Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@06:20:44 GMT

احداث بنای متروپل با استفاده از رانت و رشوه

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۹۴۴۲

احداث بنای متروپل با استفاده از رانت و رشوه

سیدکریم حسینی گفت: تذکرات لازم و هشدارهای لازم به مالک ساختمان متروپل داده شده بود اما مجوز لازم را از سوی مراجع قانونی نگرفته و اگر هم گرفته متاسفانه با رانت و رشوه بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، سیدکریم حسینی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حادثه دلخراش و مصیبت بار فرو ریختن ساختمان متروپل آبادان را به همه ملت ایران به ویژه مردم آبادان تسلیت می‌گویم و برای بازماندگان از خداوند متعال صبر جمیل خواستارم و برای افرادی که در بیمارستان‌ها هستند نیز آرزوی شفای عاجل دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در خصوص این پروژه متاسفانه اخبار و اطلاعاتی که به دست می‌رسد حاکی از آن است که مجوزهای قانونی برای احداث و توسعه این بنا داده نشده و متاسفانه آنچه مشخص است این است که سازنده ساختمان متروپل از رانت نزدیکی به مسئولان استانی و مسئولان منطقه آزاد اروند استفاده کرده است.   نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تکنولوژی‌ها، مجوزها و حساب و کتاب‌ها در خصوص ساخت و ساز، امروز از لحاظ مهندسی به گونه‌ای نیست که بتوان گفت در آن خطا ایجاد می‌شود. تذکرات لازم و هشدارهای لازم به مالک ساختمان متروپل داده شده بود اما مجوز لازم را از سوی مراجع قانونی نگرفته و اگر هم گرفته متاسفانه با رانت و رشوه بوده است.   وی افزود: آنچه اکنون ضروری و در اولویت است آواربرداری و نجات افراد زنده احتمالی و خارج کردن افرادی است که در زیر آوار فوت شده‌اند. اولویت دوم نیز برخورد با همه کسانی است که مسبب این حادثه بوده‌اند، چه در ساخت و ساز و چه در صدور مجوز و چه در روابطی که با شخص سازنده داشته‌اند. باید برخورد قانونی با همه این افراد انجام شود.   حسینی گفت: امروز در مجلس با رئیس مجلس در خصوص متروپل صحبت کردیم و از سوی مجمع نمایندگان خوزستان نیز بیانیه‌ای در این خصوص صادر شد. امیدواریم هر چه سریعتر آواربرداری و رسیدگی به وضعیت بازماندگان به شکل صحیح و بهنگام انجام شود.   انتهای پیام/    

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود

قدرت اله محمدی درباره مقررات تائیدیه ایمنی ساختمان‌ها گفت: سازمان آتش‌نشانی، موظف است تمام ساختمان‌های شهر را از نظر ایمنی مورد بازدید و بررسی قرار دهد. در واقع هر ساختمان جدید برای دریافت پایان کار و سند باید از آتش‌نشانی، تائیدیه ایمنی دریافت کند. همچنین ساختمان‌های قدیمی و به خصوص ساختمان‌های عمومی و پرجمعیت نیز توسط تیم‌های ویژه مورد بررسی و بازدید حضوری قرار می‌گیرند.

وی افزود: کارشناسان ایمنی ما از ساختمان‌ها و مراکز مختلف بازرسی به عمل می‌آوردند و مشکلات ایمنی را آن‌ها را تشخیص می‌دهند. سپس با ایجاد یک دستورالعمل، نحوه ایمن‌سازی را به مالکان ساختمان‌ها ارائه می‌دهند و همچنین پس از رفع نواقص، ساختمان‌ها را دوباره بررسی کرده و برایشان تائیدیه ایمنی صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به مانع تراشی‌های ایجاد ایمنی در ساختمان‌ها ادامه داد: مشکل سازمان آتش‌نشانی از جایی آغاز می‌شود که متاسفانه برخی مالکان ساختمان‌های شخصی یا حتی برخی ارگان‌های دولتی، اجازه ورود آتش‌نشانان را به این مراکز نمی‌دهند و این‌گونه در مسیر ایجاد ایمنی، مانع تراشی می‌کنند.

محمدی گفت: از آنجایی که در قوانین، سازمان آتش‌نشانی به عنوان ضابط معرفی نشده است؛ مالکان می‌توانند مانع ورود کارشناسان ما شوند و از ایجاد ایمنی طفره بروند. به همین دلیل نیز ما این خواسته خود را برای تغییر در قوانین، در برنامه جامع گنجانده‌ایم و قرار است به زودی به مجلس ارسال شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: امیدوارم این خواسته ما که به نفع همگان است و باعث افزایش ضریب ایمنی می‌شود؛ تحقق پیدا کند.

محمدی گفت: در صورت تصویب این قانون، سازمان آتش نشانی برای ورود به ساختمان‌ها دیگر نیازمند اجازه مالک نخواهد بود و می‌تواند به عنوان ضابط وارد عمل شده و ساختمان‌ها را مجبور به اجرای نکات ایمنی کند؛ وگرنه پلمب در انتظار آن‌ها خواهد بود. در واقع این قانون اختیارات آتش‌نشانی را در برابر ساختمان‌های نا ایمن افزایش خواهد داد.

وی همچنین گفت: البته درحال حاضر نیز دستگاه قضایی هماهنگی خوبی درباره ساختمان‌های نا ایمن با آتش‌نشانی دارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • کمبود ۲۵۰ میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • مایملک قانونی سرخابی‌ها؛ دو ورزشگاه و یک ساختمان اداری
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • راه‌اندازی شبکه ملی روستا در صدا و سیما
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد