Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمد حسینی روز سه شنبه در مراسمی به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سوم خرداد به معنای واقعی کلمه یوم الله است، افزود: سالروز آزادسازی خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ ایران اسلامی است و در این روز تاریخی جوانان این سرزمین با روحیه مقاومت و اخلاص توانستند دشمن را با ذلت و خواری از خاک ایران بیرون برانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: امروز پس از گذشت ۴۰ سال از آزاد سازی خرمشهر، لازم است ابعاد مختلف آنرا یادآوری و در سطح جامعه به ویژه در میان جوانان منتشر کنیم.

حسینی خاطرنشان کرد: پیشکسوتان دوران دفاع مقدس که در آن ایام با ایثار و جانفشانی از تمامیت ارضی ایران عزیز دفاع کرده و اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشورمان در اشغال دشمن بماند امروز هم در عرصه‌های مختلف وظیفه و تکلیف خود را در راستای خدمت به مردم انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر ضرورت ارتقای فرهنگ و روحیه ایثار و مقاومت  در جامعه، گفت: اصحاب فرهنگ و هنر در این زمینه از وظیفه سنگینی برخوردار هستند تا این فرهنگ مقدس و متعالی را با ابزار هنر و رسانه در جامعه و بین جوانان معرفی کننند و بی تردید اگر ملتی از چنین روحیه ای برخوردار نباشد حیات در آن معنایی ندارد. ضمن اینکه نباید مرور زمان باعث شود این روحیه و فرهنگ فراموش شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به خاطراتی از دوران عملیات آزاد سازی آبادان و خرمشهر گفت: رزمندگان اسلام در آن دوران با پشتوانه روحیه و دلگرمی سردارانی چون شهید سلیمانی توانستند سنگر به سنگر کیلومترها متر مربع از خاک کشورمان که در اشغال صدامیان بود را فتح و دشمن را عقب برانند.

حسینی ادامه داد: کاری که جوانان در آن مقطع انجام دادند با معادلات عادی و مادی امکان‌پذیر نبود و صدام به قدری آنرا ناممکن می‌دانست که گفته بود اگر خرمشهر آزاد شود کلید بصره را تحویل می‌دهد اما فرمان امام راحل و رشادت رزمندگان اسلام تمام معادلات را تغییر داد و در نهایت دژ به ظاهر تسخیر ناپذیر، فتح شد.

وی گفت: امام (ره) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و این برگرفته از آیات الهی است که اگر در راه خدا جهاد و بردباری شود خداوند نیز نصرت و یاری خود را نازل می کند. در دوران هشت سال دفاع مقدس در مقاطع مختلف شاهد امدادهای الهی بودیم و این نشان می‌دهد که اگر مرد میدان باشیم و با تمام توان تلاش کنیم نصرت الهی نیز شامل حال ما خواهد شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه به شخصیت سردار سلیمانی در حوزه فرهنگ اشاره کرد و گفت: سردار سلیمانی فراتر از یک چهره نظامی، به حوزه فرهنگ، رسانه و هنر کاملا اشراف داشته و اهمیت آنرا به خوبی درک می‌کردند و با کمک‌های ایشان اقدامات ماندگار و موثری در عرصه رسانه ای در سطح منطقه انجام گرفت که در اصلاح نگاه ملت‌های منطقه نسبت به ایران تاثیر زیادی داشت.

حسینی خاطرنشان کرد: باید در زمینه مقابله با جنگ رسانه ای و نرم دشمن تلاش‌های مضاعفی در کشور انجام شود.

وی با تاکید بر لزوم توجه به بیانات رهبر فرزانه انقلاب در زمینه جهاد تبیین گفت: متاسفانه در حوزه فضای مجازی به‌رغم اقدامات ارزشمندی که انجام شده، هنوز کمبودهایی داریم و دشمنان با استفاده از این خلاء، بعضا فضای جامعه را به گونه نادرستی ترسیم می‌کنند اما همواره مردم، در صحنه‌های حساس نقشه‌های آنان را خنثی کرده‌اند با این وجود ضرورت دارد ضعف‌های موجود در این زمینه اصلاح شده تا بدخواهان و دشمنان ملت ایران نتوانند القائات خود را تحمیل کنند.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه رئیس جمهور و مجموعه مدیران دولت در صحنه خدمت رسانی و رفع مشکلات مردم حضور فعال دارند، اظهار کرد: امروز پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس کنار جوانان، با همان روحیه مشغول خدمت به مردم هستند و دولت در همه عرصه‌ها در کنار و غمخوار مردم است و خدمت‌رسانی به مردم را برای خود افتخار می‌داند.

حسینی افزود: متاسفانه کمبودها و کاستی‌های فراوانی از گذشته در سراسر کشور وجود دارد که دولت با جدیت مصمم است بی‌اعتنایی‌ها و کم توجهی‌های انجام شده را جبران کند.

وی با تاکید بر اهتمام ویژه رئیس جمهور در رسیدگی میدانی به مشکلات و گفت و گوی بی واسطه با مردم، گفت: رئیس جمهور در سفر به استان آذربایجان غربی تاکید داشتند که غیر از ارومیه در سایر شهرستان‌های استان از جمله مهاباد نیز حضور داشته و از نزدیک و در گفت و گو با مردم مسایل و مشکلات آن شهرها را مورد بررسی قرار دهد و در این زمینه به‌رغم شرایط نامساعد جوی برای پرواز بالگرد، با تاکید آیت‌الله رئیسی این امکان فراهم شد.

حسینی اقدام دولت در اصلاح و مردمی‌سازی یارانه‌ها را به نفع مردم و اقشار ضعیف جامعه دانست و گفت: در دوران تبلیغات ریاست جمهوری همه نامزدها بدون استثنا بر ضرورت حذف ارز ترجیحی و اشتباه بودن تصمیم اتخاذ شده در اختصاص آن تاکید داشتند. امروز دولت مردمی به‌رغم توصیه‌های برخی که اعلام می‌کنند بهتر است دولت این‌کار را در دوره دوم ریاست جمهوری انجام دهد اما از آنجایی که دولت مردمی آنرا به نفع مردم و اقتصاد کشور می‌داند با همه توان در مسیر اجرای آن قرار گرفته است لذا ضرورت دارد همه به اجرای کامل و درست این تصمیم بزرگ کمک کنند.  

معاون رئیس جمهور با اشاره با رویکرد دولت در عرصه سیاست خارجی دولت گفت: سیاست خارجی کشور در دوره گذشته فقط به ارتباط با غرب منحصر شده بود اما امروز  تعامل و همکاری نزدیک با همسایگان در اولویت سیاست خارجی دولت قرار گرفته است اما عده‌ای تلاش می‌کنند اهمیت آن نادیده گرفته شود. سفر رئیس جمهور با کشورهای همسایه  آثار و برکات فراوانی داشته است که می‌توان به بهبود روابط با تاجیکستان، عضویت در سازمان شانگهای، قرارداد سواپ گازی سه جانبه و رفع مشکل ترانزیت اشاره کرد.  

حسینی گفت: در کنار تلاش خستگی ناپذیر رئیس جمهور، لازم است  وزراء، معاونین و مدیران دستگاه ها در سطوح مختلف فعالانه وارد عمل شوند. اینکه گفته می شود رئیس جمهور مرد میدان است تعبیر کاملا درستی است و با جدیت از همه فرصت‌های در عرصه داخلی و خارجی برای بهبود وضعیت کشور و مردم استفاده می کند و با پیگیری‌ها و تماس‌های متعدد ایشان با روسای جمهور مختلف و فعال شدن وزارتخانه‌های مربوطه توانستیم کرونا را مدیریت و تا حدود زیادی مهار کنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین با اشاره به ترور ناجوانمردانه شهید حسن صیاد خدایی گفت: بی تردید راه شهید خدایی‌ها با قوت بیشتری ادامه خواهد یافت و پرچمی که این شهید همواره برافراشته خواهد ماند و توسل دشمنان به این اقدامات کور نشان می دهد که ملت ایران پویا و در مسیر تعالی است.

در این مراسم با حضور معاون امور مجلس رئیس جمهور از ایثارگران، جانبازان و آزادگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دفاع مقدس آزادسازی خرمشهر صدام قاسم سلیمانی سیدمحمد حسینی هدفمندی یارانه پروندهٔ خبری مردمی سازی یارانه‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دفاع مقدس آزادسازی خرمشهر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دفاع مقدس آزادسازی خرمشهر صدام قاسم سلیمانی سیدمحمد حسینی هدفمندی یارانه معاون پارلمانی رئیس جمهور رئیس جمهور سازی خرمشهر دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟

با توجه به استقبال مردم، احتمال اینکه این طرح با بررسی عمیق و تأمین بودجه به همین شکل یا اشکال دیگر از پرداخت یارانه مضاعف به مردم تمدید شود، دور از انتظار نیست.

به گزارش مشرق، دولت سیزدهم در راستای ارتقا امنیت غذایی مردم و اصابت یارانه بر سر سفره آن‌ها، طرح سه‌گانه کالابرگ الکترونیکی، یارانه مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار سه دهک اول درآمدی و یارانه برای کودکان هفت دهک درآمدی جامعه که نیازمند تغذیه مضاعف هستند را در دستور کار قرار داد و اجرایی کرد.

هر کدام از این طرح‌ها برای قشر خاصی تعریف شدند تا امنیت غذایی آن‌ها از طریق یارانه ارتقا یابد یا تقویت شود. طرح فجرانه یکی دیگر از ابتکارات دولت در حوزه تشویق مردم به خرید اقلام خوراکی با قیمت پایه بود؛ به این شکل که آن‌ها سبد غذایی تعریف شده مشتمل بر ۱۱ قلم کالای اساسی را با قیمت پایه خریداری کنند.

«طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانه‌بگیر با اولویت خانوار دهک‌های پایین جامعه (اول تا هفتم) هم‌زمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه (فردا) ادامه دارد. در این طرح اعتبار تشوقی خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از طریق کالابرگ از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت و شرط خرید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه برای دریافت آن اعتبار تشویقی حذف شد.

استقبال ۸۷ مردم از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی در مرحله نخست

۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات و با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ است که مابه‌التفاوت قیمت‌ها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین شده است.

در مرحله نخست این طرح که از بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد، افرادی که مشمول بودند با خرید از طریق کالابرگ الکترونیکی از فروشگاه‌های اعلام شده ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف دریافت می‌کردند. در دوره نخست وازیر طرح فجرانه کالابرگ بیش از ۸۷ درصد مردم از یارانه مضاعف استفاده کردند. در مرحله بعدی که مربوط به اسفند ماه بود این مشارکت به ۷۵ درصد رسید که دلیل کاهش آن نیز این بود که مردم درگیر خرید نوروز و سفرهای نوروزی بودند.

ارتقا امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین جامعه

در این مدت استقبال دهک‌های یک تا سه درآمدی جامعه از این طرح، به بیش از ۸۸ درصد رسیده که نشان می‌دهد دولت سیزدهم به اهداف خود که ارتقا امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین بوده جامع عمل پوشانده است.

در آخرین آمار مربوط به ۵۲ روز نخست طرح فجرانه، بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط دولت در قالب یارانه و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان آورده مردم را تشکیل داده که به این واسطه ۷۸ هزار میلیارد تومان در ۵۲ روز به سمت سفره غذایی مردم روانه شده و در کنار آن تولید داخل رونق گرفته و کارخانجات غذایی هم توانسته‌اند تولید خود را افزایش دهند. آمار مربوط به اردیبهشت ماه هنوز اعلام نشده است.

علاوه بر ارتقا امنیت غذایی مردم از این طریق، دولت به یک هدف دیگر نیز دست‌یافت. در گذشته یارانه‌بگیران عادت به برداشت یارانه نقدی و صرف آن برای امور غیر از کالاهای خوراکی داشتند؛ اما با طرح کالابرگ الکترونیکی و پس از آن طرح تشویقی «فجرانه» رفتار اقتصادی و اجتماعی مردم و صاحبان فروشگاه‌ها نسبت به خرید اعتباری شکل گرفت تا دولت به هدف خود که ارتقا امنیت غذایی است نزدیک‌تر شود.

آیا طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی پایان می‌یابد؟

باتوجه‌به اینکه روز هفدهم اردیبهشت (فردا) این طرح سه‌ماهه خاتمه می‌یابد، دولت و مسئولان حوزه به دنبال این هستند که می‌توان یارانه مضاعف ۲۲۰ هزار تومانی را به شکل دیگری پیش برد یا خیر. تا کنون در این خصوص اطلاع‌رسانی انجام نشده است اما با توجه به موفق بودن طرح، استقبال مردم، توزیع به موقع اقلام غذایی بدون ایجاد صف، رونق صنایع تولید مرتبط با اقلام سبد غذایی و ارتقا امنیت غذایی آحاد مردم تمدید این طرح تشویقی دور از ذهن نخواهد بود. البته با توجه به هزینه زیادی که برای دولت ایجاد می‌کند قطعا باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد و بودجه آن تعریف شود تا طرح ادامه پیدا کند.

قیمت روز سبد مشتمل بر ١١ قلم، ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته می‌بایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی
  • بایدن از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون ۱۴۸ اشتباه لفظی مرتکب شده است