Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سورنا ستاری امروز در ستاد تولید، اشتغال و دانش بنیان گیلان در سالن غدیر استانداری، ریشه توسعه و پیشرفت را فرهنگ برشمرد و اظهار کرد: با وجود دانشگاه‌ها، بانک‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نباید اوضاع بخش کشاورزی در گیلان با وضعیت کنونی باشد. 

وی تولید ارزان و مقرون به صرفه را نیاز امروز صنایع برشمرد و افزود: هر کسی که ایده‌ای در حوزه تولید غذای ارزان و غذای دام و طیور داشته باشد، قطعا حمایت می‌کنیم که یکی از این حمایت‌ها وام بلاعوض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون فناوری رئیس جمهور بر ضرورت تسهیل شرایط ایجاد شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان که مشتمل بر قوانین تسهیلاتی، حقوقی، تشویقات و تخفیفات در عوارض است در مجلس تصویب شده و به زودی توسط رئیس‌جمهور ابلاغ می‌شود. 

وی با بیان اینکه عامل رشد و پیشرفت در اقتصاد دانش بنیان‌ها، فرهنگ است، تصریح کرد: همه ما باید بیش از اینکه به افزایش زیرساخت‌ها کمک کنیم باید به فرهنگ حمایت از جوانان، نخبگان و دانش بنیان‌ها اعتقاد داشته باشیم. 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی و مسؤولان باید به حفظ نخبگان و جوانان اعتقاد داشته باشند، گفت: مسؤولان باید بخواهند تا جوانان و نخبگان در کشور و استان بمانند زیرا همه در قبال جوانان و خواسته نخبگان کشور مسؤول هستیم. 

ستاری ظرفیت‌های گیلان را در توسعه اقتصادی فوق‌العاده توصیف کرد و افزود: فارق از ظرفیت‌های خدادادی و سرمایه‌های زیرساختی، منابع انسانی گیلان در حوزه دانش بنیان بسیار غنی و قابل توجه است. 

وی با تاکید بر ضرورت تبدیل دانش و پژوهش به تولید و جهش اقتصادی ببان کرد: توسعه اقتصادی باید در زندگی مردم محسوس باشد که این مهم تا حدود زیادی به مشارکت بخش خصوصی بستگی دارد. 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر گسیل منابع بخش خصوصی در اقتصاد دانش بنیان گفت: کلید موفقیت در جهش اقتصادی در دست سرمایه‌گذارانی است که در پژوهش و طرح‌های دانش بنیان سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

وی از خام فروشی محصولات بخش کشاورزی و واردات ماشین الات انتقاد کرد و افزود: ماشین آلات به عنوان نهاده تولید در بیست سال اخیر وارد کشور شدند اما تا زمانی که خودمان این ماشین آلات را نسازیم، دانش بنیان نمی‌شویم لذا باید خطوط تولید را خودمان طراحی کنیم و آن را توسعه دهیم. 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تصریح بر اینکه مشکل گیلان نیز در توسعه دانش بنیان‌ها زیرساخت نیست بلکه فرهنگ است، تصریح کرد: اینکه گیلان با تاسیس کارخانجات مختلف پیشرفت می‌کند اشتباه است چرا که معتقدیم اگر فرهنگ درست شود، اقتصاد نیز توسعه پیدا می‌کند. 

ستاری حمایت از دانش بنیان‌ها را ملاک توسعه در عصر کنونی دانست و گفت: استارتاپ‌ها از بطن جامعه می‌آیند و وابسته به پول دولت نیستند از این رو توسعه آن‌ها نقش قابل ملاحظه‌ای در پیشرفت جامعه دارد. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار گیلان معاون فناوری رئیس جمهور فناوری رئیس جمهور دانش بنیان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۹۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین نشست هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و اساتید علمی در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

رئیس سازمان اوقاف در این نشست طی سخنانی خاطرنشان کرد: فعالیت سازمان اوقاف و امور خیریه در حوزه مولدسازی تنها به ساختمان‌سازی محدود نمی‌شود. بلکه سرمایه‌گذاران باید صبور باشند زیرا در کمیسیون بهره‌وری اقتصادی برنامه‌ها بررسی می‌شود و هر اندازه بتوانیم در وقف حمایت می‌کنیم.

خاموشی با بیان اینکه می‌توان پول عایدات وقف را که ده برابر شده به صندوق دهیم تا این‌ حمایت‌ها توسعه پیدا کند، تصریح کرد: حلقه‌های نیروی انسانی قوی در کشور وجود دارد که به نظر می‌رسد برخی حلقه‌های ضعیف هم در زنجیر وجود دارد و کار ما این است از ضعیف‌ها حمایت کنیم.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

او با تأکید به حمایت از حلقه‌های ضعیف اظهار داشت: هر کدام از غرفه‌های نمایشگاه اوقاف به این حلقه‌ها توجه می‌کنند. به عنوان مثال در مبحث در آبزی‌پروری درصدد تأمین 20 درصد از خوراک کشور هستیم. این در حالی است که در برخی استان‌ها امکان تولید میلیون‌ها تن تولید دریایی را داریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر ارزان‌سازی هزینه‌های درمان برای بیماران، گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند.

او یادآوری کرد: دانش‌بنیان‌ها طرح تجاری خود را ارائه دهند، ما پس از بررسی‌های کارشناسی لازم و واجد شرایط بودن آنها را حمایت می‌کنیم. 

در این نشست مدیرعامل صندوق پژوهش ماندگار با بیان اینکه این صندوق دومین صندوق از بین 75 صندوق علم و فناوری است، گفت: دو سال و نیم از افتتاح این صندوق می‌گذرد. تاکنون 250 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم در حوزه دانش‌بنیان‌ها داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه حدود 480 میلیارد تسهیلات پرداخت شد، گفت: امروز دو قرارداد در حوزه دیالیز و کیت تشخیص سرطان منعقد شد.

همچنین مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار  با اشاره به حوزه فعالیت این شرکت در عرصه تکثیر گاوهای پربازده اظهار داشت: این کار در حال حاضر کاری که در کشورهای پیشرفته انجام می‌شود.

او ادامه داد: از  15 سال قبل در این زمینه وارد شدیم و از گاوهای برتر که 40 شاخص دارند تخمک می‌گیریم، لقاح انجام می‌شود و سپس جنین منجمد می‌شود و بعد در رحم قرار می‌گیرد و گوساله متولد می‌شود. از هر گاو در سال 20 گوساله می‌توانیم تولید کنیم.

او با اشاره به نیاز برای سرمایه‌گذار دلسوز اظهار داشت: شرکت فناور برای توسعه نیاز به سرمایه گذار دلسوز دارد و سازمان اوقاف می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده خوبی باشد.

در این نشست همچنین به تولید دو دستگاه درمان سرطان توسط یک شرکت دانش‌بنیان اشاره شد که از سال 95 آغاز به کار کرده اما در زمینه تجاری‌سازی با مشکلات زیاد مواجه بوده و از حمایت سازمان اوقاف برخوردار شد.

بر اساس اظهار مسئولان این شرکت دانش‌بنیان، با حمایت سازمان اوقاف این شرکت طی 5 ماه گذشته به اندازه فعالیت 3 سال پیشرفت داشتند و با وجود اینکه مقاومت حوزه درمان از استفاده از دستگاه‌های داخلی وجود دارد، اما سازمان اوقاف همواره تأکید داشته که این دستگاه‌ها تولید و به بهره‌برداری برسند.

در این نشست همچنین طرح‌های شرکت فعال در حوزه فناوری تولید واکسن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله چالش‌هایی که در این حوزه مطرح شد این بود که تولید واکسن به صورت سنتی هزینه زیادی داشت و وقت زیادی صرف می‌شد. اما اکنون این شرکت آمادگی تولید واکسن کرونا در سویه‌های جدید را دارد و پیش‌بینی شده تا شش سال آینده برای درمان تمامی انواع سرطان، ژن درمانی صورت پذیرد.

به همین منظور یک پلتفرم چابک طراحی و ساخته شده که انواع محصول در این زمینه را در داخل کشور تولید می‌کند. هرچند فعالان این عرصه نیازمند حمایت هستند و تاکنون سازمان اوقاف حمایت از این شرکت را بر عهده گرفته است.

نکته قابل توجه آن است که این شرکت ظرفیتی دارد که هفتصد نفر از نخبگان می‌توانند مشغول به کار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه