Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گلوبال تایمز این تولیدکنندگان می‌گویند می‌توانند به سرعت این کیت‌های آزمایشگاهی برای آبله میمونی را به تولید انبوه برسانند و در صورت تایید بوسیله دولت به باراز محلی برسانند.

کارشناسان چینی همچنین می‌گویند که هیچ مشکل فنی برای ساختن واکسنی بر ضد آبله میمونی وجود ندارد و بازبینی سریع ویژه آن بوسیله سازمان دارویی چین می‌تواند تولید این واکسن را در طول حدود یک سال امکان‌پذیر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبله میمونی برای نخستین بار در سال ۱۹۷۰ در انسان‌ها در جمهوری دموکراتیک کنگو در آفریقا شناسایی شد. افراد چند هفته بعد از عفونت دچار علائم تب، سردرد، تورم غدد لنفاوی، درد عضلانی می‌شوند و چند روز بعد دانه‌های پوستی شاخص بیماری بروز می‌کند.

تا به حال بیش از ۱۰۰ مورد تاییدشده و مشکوک آبله میمونی از ۱۲ کشور عمدتا کشورهای اروپایی گزارش شده است.

بلژیک نخستین کشوری بود که قرنطینه اجباری ۲۱ روزه را برای بیماران آبله میمونی در این کشور برقرار کرد. بریتانیا و هلند نیز دستور قرنطینه ۲۱ روزه را به افراد در تماس پرخطر با بیماران آبله میمونی را صادر کرده است.

آمریکا و کانادا به ترتیب ۱۳ میلیون و ۵۰۰۰۰۰ دوز واکسن برای محافظت در برابر این بیماری سفارش داده‌اند.

تتان ونجی، دانشمند ارشد انستیتوی ملی کنترل و پیشگیری بیماری‌های ویروسی چین در پاسخ به نگرانی‌های عمومی در یک کنفرانس خبری گفت «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های چین» (CDC چین) یک طرح فنی پاسخ اضطراری به آبله میمونی را تدوین، مواد فعال برای شناسایی آبله میمونی را ذخیره و آموزش کارکنان CDC در سطح ایالتی و شهری را برای انجام آزمایش PCR آبله میمونی آغاز کرده است.

به گفته ونجی، چین یک ذخیره اضطراری درازمدت واکسن آبله (انسانی) و میلیون‌ها دوز واکسن آبله به آسانی برای واکسیناسیون اضطرای در اختیار خواهند بود.

شواهد تاریخی نشان می‌دهد واکسیناسیون بر ضد آبله باعث حفاظت در برابر آبله میمونی هم می‌شود. اما از هنگامی که سازمان جهانی بهداشت ریشه‌کنی آبله در سال ۱۹۸۰ اعلام کرد و واکسیناسیون همگانی آبله متوقف شد، ایمنی متقاطع ناشی از واکسیناسیون آبله فقط محدود به سالمندان می‌شود و ایمنی چندانی در افراد جوانتر که در کشورهای غیر آندمیک زنندگی می‌کنند، باقی نمی‌ماند، چرا که ویروس دیگر در این کشورها وجود ندارد.

جیانگ چونلای، استاد دانشکده علوم حیاتی دانشگاه جیلین می‌گوید واکسن بر ضد آبله میمونی می‌تواند بر اساس نمونه‌های مهروموم‌شده «ویروس واکسینیا» (ویروسی که واکسن آبله از آن ساخته شد) ساخته شود.

به گفته او، واکسنی که از ویروس واکسینیا ساخته شود، می‌تواند باعث محفاظت در برابر آبله میمونی شود و انتخاب بهتری برای چین نسبت واکسنی است که ویروس آبله میمونی را هدف قرار دهد.

هر دو واکسن آبله و آبله میمونی را فقط می‌توان به صورت واکسن‌های زنده ضعیف‌شده ساخت و ساختن دومی به مدت زیادی زمان نیاز دارد و با عدم قطعیت بیشتری همراه است. چونلای گفت برای چین حدود یک سال طول خواهد کشید که بر اساس یک نمونه‌های مهروموم‌شده ویروس واکسینیا واکسن تولید کند.

 ویروس واکسینیا

«ویروس واکسینیا» (VACV)  یک ویروس DNA متعلق به خانواده پاکس‌ویروس است که منشا واکسن مدرن آبله است که سازمان جهانی بهداشت برای ریشه‌کنی آبله در کارزار جهانی واکسیناسیون در سال‌های ۱۹۵۸ تا ۱۹۷۷ به کار برد.

پزشک انگلیسی، ادوارد جنبر در سال ۱۷۹۶ نشان داد که عفونت با آبله گاوی که بیماری نسبتا  خفیف‌تری است باعث ایمنی در برابر آبله (انسانی) مرگبار می‌شود. جنر آبله گاوی را «واکسن واریولا» یا «واکسن آبله» نامید. اما منشا واکسن آبله به خصوص پس از آنکه لوئی پاستور تکنیک‌های آزمایشگاهی برای ایجاد واکسن را در قرن نوزدهم ایجاد کرد، دچار ابهام شد.

آلن وات دوانی در سال ۱۹۳۹ نشان داد که واکسن مدرن آبله از لحاظ سرولوژیکی با آبله گاوی متفاوت است و در نتیجه «واکسینیا» به عنوان یک گونه ویروسی جداگانه شناسایی شد.

توالی‌یابی ژنومی کامل بعدا نشان داد ویروس واکسینیا نزدیکی بیشتری «آبله اسبی دارد و گونه‌های آبله گاوی یافت‌شده در بریتانیا کمترین نزدیکی را با ویروس «واکسینیا» دارند.

با اینکه ویروس آبله دیگر وجود ندارد، اما ویروس واکسینیا به طور گسترده‌ای بوسیله دانشمندان به عنوان ابزاری برای ژن‌درمانی و مهندسی ژنتیکی استفاده می‌شود.

کد خبر 678714 برچسب‌ها آبله میمونی بیماری - ویروس چین واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آبله میمونی بیماری ویروس چین واکسن آبله میمونی واکسن آبله آبله گاوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد

ایسنا/اردبیل شهردار اردبیل از اتمام بازنگری طرح تفصیلی شهر اردبیل خبر داد و گفت: طرح تفصیلی شهر اردبیل پس از یک دهه وقفه در وزارت راه و شهرسازی تصویب و ابلاغ شد.

محمود صفری ۶ اردیبهشت در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر اردبیل با بیان این‌که با اجرای طرح تفصیلی شهر اردبیل، بخش عمده مشکلات شهری رفع خواهد شد، افزود: با اجرای این طرح،  که در قالب پهنه بندی و با احصاء کمبودها و معضلات شهری تهیه شده ضمن رفع نواقص و کاستی‌های طرح تفصیلی قبلی، نگاه ویژه‌ای به تامین کمبود سرانه‌های عمومی شهر و رساندن سرانه‌های مورد نیاز به استاندارد کشوری شده‌ است.

شهردار اردبیل ادامه داد: همچنین جبران کمبودهای مناطق کم برخوردار و توسعه متوازن و یکسان مناطق مختلف شهر از محور اصلی طرح تفصیلی جدید است.

صفری بیان کرد: قطعا اصلاح ضوابط و موارد مدنظر در طرح تفصیلی باعث نوسازی، بهسازی، رونق و توسعه شهر در جهات مختلف خواهد بود و شهروندان عزیز به زودی شاهد ثمرات مثبت این طرح می‌شوند.

وی به مبادی ورودی‌های شهر نیز اشاره کرد و گفت: اصلاح و توسعه مبادی ورودی‌های شهر اردبیل نیز در جهت ساماندهی ورودی‌ها در برنامه قرار دارد که با ساماندهی مبادی ورودی شهر، شاهد توسعه، رونق و وضعیت بصری مناسب و در شأن کلانشهر اردبیل خواهیم بود.

شهردار اردبیل در پایان از استاندار و اعضای کمیسیون ماده پنج استان قدردانی کرد و افزود: قطعا بدون حمایت این عزیزان و همراهی صورت گرفته طرح تفصییلی تصویب و به اتمام نمی‌رسید.

صفری در ادامه همچنین از رئیس و اعضای شورای شهر اردبیل به جهت حمایت و تصویب طرح، قدردانی کرد و گفت: بی‌شک دستیابی و اتمام طرح مذکور در سایه تلاش اعضای شورای شهر و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اردبیل بوده و ابلاغ آن با پیگیری‌های آقای نیکزاد، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی توسط شورای عالی معماری و شهرسازی صورت گرفت.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد