممکن است توضیح دهد که چرا این عارضه در برخی از خانواده ها وجود دارد. بخشی از ناهنجاری در این قسمت از پوست شما ممکن است این باشد که موها به جای اینکه به سمت بیرون رشد کنند در پوست شما رشد می کنند.

 

تئوری دیگر این است که در پوست بین باسن، گودی های پوستی (چاله های پوستی) ایجاد می شود. اینها ممکن است در نتیجه فشار موضعی یا اصطکاک ایجاد شوند که باعث آسیب به ساختارهای کوچک زیر پوست شما می شود که مسئول ساختن موها (فولیکول های مو) هستند. به دلیل فشار موضعی، موهای در حال رشد در شکاف زایمان ممکن است به داخل حفره های پوستی شما رانده شوند.

 

علت هر چه باشد، هنگامی که تکه های مو در پوست شما "گیر" می کنند، آن را تحریک کرده و باعث التهاب می شوند. پوست ملتهب به سرعت عفونی می شود و بنابراین یک عفونت مکرر یا مداوم در ناحیه آسیب دیده ایجاد می شود. عفونت باعث ایجاد سینوس می شود که اغلب حاوی تکه های مو است.

 

همچنین بطور کلی می‌توان گفت افراد پرمو و کسانی که زیاد می نشینند، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند. احتمال داده می‌شود که برخی عوامل خاص، خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهند که عبارتند از:

 

کم تحرکی و نشستن زیاد اضافه وزن یا چاق بودن تحریک یا ایجاد آسیب در ناحیه بیماری داشتن سابقه خانوادگی این بیماری مراجعه به پزشک و تشخیص سینوس مویی

به دلیل اینکه بسیاری از مبتلایان شناخت زیادی درباره بیماری کیست مویی و علائم آن ندارند، ممکن است آن را با آبسه یا بیماری‌های پوستی اشتباه بگیرند و به دکتر پوست یا پزشک عمومی مراجعه کنند.

شما می‌توانید برای تشخیص این بیماری به پزشک عمومی هم مراجعه کنید، اما توصیه ما این است که جراح عمومی را به عنوان دکتر کیست مویی انتخاب کنید.

مراجعه به جراح عمومی باعث می‌شود که در زمان و هزینه صرفه جویی کنید و زودتر روند درمان کیست مویی را طی کنید.

 

بعد از مراجعه به پزشک، در ابتدا سوالاتی درباره نشانه‌هایی که اخیرا تجربه کرده‌اید پرسیده می‌شود و در مرحله بعد یک معاینه فیزیکی ساده انجام می‌شود. معمولا تشخیص کیست مویی با یک معاینه ساده امکانپذیر است.

 

بعد از بررسی وضعیت بیماری و شدت پیشرفت عفونت سینوس، پزشک بهترین راه درمان کیست مویی را به شما پیشنهاد می‌دهد.

 

بهترین گزینه های درمان

اگر نگاهی به گذشته نه چندان دور پزشکی داشته باشیم، درمی‌یابیم که درمان کیست مویی فقط با روش‌های جراحی و در بیمارستان صورت می‌گرفت، اما امروزه با پیشرفت علم پزشکی، روش های نوین دیگری هم برای درمان این عارضه و همچنین سایر بیماری ها پیدا شده که در ادامه به آن می‌پردازیم:

عمل لیزر کیست مویی

تکنولوژی لیزر را می‌توان جدیدترین و بهترین روش درمان کیست مویی معرفی کرد که تا حد زیادی جایگزین جراحی شده است. روش لیزر کیست مویی یک عمل سرپایی است که بدون بیهوشی و در کمتر از نیم ساعت انجام می‌شود و نیازی به بستری شدن و گذراندن دوران نقاهت طولانی ندارد.

در روش درمان کیست مویی با لیزر بیمار درد و خونریزی نخواهد داشت و بلافاصله بعد از عمل مرخص می‌شود و می‌تواند به فعالیت های روزانه خود بپردازد.

عمل جراحی باز

در این روش جراحی ضایعه کیست مویی بطور کامل و با تیغ جراحی برداشته می‌شود و بسته به وسعت پیشرفت بیماری روی پوست این ناحیه برش ایجاد می‌شود. بعد از تخلیه و پاکسازی کامل ناحیه بیماری و در انتهای جراحی از بخیه برای بستن کیست مویی استفاده نمی‌شود و محل جراحی برای پیشگیری از ایجاد عفونت باز گذاشته می‌شود.

عمل جراحی بسته

عمل جراحی بسته کیست مویی هم دقیقا مشابه روش باز انجام می‌شود، با این تفاوت که برش طوری ایجاد می‌شود که در انتهای جراحی بتوانند با بخیه آن را ببندند. البته در این روش احتمال عفونت ناحیه جراحی کمی بیشتر است اما دوران نقاهت آن در مقایسه با روش باز کمتر است.

هزینه درمان کیست مویی چقدر است؟

تعیین هزینه درمان کیست مویی با لیزر و جراحی به موارد گوناگونی وابسته است که مهم ترین آنها به شرح زیر است:

 

شدت پیشرفت عفونت شرایط بیمار شهر، کلینیک یا بیمارستانی که برای درمان به آن مراجعه می‌کنید دستمزد دکتر جراح

اگر به دنبال یک روش درمانی مطمئن و به صرفه هستید، ما لیزر کیست مویی را به شما پیشنهاد می‌دهیم. به طور کلی هزینه درمان با لیزر نسبت به جراحی در بیمارستان خصوصی به صرفه تر است. البته ما علاوه بر جراحی، هزینه های بستری در بیمارستان، پانسمان و داروهای مورد نیاز، ویزیت‌های پزشک و آزمایشات و همچنین دوران نقاهت بعد از عمل را هم در نظر گرفته ایم.

در روش جراحی بیمار معمولا یک روز بعد از عمل در بیمارستان بستری می‌شود، حدودا دو هفته باید استراحت کند، تعویض پانسمان و شستشوی زخم گاهی باید توسط پزشک انجام شود و احتمال عفونت و بازگشت مجدد بیماری هم وجود دارد.

این در حالی است که در روش لیزر بیماری نیازی به بستری، استراحت طولانی، پانسمان و همچنین احتمال بازگشت و عفونت بیماری وجود ندارد.

 

منابع:

https://darman.clinic/%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B9%D9%85%D9%84-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%88%DB%8C%DB%8C

https://patient.info/skin-conditions

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کیست مویی بیماری درمان پزشک درمان کیست مویی با لیزر بیماری کیست مویی ایجاد می شود پوست شما زیر پوست روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۷۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سرور عدوانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به باورهای غلط بیماری MS گفت: اینکه مبتلایان به ام اس نمی‌توانند ازدواج کنند و یافرآیند بچه‌دار شدنشان دچار مشکل است، باوری کاملا اشتباه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: با توجه به اینکه بیشتر مبتلایان به ام اس معمولا در سن پایین درگیر این بیماری می‌شوند و یا هنوز به سن باروری نرسیده باشند ممکن است این موضوع برای این افراد نگران کننده باشد، این باور از اساس اشتباه و بیماران مبتلا به ام اس هیچ مشکلی برای ازدواج ندارند و تحت نظر پزشک به راحتی می‌توانند مادر یا پدر شوند.

متخصص بیماری‌های اعصاب و روان درباره احتمال ابتلای فرزندان مبتلا به ام اس نیز توضیح داد: مبتلایان به این بیماری باید این نکته را مد نظر داشته باشند که شاید نوزادانی که از پدر و مادر مبتلا به ام اس متولد می‌شوند ریسک بیشتری ازنظر ابتلا به این بیماری در مقایسه با سایر افراد جامعه داشته باشند ولی اصلا به این شکل نیست که این احتمال درصد بالایی را به خود اختصاص دهد.

عدوانی تاکید کرد: این تفکر که اگر مبتلا به ام اس هستید حتما نوزاد شما هم با این بیماری متولد می‌شود از اساس اشتباه و غلط است.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با بیان اینکه برخی طیف‌های بیماری ام اس می‌تواند از طریق وراثت منتقل شود توضیح داد: تا زمانیکه آزمایش‌های ژنتیک انجام نشده، هیچ فردی نمی‌تواند درباره ریسک ابتلای بالای سایر افراد خانواده به این بیماری نظر قطعی دهد.

وی گفت: تعداد پدران و مادرانی که هر دو مبتلا به ام اس بوده‌اند و نوزادی کاملا طبیعی به دنیا آورده‌اند کم نیستند.

عدوانی با تاکید بر اینکه مسئله‌ای که درباره ام اس مد نظر است فارغ از مسایل ژنتیکی موضوعات محیطی است، اضافه کرد: در نهایت علت اصلی این بیماری و خیلی از فاکتورهای ابتلا به آن هنوز شناخته نشده است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به باور اشتباه دیگری مبنی بر اینکه ام اس بیماری مختص به جوانان است توضیح داد: اصلا به این صورت نیست و این بیماری در کودکان و یا افراد بالای 60 یا 70 سال هم دیده می‌شود.

کاهش طول عمر باور اشتباه دیگری درباره مبتلایان به ام اس است که این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب به آن اشاره کرد و افزود: این بیماری طول عمر افراد را کاهش نمی‌دهد، خیلی از افراد زمانی که متوجه می‌شوند به ام اس مبتلا شده است، مبنا را بر این قرار می‌دهند که با اختلال عملکرد عمده مواجه‌اند.

وی  با بیان این مسئله که الزاما همه‌ افراد مبتلا به ام اس دچار مشکل شدید در راه رفتن می‌شوند و یا  در نهایت بینایی خود را از دست می‌دهند را تصور اشتباهی عنوان کرد و توضیح داد: بیماری ام اس با توجه به درمان‌های نوینی که وجود دارد به میزان قابل توجهی قابل کنترل است، شاید در سالهای دور مثلا 20 یا 30 سال پیش درمان قابل توجهی برای این بیماری وجود نداشت ولی در حال حاضر بخش عمده‌ای بیماران به صورت موفقیت آمیز درمان شده و به زندگی عادی برمی‌گردند.

عدوانی گفت: ام اس احتمال حملاتی به سیستم عصبی را در پی دارد یا حتی بیماران به صورت موقتی دچار تاری دید، ضعف اندام‌ها، اختلال تعادل و دوبینی می‌شوند ولی با درمان به موقع علامت‌ها به میزان بسیار بالایی و در بیشتر موارد به صورت کامل برطرف می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: ام اس قابل کنترل است و هنوز دارویی نداریم که بیمار استفاده کند و به طور کلی درمان شود به طور مثال بیماران دیابتی تا آخر عمر باید داروهای خود را استفاده کنند و اگر دارو را قطع کنند قطعا مشکلات جدی خواهند داشت.

متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب بیمارستان شهدای تجریش تاکید کرد: MS و درمان‌های آن وابسته به درمان موثر در سالهای اول شیوع بیماری است، به این شکل که در صورت تشخیص به موقع اگر درمان‌ها به موقع انجام شود حتی امکان خاموش شدن این بیماری نیز وجود دارد یا در آینده فرد مبتلاکمتر دچار عوارض خواهد شد.

عدوانی هشدار داد: مبتلایان به ام اس بعد از درمان و کاهش نشانه‌های بیماری، روند درمان را قطع نکنند به این دلیل که ام اس ماهیت بهبوده یابنده و حمله کننده دارد شاید مدتها خاموش شود و بعد از مدتی بیمار با حمله‌های بیشتر که کنترل آن مشکل است مواجه شود.

وی درباره باور اشتباه دیگری با این عنوان که بیماران مبتلا به ام اس نباید اصطلاحا مواد غذایی که طبع سرد دارد را استفاده کنند ادامه داد: از نظر علمی و تحقیقاتی هیچ موضوعی مبنی بر اینکه ماده غذایی در کنترل و یا عود بیماری اثر دارد تایید نشده است، در نتیجه رژیم‌های سخت غذایی می‌تواند بدن بیمار را ضعیف کرده و مانع رسیدن مواد مغذی به بدن شود بنابراین تنها توصیه این است که مبتلایان به ام اس رژیم غذایی سالم داشته باشند.

عدوانی در خاتمه توصیه کرد: عاداتی مثل سیگار کشیدن، استفاده از قلیان می تواند سیر بیماری را شدیدتر کند و تشدید حملات را در پی خواهد داشت بنابراین توصیه اکید ترک مواد دخانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد