Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مازندران گفت: پایگاه میراث جهانی باغ عباس‌آباد بهشهر می‌تواند گردشگری استان را تحت‌تأثیر قرار دهد و باید با اجرا شدن طرح مطالعاتی این مجموعه به مهم‌ترین مقصد گردشگری منطقه شرق مازندران تبدیل شود. ‎

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا از مازندران ، سید محمود حسینی‌پور در حاشیه بازدید از پایگاه میراث جهانی باغ عباس‌آباد بهشهر، گفت: متأسفانه ما از ظرفیت‌های مهم تاریخی‌مان در مازندران بهره مناسبی نبردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درصورتی‌که در استان‌هایی مانند اصفهان و یزد گردشگران زیادی با استفاده ازاین‌قبیل جاذبه‌ها جذب می‌شود. این نکته نشان می‌دهد که بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها اسیر برخی سیاست‌گذاری‌های مدیریتی استان است.

او افزود: طبیعت بی‌نظیر این منطقه در دوره صفویه موردتوجه شاه‌عباس قرار گرفت و اینجا را عمارت دوم خودش برای حکومت قرارداد. مازندران در آن زمان قطب صادراتی کشور بود و از همین‌جا کشور اداره می‌شد. این نکات نشان‌دهنده اهمیت این منطقه است.

استاندار مازندران گفت: پایگاه میراث جهانی باغ عباس‌آباد باید به مهم‌ترین مقصد گردشگری شرق مازندران تبدیل شود. این محوطه می‌تواند گردشگران بی‌شماری را که جویای چنین جاذبه‌های تاریخی هستند، جذب کند.

حسینی‌پور گفت: این باغ از معدود باغ‌های ایرانی است که در طراحی آن نگاهی برون‌گرا مدنظر قرار گرفت و از همین منظر یک اثر بی‌نظیر محسوب می‌شود. ضمن این‌که موقعیت طبیعی این باغ نیز آن را در بین باغ‌های ایرانی منحصربه‌فرد کرده است.

او افزود: در بازدیدی که از این مجموعه داشتیم مقرر شد به‌سرعت طرح مطالعاتی باغ عباس‌آباد که بودجه‌اش را در سفر استانی تدارک دیدیم و رئیس‌جمهور نیز با آن موافقت کرد سامان‌دهی و اجرا شود.

استاندار مازندران تصریح کرد: با اجرای طرح‌های مناسب و سامان‌دهی این مجموعه مهم تاریخی باید بتوانیم باغ عباس‌آباد را محل عرضه و معرفی دستاوردهای مردم عزیز بهشهر در موضوع گردشگری و صنایع‌دستی تبدیل کنیم. این منطقه می‌تواند صنایع‌دستی بهشهر را بین‌المللی کند. من متأسفم که از چنین امکانی هنوز مردم بهشهر نتوانستند درآمد ایجاد کنند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گردشگری مازندران عباس آباد استاندار مازندران باغ عباس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه این استان در صنعت گردشگری در کشور مطرح است، افزود: بیش از ۸۵ نوع صنایع‌دستی توسط صنعتگران و هنرمندان ما در فارس تولید می‌شود.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه رونمایی  از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو  گفت: چنانچه صنایع‌دستی در زنجیره ارزش قرار گیرد و مسئله صادرات آن پیش‌بینی شود، می‌تواند بسیار کمک‌کننده به نسل‌های بعدی که ادامه‌دهنده هنر پدران و مادران خود باشند.

وی با مثبت ارزیابی کردن معرفی توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف در نمایشگاه اکسپو ایران گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای نمایش تلاش‌هایی است که در حوزه اقتصادی طی دو سال گذشته در فارس انجام ‌شده تا مورد استفاده و ملاحظه شرکت‌کنندگان قرار گیرد.

استاندار فارس ادامه داد: طی دو روز گذشته ۶۴ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذارانی از ایران و خارج از کشور انجام‌شده و امید است قراردادهای آن‌ها به‌زودی منعقد شود.

ایمانیه با اشاره به تکلیف قانونی فارس از نظر وزارت کشور در باب دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی و فولاد، گفت: زنجیره ارزش گندم و حلزون از جمله این تکلیف‌هاست که به‌عنوان ‌مثال حلزون استفاده دارویی برای لوازم‌آرایشی، بهداشتی و استفاده خوراکی برای غیر ایرانی‌ها خواهد داشت.

استاندار فارس همچنین به رونمایی از یک سامانه هوشمند بازاریابی مربوط به صادرات فارس در این نمایشگاه هم اشاره کرد و گفت: مذاکرات اولیه با اتاق‌های بازرگانی ایران و کشورهای دیگر انجام‌شده و امید در آینده‌ای نزدیک سایر اتاق‌های بازرگانی هم به این سامانه بپیوندند.

امروز، طی مراسمی که در غرفه استان فارس در نمایشگاه اکسپو ایران با حضور استاندار فارس و تنی چند از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد از کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس، کمپین کرامت مثلت نور با رویکرد گردشگری مذهبی بین سه استان فارس، خراسان رضوی و قم، همچنین کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • تکریم مقام معلم به یک فرهنگ و خیزش عمومی تبدیل شود
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • سالن ورزشی آلاشت بازسازی می شود
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است