Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه سلمان محمدی در نشست استانی همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش که در دفتر نماینده ولی فقیه استان کرمانشاه برگزار شد اظهار کرد: آموزش و پرورش همواره به دنبال تربیت و آموزش دانش آموزان متعهد، مؤمن با روحیه‌ای مسئولیت پذیری است تا بتوانند در آینده مدیریت درستی در جامعه به عهده بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آموزش تمام ساحتی دانش آموزان یکی از مهم‌ترین موارد عنوان شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، افزود: اولویت مهمی که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته تربیت اخلاقی، اعتقادی و دینی دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: دانش آموزان امروز مدیران و مسئولان آینده کشور بوده که در این راستا باید از آنها افرادی مسئولیت پذیر و کاربلد ساخت.

محمدی همکاری با سایر دستگاه‌ها و ادارات را جزئی از برنامه آموزش و پرورش بیان کرد و خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم که با همکاری و همراهی با حوزه‌های علمیه بتوانیم دانش آموزان ولایی پرورش و تحویل جامعه دهیم.

وی تاکید کرد: استان کرمانشاه ۳۶۰ هزار دانش آموز داشته که حدود ۲۶ هزار نفر نیروی فرهنگی مسئله تعلیم و تربیت دانش آموزان را به عهده دارند که این تعداد معلم فرهنگی در چهار هزار و ۱۰۰ مدرسه با ۱۵ هزار و ۲۰۰ کلاس درس مشغول به تدریس هستند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید اجرای سند تحول بنیادی در فضای آموزش، عنوان کرد: آثار اجرای این سند در آموزش و پرورش باید دیده شود و منجر به تعلیم تربیت دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی شود.

محمدی با اشاره به اینکه حاشیه نشینی در کرمانشاه مشکل آفرین است، افزود: ۳۰ درصد جمعیت کرمانشاه حاشیه نشین بوده و ما باید در جهت بر قراری عدالت آموزشی بستر تعلیم و تربیت درست را برای همه دانش آموزان در همه مناطق ایجاد کنیم.

کد خبر 5498504

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه آموزش و پرورش استان کرمانشاه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانش آموز ولایت مداری بوشهر کرمانشاه آلودگی هوا گرد و غبار سوم خرداد فتح خرمشهر گرد و خاک خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا آمار کرونا آزادسازی خرمشهر اردبیل استان کرمانشاه آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • همه دستگاه‌ها موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم