Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت طی نامه‌ای نحوه صدور جواز تاسیس رشته فعالیت‌های مربوط به صنایع معدنی را به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌های کشور ابلاغ کرد که بر اساس آن مجوزهای صنعتی برای طرح‌های شمش فولادی با روش کوره القایی را مستنثی قائل شده و ممنوع اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس ابلاغیه سیف‌الله امیری با موضوع نحوه صدور جواز تاسیس رشته فعالیت‌های مربوط به صنایع معدنی، فرآیند کامل صدور جوازهای تاسیس کلیه صنایع معدنی، جز طرح‌های شمش فولادی با روش کوره القایی را بدون نیاز به استعلام از ستاد وزارت صنعت، معدن و تجارت به خود مدیران صمت استان‌ها واگذار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها برای مجوزهای مربوط به طرح‌های شمش فولادی با روش کروه القایی استثنا قائل شده و آن را ممنوع اعلام کرده است.

در این نامه آمده است:

"با عنایت به تصمیمات اتخاذ شده پیرامون عرضه کلیه کالاهای پایه در بورس کالا، منبعد ابلاغیه شماره ۶۰/۱۴۱۴۲۴  تاریخ ششم شهریور ۱۳۹۴ در خصوص دستورالعمل ۱۰ رشته خاص کشوری صرفا برای محصولات صنایع معدنی (مشمول بندهای ۴ تا ۸ ماده ۲ دستورالعمل مذکور و بند ۴-۴ ضوابط صدور و تمدید جواز تاسیس) ملغی اعلام می‌شود و فرایند کامل صدور جوازهای تاسیس صنایع معدنی به ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها بدون نیاز به استعلام از ستاد وزارتخانه با درج شرایط زیر، ذیل کلیه مجوزهای صادره و تمدیدیه‌های آن‌ها، تفویض می‌شود:

۱- هرگونه خرید، فروش و انتقال جوازهای صادره مفاد این بخشنامه در حوزه صنایع معدنی ممنوع بوده و در صورت عدم رعایت این موضوع، مجوز از درجه اعتبار ساقط خواهد شد. (درج در جواز تاسیس و تمدیدیه‌های آتی آن الزامی است)

۲- مسئولیت تامین خوراک و مواداولیه بر عهده متقاضی بوده و این وزارتخانه هیچ گونه تعهدی در خصوص تامین خوراک طرح نخواهد داشت. (درج در جواز تاسیس و تمدیدیه‌های آتی ان الزامی است)

ضمنا مرجع تشخیص اصالت، کیفیت و چگونگی تامین مواداولیه با مسئولیت، تولیت و پاسخگونی مدیران ادارات کل استان‌ها خواهد بود.

٣- تأمین منابع مالی پروژه‌ها بر عهده متقاضی بوده و این وزارتخانه هیچگونه مسئولیتی جهت اعطای تسهیلات مالی از منابع ریالی و ارزی بانکی نخواهد داشت. (درج در جواز تاسیس و تمدیدیه‌های آتی آن الزامی است)

استثناء: صدور مجوزهای صنعتی برای طرح‌های شمش فولادی با روش کوره القایی، با توجه به جنبه‌های اقتصادی، فناوری، شدت مصرف انرژی و مخاطرات زیست محیطی از تاریخ این ابلاغیه ممنوع است. لازم به ذکر است جوازهای تاسیس با ظرفیت غیر اقتصادی به منزله تولید شمش از طریق روش القایی در نظر گرفته می‌شود و در صورت صدور جوازهای جدید در این زمینه، ابطال مجوز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

ضمن اینکه با توجه به محدودیت‌های جدی انرژی در توسعه زنجیره فولاد، ضروری است فهرست مجوزهای تاسیس فعال و طرح‌های توسعه ای فعلی در زمینه ذوب القایی که دارای پیشرفت فیزیکی مناسب هستند را به انضمام گزارش مصور از پیشرفت فیزیکی طرح و مستندات خرید ماشین آلات تولیدی در اسرع وقت به این دفتر ارسال کنند.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی همچنین در ابلاغیه مذکور اعلام کرد: با توجه به محدودیت‌های جدی انرژی در توسعه زنجیره فولاد ضروری است فهرست مجوزهای تاسیس فعال و طرح‌های توسعه‌ای فعلی در زمینه ذوب القایی که دارای پیشرفت فیزیکی مناسب هستند را به این دفتر ارسال کنند. "

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شمش فولاد مجوزهای معدنی معدن و تجارت صنایع معدنی جواز تاسیس صدور جواز استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود