Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@12:22:16 GMT

وعده معاون جدید سیما در پاسخ به مطالبه دانشجویان

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۹۷۳۹

وعده معاون جدید سیما در پاسخ به مطالبه دانشجویان

برمهانی ترجیح داد اولین دیدار رسمی‌اش را با دانشجویان دانشگاه صدا و سیما برگزار کند و در این دیدار قولِ تولیدات دانشجویی را به آنها داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امروز دانشگاه صدا و سیما میزبانِ میزبانِ محسن برمهانی معاون جدید سیما شد. مشکلات فارغ‌التحصیلی، به کار گرفته شدن در صدا و سیما، کارآموزی در پروژه‌ها، رفع موانع تولید از جمله مباحثی بود که دانشجویان در این دیدار از معاون جدید سیما درخواست کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این سؤالات، دانشجویی هم به تهیه‌کنندگان تلویزیونی اشاره کرد که درس این حوزه را نخوانده‌اند و در نتیجه محصول‌شان هم خروجی مناسبی برای صداوسیما ندارد و صرفاً مبالغی کلان خرج می‌کنند.

در ادامه محسن برمهانی در سخنانی بیان کرد: من ورودی 1378 دانشگاه بودم و سال 1379 وارد کار شدم، سال 1381 هم به شبکه «العالم» رفتم. آن زمان فیلم می‌خریدم و می‌فروختم و تخصصی در حوزه بین‌الملل پیدا کرده بودم. دوره تحصیلم خیلی طولانی شد و خود را جزو شاگردان خوب استادان این دانشگاه نمی‌دانم.

وی با اشاره به عناوین شغلی‌اش در صداوسیما که مورد رضایتش نبوده است مطرح کرد: در ساختار اداری سازمان باید بجنگیم و اصلاً فکر نکنیم یک عنوان شغلی مطلوب برایمان فراهم است. من مستندسازی کرده‌ام و خواستم حداقل بر همین اساس عنوان شغلی داشته باشم اما نشد. نمی‌خواهم شما را به شورش علیه سیستم وادارم (خنده جمع) ولی می‌گویم تلاش‌تان را بکنید.

برمهانی تصریح کرد: من الان جایی‌ام که خودم باید سیستم را درست کنم و این کار را خواهم کرد. ما باید با کسی برای تولید دانشجویی داشته باشیم و حتماً برند داشته باشیم که برای شبکه‌ای مخصوص پخش شود نه اینکه برنامه‌ای تولید شود و حالا به دنبال پخش آن بگردیم. خوی و منش تولید دانشجویی باید در خود کار وجود داشته باشد.

وی درباره شهرک غزالی گفت: باید این امکان فراهم شود دانشجویان بتوانند از امکانات سازمان مثل شهرک غزالی بهره بگیرند.

برمهانی در بخش دیگر بیان کرد: من 10 یا 12 سال از عمر کاری‌ام را در عزلت به سر بردم چون نمی‌توانستم آنجایی که دوست داشتم کار کنم. خسته نشوید چراکه از این دانشگاه بیرون بیایید باید کلی بجنگید.

در ادامه دانشجوی دیگری با اشاره به حضور برمهانی در سازمان عنوان کرد که یکی از خرمشهرهایی که فتح شد، حضور نسل نو در صداوسیما بود و درخواست کرد: مسایل کنداکتور، مدل‌های نوین برنامه سازی، وی او دی‌ها و همه نیاز به نوعی نیازسنجی دارد و باید از دانشگاه صداوسیما به عنوان این پشتوانه استفاده شود.

برمهانی در پاسخ بیان کرد: من قبل از اینکه معاون سیما باشم مدیرکل تأمین و رسانه بین‌الملل بودم. نامه‌ای به آقای اسفندیاری نوشتم و همین نکات را بیان کردم. ما مجموعه‌ای به نام مانیتورینگ و تولید محتوا داشتیم که همه از دوستان کارشناسی دانشگاه در آن حضور داشتند. این افراد به رییس سازمان تحلیل می‌دادند. بنا داریم در حوزه تامین برنامه، بین‌الملل رسانه نیروهایی به کار بگیریم. قرار است دوره‌هایی کاربردی طراحی شود و دوستان آموزش ببینند.

وی افزود: فیلمی مثل «به وقت شام» وقتی به ویتنام، آمریکای شمالی و.... فروخته شود امکان گفتمانی هم با آن‌ها ایجاد می‌کند. باید برای چنین ظرفیت نابی تلاش کرد.

معاون سیما درباره حمایت از تولیدات دانشجویی گفت: ایجاد یک برند براى تولیدات دانشجویی یکی از بایدهای ما به شمار می‌رود. لازم هست که برای پخش این گونه تولیدات در سیما فضای لازم فراهم شود، یعنی تولیدات دانشجویی برای شبکه و زمانی مخصوص انجام شود نه اینکه برنامه ای تولید شود و بعد به دنبال محل پخش آن بگردیم.

وی ادامه داد: می‌توانیم در تفاهم با دانشگاه سازمان امکان استفاده دانشجویان از ظرفیت‌های سیما نظیر شهرک سینمایی و تلویزیونی ایران (زنده یاد علی حاتمی) و استودیوهای تلویزیونی را فراهم کنیم.

معاون سیما در پاسخ به دغدغه دانشجویان مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی در زمینه های پژوهشی و محتوایی بیان کرد: بنده پیش‌تر که مدیرکل تأمین و رسانه بین‌الملل بودم نامه‌ای به آقای اسفندیاری ریاست دانشگاه سازمان نوشتم و همین نکات را بیان کردم. ‌

وی ادامه داد: در مجموعه مانیتورینگ و راهبری محتوایی برخی از دانشجویان مقطع کارشناسی و بالاتر دانشگاه در آن حضور داشته و فعال بوده و هستند. این افراد در موضوعات مختلف حتى به ریاست سازمان نیز تحلیل ارائه داده‌اند.

برمهانی از تقویت تعامل معاونت سیما و دانشگاه سازمان خبر داد و اعلام آمادگی کرد که دانشجویان دانشگاه صداوسیما بتوانند دوره‌های کارورزی خود را به صورت حرفه ای در مرکز طرح و برنامه سیما سپری کنند.

مسعود نقاش‌زاده کارگردان سینمای ایران و از استادان دانشگاه صداوسیما هم در این نشست عنوان کرد: به گمانم این انتصاب یک تحول تاریخی در سازمان است. در طول سال‌های پس از انقلاب که در مدیریت‌های مختلف منصوب شدم به ندرت دیدیم از دانش آموختگان دانشگاه مسئولین منصوب شود. اما در راس سازمان نبوده است و این فرصتی برای پیوند دانشگاه و سازمان است چیزی که به عنوان یک مشکل دیده شده و صنعت از دانشگاه بی‌بهره بوده است.

وی مطرح کرد: حمایت مشترک سیما و دانشگاه از راه‌اندازی شرکت‌های دانش بنیان دیگر پیشنهاد من است. در عرصه تولید مستند، آگهی، حتی برنامه‌های غیرنمایشی، انیمیشن چرا به این شرکت‌ها ورود نکنیم. منظورم از حمایت از این شرکت‌ها پرداخت پول بدون منطق نیست.

وی یادآور شد: خوشبختانه قرار است رشته فیلمنامه‌نویسی هم در کارشناسی و هم برای ارشد راه‌اندازی شود. جریان تولید فیلمنامه یکی از معضلات سازمان است و ما همیشه در این موضع منفعل بوده‌ایم و بیشتر منتظر بوده‌ایم که فیلمنامه‌هایی پیشنهاد شود. با این حال اگر برخی از این شرکت‌ها راه اندازی شوند که کارشان طراحی و تولید طرح فیلمنامه داستانی برای سیما باشد خوب است و می‌توان مشکلات را مرتفع کرد. روند ارزیابی و نظارت بر فیلمنامه‌ها در شورای طرح و برنامه سیما و سیمافیلم هم می‌تواند بازنگری شود. یکی از مشکلات رویکرد سیستمی به این آثار است.

گفتنی است، در ابتدای این نشست دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف دانشگاه صداوسیما دغدغه های خود را با معاون سیما در میان گذاشتند.سپس استادان پیشکسوت این دانشگاه آقایان ضابطی جهرمی، خجسته، نقاش زاده، فردرو و طهماسبی، ضمن استقبال از انتصاب محسن برمهانی به عنوان معاون سیما، برای هرگونه تعامل و همکاری در زمینه ارتقای محتوایی و تولیدات تلویزیون اعلام آمادگی کردند.

نگاهی به خرمشهرهایِ تلویزیون/ سریال‌هایی که کماکان تکرار می‌شوند!نامِ سریال کرونایی شبکه سه تغییر کرد/ مهدی فخیم‌زاده جایِ خودش را به بازیگران جدید دادتکذیب خبرسازی‌ها درباره سریال «موسی»/ بازنویسی نیمی از فیلمنامه زیر نظر حاتمی‌کیا

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی معاون سیما رسانه ملی معاون سیما دانشگاه صداوسیما تولیدات دانشجویی معاون سیما بین الملل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در نامه ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ توضیحاتی را در پاسخ به اظهارات قالیباف درباره مدیریت اقتصادی و بازار ارز ارائه داد.

بیشتر بخوانید: قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم

متن نامه معاون پارلمانی رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسمه تعالی
جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛

پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:

۱. دیدگاه‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی (وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می‌باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال۱۴۰۲ (رشد ۹ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر (۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده می‌کنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است. دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید
انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228508 برچسب‌ها محمدباقر قالیباف

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • «امتحان نهایی» از قاب شبکه دو سیما
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران/ آشکارسازی ۱۲۸۵ نقطه
  • وعده صادق الهام‌بخش بودن خون شهیدان مقاومت را در به میدان آمدن دانشجویان ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا می‌بینیم
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • از سازمان ملل تا «آلما ماتر»؛ ۱۵ دقیقه تا آزادی غزه!