Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار دبیرکل وزارت خارجه ایتالیا خواستار اقدام عملی برای کمک به استقرار صلح و ثبات در افغانستان و یمن شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سومین دور گفتگو‌های سیاسی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ایتالیا امروز (سه شنبه) سوم خرداد ماه به ریاست «علی باقری» معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «اتتوره سکویی» دبیرکل وزارت امور خارجه ایتالیا در تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری در این نشست با اشاره به پیوند‌های تاریخی، همکاری‌های اقتصادی و مناسبات دوستانه دو کشور اظهار داشت: آسیب‌شناسی روابط ایران و اروپا در چند دهه گذشته، نشان می‌دهد تلاش اروپا برای نیل به سطح قابل قبولی از پایداری در روابط ضروری است. عوامل درونزای مهمی در ایران و اروپا در پی پیوستگی و پایداری روابط هستند، اما عوامل برون‌زا و به ویژه فراآتلانتیکی، مرتبا گسستگی و ناپایداری مناسبات را ترغیب می‌کند، لذا استحکام روابط به نوعی در گرو مصون‌سازی آن نسبت به عوامل مخرب برون‌زا است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه افزود: اکنون شرایط بین‌المللی و تهدید‌های بزرگی که به ویژه متوجه امنیت انرژی و امنیت غذایی و در نتیجه امنیت ملی کشور‌ها در گستره جهانی و به طور خاص اروپا است، رایزنی مستمر، تعامل پیوسته و حرکت به سمت همکاری پایدار ایران و اروپا را تجویز می‌کند.

وی ضمن تاکید بر ضرورت تلاش مشترک به منظور مقابله با تروریسم خاطرنشان کرد: تفاوت نگاه ایران و اروپا و اختلاف‌نظر آن‌ها نسبت به موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی یک واقعیت است، ولی امکانپذیری تبدیل تفاوت نگاه‌ها و اختلاف‌نظر‌ها به موضوعی برای ارتقای درک متقابل و همکاری نیز یک حقیقت قابل توجه است.

باقری با اشاره به زمینه‌های مشترک رایزنی و همکاری در موضوعات منطقه‌ای، خواستار اقدام عملی برای کمک به استقرار صلح و ثبات در افغانستان و یمن شد و گفت: راهبردی‌ترین درس تاریخ ۲۰ سال گذشته منطقه ما، حضور و عملکرد غربی‌ها و ناتو در افغانستان است. این امر به خودی خود حاکی از آن است که ثبات و امنیت آینده جهان از مسیر یکجانبه‌گرایی و نظامی‌گری برآمده از آن نمی‌گذرد.

دبیرکل وزارت امور خارجه ایتالیا نیز با ابراز خرسندی از سفر به تهران، آن را بیانگر علاقه مندی رم برای توسعه همکاری با جمهوری اسلامی ایران خواند.

اتتوره سکویی نادیده گرفتن مولفه همکاری‌های تجاری و اقتصادی را همسو با منافع ملی دو کشور ندانست و با استقبال از پیشنهاد گسترش دامنه گفتگو‌های مشورتی در سطوح و موضوعات مختلف، تداوم آن را مورد تاکید قرار داد.

دبیرکل وزارت خارجه ایتالیا با تمجید از اقدامات بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران از جمله در میزبانی از پناهندگان افغانستانی نسبت به ادامه کار مشترک با هدف تقویت ثبات و امنیت در افغانستان ابراز امیدواری کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی باقری ایران و افغانستان ایران و یمن ایران و ایتالیا جمهوری اسلامی ایران وزارت امور خارجه خارجه ایتالیا ایران و اروپا دبیرکل وزارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیر دفاع ایران با همتای بلاروسی

به گزارش جام جم آنلاین، امیر سرتیپ آشتیانی در دیدار با همتای خود ضمن اشاره به اهمیت جمهوری بلاروس در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران گفت: دو کشور در مورد مسائل مهم منطقه‌ای و جهانی دارای دیدگاه مشترک بوده و همواره از اقدامات و مواضع یکدیگر حمایت می‌کنند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به موضوع فلسطین به عنوان یک مسئله مهم جهانی گفت: رژیم صهیونیستی علاوه بر نسل کشی و ارتکاب جنایت جنگی در یک اقدام تروریستی با حمله به اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در سوریه کنوانسیون‌های بین المللی را زیر پا گذاشته و متعاقباً پاسخ ایران به این رژیم مطابق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بود.

وزیر دفاع ادامه داد: انتظار ما از کشورهای دوست و مستقل این است که نقض آشکار قوانین بین المللی توسط رژیم صهیونیستی را محکوم نمایند.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و مختلف دو کشور در حوزه‌های نظامی و دفاعی بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران در جهت تقویت و ارتقای این همکاری‌ ها تاکید کرد.

در این دیدار دو طرف همچنین بر ظرفیت‌های موجود و همکاری دو جانبه بر ضرورت اجرای موافقت نامه‌های دفاعی و تخصصی تاکید نمودند.

وزیر دفاع بلاروس نیز در این دیدار با اشاره به حمله ظالمانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران این اقدام را زیر پا گذاشتن حقوق بین‌المللی توصیف و پاسخ محدود جمهوری اسلامی ایران به اقدام این رژیم را که متضمن مدیریت تنش و عدم گسترش آن بود را عاقلانه و مدبرانه توصیف کرد.

وی در این دیدار اظهار داشت: با وجود فشار و تحریم کشورهای غربی علیه این کشور، مینسک آمادگی خود را جهت توسعه و تقویت همکاری‌های دو جانبه در حوزه‌های مختلف اعلام می‌نماید.

دیگر خبرها

  • دیدار وزیر دفاع ایران با همتای بلاروسی
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس
  • باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • باقری: کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه توقف جنایات اسرائیل است
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری