Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات پارلمانی لبنان با وجود تمام حرف و حدیث‌ها، در نهایت با مشارکت ۴۱ درصد شهروندان برگزار شد، هر چند احزاب سنتی تقریبا کرسی‌های خود را تثبیت کردند، اما برخی ناظران معتقدند که لبنان وارد دوره خلأ سیاسی و عدم توافق بر سر انتخاب سران قوا خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیروت، با وجود نگرانی‌ها از برگزار نشدن انتخابات پارلمانی لبنان، در نهایت این رویداد با مشارکت 41 درصدی مردم برای انتخاب 128 کرسی پایان یافت، اما از نکات قابل توجه این دوره، ناکامی چهره‌های سرشناس سیاسی زیادی همچون «وئام وهاب، طلال ارسلان، ایلی فرزلی و فیصل کرامی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، عدم مشارکت جریان المستقبل در انتخابات، فضا را برای پیروزی نسبی نمایندگان مستقل و جریان‌هایی که اعتراضات 17 اکتبر را نمایندگی می‌کردند، فراهم کرد. با اعلام نتایج اولیه انتخابات، حزب القوات به ریاست سمیر جعجع اعلام کرد بزرگ‌ترین فراکسیون پارلمان را تشکیل می‌دهد؛ اما با اعلام نتایج نهایی، جریان آزاد ملی به ریاست جبران باسیل اعلام کرد بزرگ‌ترین فراکسیون را با 21 کرسی در نتیجه ائتلاف با حزب انقلایبون ارمنی تشکیل می‌دهد. همچنین جنبش‌های حزب الله و امل علاوه بر دستیابی به کل کرسی‌های شیعیان لبنان یعنی 27 کرسی موفق شدند دست کم دو کرسی از طوایف دیگر را نیز به فراکسیون خود اضافه کنند.

از سوی دیگر، جناح موسوم به «جامعه مدنی» که موضع انتقادی در قبال احزاب سنتی لبنان دارد، با 15 نماینده برای اولین بار در تاریخ لبنان پیروز شد؛ در حالی که در دوره گذشته فقط یک نماینده از این طیف وارد پارلمان شده بود.

جامعه لبنان با مشارکت در انتخابات، امید خود به فردا را نشان داد؛ اما ترس بزرگ این است که با پایان انتخابات، بحران‌ها دوباره لبنان را در بربگیرد و دوران سخت جدیدی آغاز شود.

یک شهروند لبنانی که از شرایط فعلی کشورش رضایت ندارد، در این زمینه به خبرنگار تسنیم گفت: پس از انتخابات، حداقل یک هفته به ما استراحت می‌دادند، نه این‌که سریعا بعد از پایان انتخابات بحران‌ها دوباره به کشور هجوم بیاورد. یکشنبه انتخاب کردیم و از دوشنبه بحران‌ها شروع شد، بنزین نیست، نان نیست،گاز نیست چیزی نیست! حداقل یک هفته به ما استراحت می‌دادند تا دوباره شروع شود .

شهروند دیگری هم خاطر نشان کرد: فعلا درباره وضعیت کشور باید کمی صبر کنیم و ببینیم کسانی که حامل شعار ترقی‌خواهی هستند، می‌خواهند در پارلمان چه کاری انجام دهند، آنها می‌گفتند که وقتی می‌گفتیم به ما اجازه ندادند، دیگران این گفته را به تمسخر گرفتند.حالا دیگر 15 نماینده ترقی‌خواه(اشاره به نمایندگان موسوم به جامعه مدنی) هستند.

در ادامه این گزارش، خبرنگار تسنیم نظر یکی دیگر از شهروندان را جویا شد که وی پاسخ داد: این نمایندگان که مردم آنها را انتخاب کردند، باید برای تغییر شرایط موجود تلاش کنند، امیدواریم که اوضاع کشور بهبود پیدا کند و این اشخاص مسئولیت رو به خوبی انجام دهند.

شهروند دیگری تاکید کرد: ما در منطقه بقاع در انتخابات شرکت کردیم، در استان ما هیچ تحریمی علیه انتخابات نبود و تقریبا همه ما شیعیان در انتخابات شرکت کردیم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا انتخابات اخیر منجر به بروز تغییراتی که به نفع لبنان باشد، خواهد شد؟ اظهار داشت:سید(حسن نصرالله دبیرکل حزب الله) گفت که به نفع لبنان است، ان شاءالله به نفع لبنان خواهد بود.

صدها تصویر تبلیغاتی از نامزدهایی که نتوانستند وارد پارلمان شوند، درخیابان های لبنان باقی ماند.ولی ضمن پیروزی مدعیان تغییر و نمایندگان مستقل، احزاب سنتی نیز تقریبا کرسی‌های خود را تثبیت کردند. ملت لبنان انتظار دارند این انتخابات منشأ گشایش و حل مشکلات باشد؛ اما برخی از ناظران می‌گویند لبنان وارد یک دوره خلأ سیاسی و عدم توافق بر سر انتخاب رئیس جمهور و نخست‌وزیر خواهد شد!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار عراق انتخابات لبنان 2022 اخبار عراق انتخابات لبنان 2022 خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس در بازدید از روند ضبط این مناظره‌های تلویزیونی گفت: در راستای عدالت رسانه‌ای برای نامزد‌هایی که به دور دوم انتخابات مجلس رسیده اند، فرصت یکسان و رایگان برای معرفی در رادیو و تلویزیون این مرکز فراهم شده است.
آقای پهلوانیان افزود: بر این اساس برای هر کدام از نامزد‌ها یک برنامه به مدت ۲۰ دقیقه و برای هر حوزه سه مناظره با مدت زمان ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه ضبط و در زمان تبلیغات از صدا و سیمای مرکز فارس پخش می‌شود.
آقای قزل سفلی رئیس ستاد انتخابات فارس هم در بازدید از روند ضبط مناظره‌های نامزد‌های مجلس شورای اسلامی گفت: از ۱۸ کرسی سهم استان فارس در مجلس شورای اسلامی، ۲ کرسی مربوط به حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و یک کرسی مربوط به حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به دور دوم انتخابات رسیده است.
وی با بیان اینکه نامزد‌ها بر اساس قانون می‌توانند از امکانات و ظرفیت‌های دولتی برای تبلیغات انتخاباتی برخوردار شوند، افزود: در استان فارس در دو بخش تبلیغات محیطی بیش از ۷۰ سالن اجتماعات برای سخنرانی، بیش از هزار و ۵۰۰ تابلو تبلیغاتی و بیش از ۳۵ هزار متر مربع مکان برای نصب پوستر و بنر تبلیغاتی در نظر گرفته شده است. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی




دیگر خبرها

  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • تحلیلگران سیاسی درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا| شکست سنگین شهرداری گرگان در بیروت
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند