Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@12:49:22 GMT

دانشگاهیان در احصاء مشکلات صنعت نفت پیش‌قدم شوند

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۹۷۱۶

دانشگاهیان در احصاء مشکلات صنعت نفت پیش‌قدم شوند

معاون امور مهندسی و پژوهش و فناوری وزیر نفت گفت: به نظر می‌رسد دانشگاهیان باید در احصاء مشکلات صنعت پیش‌قدم شده و پایه‌گذار ارتباط با صنعت نفت باشند. سعی می‌کنیم در سطح وزارت نفت در این زمینه سرعت‌بخشی کنیم تا این روابط تسهیل شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، وحیدرضا زیدی‌فر، عصر امروز _سه‌شنبه، سوم خردادماه ۱۴۰۱_ در نشستی تخصصی در دانشگاه صنعتی اصفهان، اظهار کرد: یکی از مواردی که در دستور کار سفر استانی رئیس جمهور به اصفهان است، کمک‌های وزارت نفت به دانشگاه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه صنعتی اصفهان بی شک از جمله برترین دانشگاه‌های صنعتی کشور است. دولت سیزدهم به دنبال آن است که در زمینه‌های ممکن از جمله فناوری، همکاری با دانشگاه‌ها را در اولویت خود قرار دهد.

وی افزود: صنعت نفت در بخش فناوری پیشرفته نیست، ابزار وزارت نفت برای دانش‌بنیان کردن صنعت نفت و جبران عقب‌ماندگی، دانشگاه‌ها است.

معاون امور مهندسی و پژوهش و فناوری وزیر نفت گفت: در دولت سیزدهم قراردادهای بالادستی وزارت نفت با دانشگاه‌ها بازنگری و مسئله محور شد. به دنبال آن هستیم چالش‌ها و مسائل صنعت نفت از طریق دانشگاه‌ها رفع شود.

زیدی‌فر با بیان اینکه اعلام نیاز از طرف صنعت و اعلام آمادگی از طرف دانشگاه برای رفع آن امری مسلم است، گفت: به نظر می‌رسد دانشگاهیان باید در احصاء مشکلات صنعت پیش‌قدم شده و پایه‌گذار ارتباط با صنعت نفت باشند. سعی می‌کنیم در سطح وزارت نفت در این زمینه سرعت‌بخشی کنیم تا این روابط تسهیل شود.

وی تصریح کرد: در شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها توسط صندوق پژوهش و فناوری نفت حمایت می‌شوند که ریسک همکاری را کاهش می‌دهد.

معاون امور مهندسی و پژوهش و فناوری وزیر نفت گفت: در صنعت نفت با چند مشکل اساسی مواجه هستیم که اگر رفع شود علاوه بر ارزش افزوده، از بسیاری از بحران‌های کشور جلوگیری شده و می‌توان صنعت نفت را چند پله ارتقا داد.

زیدی‌فر اضافه کرد: صرفه‌جویی انرژی، تحول دیجیتال صنعت نفت، خوردگی و احیا چاه‌های کم‌بازده برای رسیدن به تولید به میزان پیش از تحریم از جمله این مشکلات اساسی صنعت نفت است.

وی تصریح کرد: صنعت نفت بیش از ۱۰۰ سال قدمت داشته و بسیاری از تأسیسات آن هیچ تغییری در این مدت نداشته است که منجر شده خوردگی از جمله مسائل اصلی این صنعت باشد.

معاون امور مهندسی و پژوهش و فناوری وزیر نفت گفت: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری در سال گذشته و تاکید ایشان در سال جدید مبنی بر ارتقا سطح دانش‌بنیانی صنعت نفت، وزارت نفت به دنبال آن است که ارتباط با صنایع دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و سایر مراکزی که می‌توانند در این موضوع یاری دهنده باشند را حفظ کند.

زیدی‌فر اضافه کرد: رویکرد دولت جدید نیز از ابتدا مبنی بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان تجهیزات صنعت نفت بوده به طوری که وابستگی به خارج از کشور در این صنعت کاهش یابد. در این راستا تفاهم‌نامه‌هایی با معاونت علمی ریاست جمهوری و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شده که امیدواریم از همه توانایی‌های موجود کشور در این زمینه استفاده شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از شناخته‌شده‌ترین دانشگاه‌های کشور در زمینه‌های صنعتی است که طرح‌های مشترک بسیاری با وزارت نفت داشته و پتانسیل زیادی برای همکاری در این دانشگاه وجود دارد.

معاون وزیر نفت خاطرنشان کرد: وزارت نفت چندین پروژه بالادستی با دانشگاه‌های مطرح کشور دارد که از جمله آن می‌توان به پروژه میدان مارون با دانشگاه صنعتی اصفهان اشاره کرد. این دانشگاه در انجام این پروژه پیشرو بوده و به نظر می‌رسد این پروژه تأثیرات خوبی در صنعت نفت داشته باشد.

کد خبر 577421

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنعت نفت صنعت نفت و گاز وزارت نفت حمایت وزارت نفت از شرکت های دانش بنیان دانشگاه صنعتی اصفهان صنایع دانش بنیان شرکت دانش بنیان دانش بنیان شرکت های دانش بنیان اقتصاد دانش بنيان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه ها دانش بنیان وزارت نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی؛ از داده تا ثروت»، توسط دانشگاه اراک، با حمایت ایرانسل، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک، پارک علم و فناوری استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک و شرکت آلومینیوم ایران، از چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. ایرانسل علاوه بر حمایت از این رویداد، به همراه تیم داوری ایرانسل لبز، در مرحله اختتامیه و داوری ایده‌های نوآور حوزه هوش مصنوعی، مشارکت می‌کند.

این رویداد حوزه هوش مصنوعی، موضوعات رایانش تکاملی، یادگیری ماشین، رباتیک، بینایی ماشین، بازشناسی گفتار و پردازش رایانه‌ای، ایده‌های نوآور و فناور مرتبط با حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، مدیریت شهری، فناوری اطلاعات، بهداشت و سلامت، سرویس‌های مالی، آموزش، سرگرمی و بازی، تحلیل شبکه‌های اجتماعی و …، را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به نفرات و تیم‌های برتر، جوایز ارزنده نقدی و امکان پذیرش در پارک علم و فناوری اراک را اهدا می‌کند. مخاطبین این رویداد نیز دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، کارآفرینان و صنعت‌گران فعال در حوزه هوش مصنوعی‌اند.

این رویداد که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است، با برگزاری بوت‌کمپ در روز چهارشنبه ۱۲ اردیهبشت ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند و مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان نیز، شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳، در پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با برگزاری و مشارکت در رویدادهای استارتاپی، اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور