Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دولو گفت: استفاده از یک نژاد مناسب برای افزایش چند قلو زایی وبهبود صفات تولید مثلی از قبیل اصلاح لاشه (کاهش چربی و افزایش راندمان تولید گوشت) که نیاز جامعه امروزی است ضروری خواهد بود.

او گفت: در همین رابطه از ابتدای امسال اجرای طرح ایجاد ترکیب‌های ژنتیکی گوسفند در سطح گله‌های بالای ۲۵۰ راس سطح استان در حال انجام است و  این طرح تاکنون در ۵۰۰ راس در قالب دو گله اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان تحول در افزایش بهره وری دام مولد و اقتصادی شدن فعالیت، کاهش چرای دام در مراتع و افزایش راندمان بره زایی و زایش در گله ، افزایش درآمد سرانه دامداران روستایی و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه به شهر‌ها از اهداف این طرح است.

بااستناد بند "ب" ماده ۱۴ قانون افزایش بهره‌وری مصوب سال ۱۳۸۹ مقرر شد در طول یک برنامه ۱۰ساله خروج سالیانه سه میلیون واحد دامی از مراتع و ساماندهی سه میلیون و ۱۰۰ واحد دامی خارج از مراتع تعیین تکلیف شود.

دولو گفت: به منظور افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در استان همدان، شرکت کشت و صنعت و دام گلدشت نمونه اصفهان وابسته به سازمان تامین اجتماعی واقع در روستای سنقر آباد شهرستان درگزین، در ادامه تکمیل ظرفیت واحد خود اقدام به افزایش دام مولد به تعداد ۳۰۰ راس تلیسه کرده است.

او گفت: اکنون ظرفیت فعال این واحد پرورش گاو شیری ۵۰۰ راس تلیسه است که در صورت رسیدن به تولید، ۴۸۰۰ تن شیر خام و ۱۴۲ تن گوشت قرمز تولید خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ژنتیک جهادکشاورزی دامپروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • گرگ ۳۷ گوسفند روستای مرق وسادیان کاشان را تلف کرد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی