Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@23:34:33 GMT

(ویدئو) پرواز از اورست با پاراگلایدر

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۱۳۰۸

(ویدئو) پرواز از اورست با پاراگلایدر

یک پاراگلایدرسوار اهل آفریقای جنوبی اولین پرواز قانونی از قله اورست را انجام داد و در‌ها را برای ماجراجویان صعود و پرواز در مرتفع‌ترین کوه جهان باز کرد.

به گزارش فرارو، پیر کارتر، ۵۵ ساله، هفته گذشته در نزدیکی قله در ارتفاع نزدیک به ۸۰۰۰ متری (۲۶۲۴۷ فوت) پرید و در حالی که کوهنوردان دیگر با پای پیاده پایین آمدند، بر فراز هیمالیا پرواز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

کارتر با حداکثر سرعت ۸۰ کیلومتر (۵۰ مایل) در ساعت به پایین پرواز کرد و تنها ۲۰ دقیقه طول کشید تا در نزدیکی شهرک کوچک گوراکشپ در ارتفاع ۵۱۶۴ متری فرود آمد.

وی به خبرگزاری فرانسه گفت: این یک پرواز زیبا به پایین بود. بالای ابر‌ها و سپس از میان ابر‌ها و پایین. 

شرایط آب و هوایی کارتر را از صعود به قله ۸۸۴۹ متری اورست قبل از پرواز از خط الراس جنوبی در حوالی ظهر منصرف کرد.

کارتر گفت: وقتی در هوا هستید، همه چیز نسبی است اما هر چه بالاتر باشید، پرواز همیشه دشوار است... گلایدر شما نمی‌خواهد به این راحتی پرواز کند.

کارتر از نوجوانی کوهنوردی را آغاز کرد و خیلی زود به پاراگلایدر علاقه‌مند شد. از سال ۲۰۰۵، او پنج کوه از هفت کوهی را که بلندترین قله‌ها را در قاره‌های مربوطه تشکیل می‌دهند، فتح کرد.

کارتر در سال ۲۰۱۶ به قله دنالی آلاسکا رسید، اما اجازه پرواز به او داده نشد. او در ادامه قصد دارد این شاهکار را در کوه وینسون در قطب جنوب تکرار کند.

تنها سه پرواز در خارج از اورست ثبت شده است که همه آن‌ها بدون مجوز دولتی هستند.

ژان مارک بووین، کوهنورد و خلبان فرانسوی، اولین کسی بود که در سال ۱۹۸۸ از اورست با پاراگلایدر به پایین پرید.

یک زوج فرانسوی در سال ۲۰۰۱ یک پرواز پشت سر هم از قله انجام دادند که یک دهه بعد توسط دو کوهنورد نپالی تکرار شد.

 این اولین بار است که نپال مجوز پرواز در کوه‌های خود را صادر می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: فرارو

کلیدواژه: پاراگلایدر اورست هیمالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۱۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان افزایش ظرفیت سدهای استان در سامانه بارشی اخیر را نتیجه مدیریت تخصصی عنوان کرد و گفت: انتقال آب از سد دز به سد کرخه یک اقدام ارزشمند است.

عباس صدریان فر امروز ۱۵ اردیبهشت ماه در خصوص مدیریت بارش‌های روزهای پنج شنبه و جمعه در استان، اظهار کرد: استان خوزستان و حوضه‌های بالادستی منتهی به آن در دو روز گذشته تحت تاثیر دو سامانه قوی بارشی قرار گرفت.

وی افزود: این سامانه از ۱۰ روز پیش و پس از هشدار سازمان هواشناسی و کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان و وزارت نیرو، تحت رصد قرار گرفت و جلسات متعدد و شبانه‌روزی در این خصوص برگزار شد.

صدریان‌فر با اشاره به اینکه مدیریت این بارش‌ها به دلیل شرایط زمانی و مکانی دشوار است، عنوان کرد: در فصل بهار که روزهای منتهی به آبگیری‌ نهایی سدها است، تصمیم‌گیری برای ذخیره یا رهاسازی دشوار است چرا که سامانه‌های بارشی در این فصل از سال به شدت شرایط متغیری دارند و بارها تقویت و تضعیف می‌شوند و با عدم قطعیت بسیار زیادی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: پس از جلسات متعدد و کارشناسی‌های تخصصی به این نتیجه رسیدیم برای مدیریت سامانه بارشی خصوصا در حوضه دز، پیش از آغاز بارش‌ها ۶۵ میلیون متر مکعب آب را از سد دز تخلیه کرده تا ظرفیت کافی برای این سامانه بارشی ایجاد کنیم.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به اینکه بارش‌ها از نظر مکانی هم در بالادست و هم در پایین دست سدها رخ داد، خاطرنشان کرد: در جریان این سامانه بارشی هم روان آب در پایین دست و هم سیلاب در بالا دست داشتیم و باید به گونه‌ای رهاسازی آب را از سد دز انجام می‌دادیم که همپوشانی با پیک سیلاب پایین دست نداشته باشد و آسیبی متوجه مردم و مزارع و منازل نشود.

صدریان‌فر افزود: با تدابیر تخصصی و اصولی که در مدیریت این سامانه بارشی اتخاذ شد و با پیش‌بینی ایجاد ظرفیت ذخیره‌سازی پیش از بارش‌ها، توانستیم خروجی سد را به ۱۸۰ متر مکعب بر ثانیه کاهش دهیم و دبی ایجاد شده در پایین دست را به گونه‌ای مدیریت کنیم که برای مردم مشکلاتی ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه در دو روز گذشته ۲۵۴ میلییون متر مکعب آب به ذخایر سدهای استان افزوده شد، بیان کرد: ۸۱ درصد کل ذخایر سدهای استان آبگیری شده است که به تفکیک در زنجیره کارون ۹۲ درصد، سد دز ۱۰۰ درصد، سد مارون ۸۴ درصد و سد کرخه ۴۷ درصد ذخیره سازی صورت گرفته است.

صدریان‌فر با تاکید بر اینکه با برنامه‌ریزی صحیح توانستیم از این موهبت الهی به بهترین نحو استفاده کنیم، عنوان کرد: از طریق کانال‌هایی که در سال‌های پیش ایجاد شده بود توانستیم حدود ۷۰ متر مکعب بر ثانیه آب را از سد دز به سد کرخه انتقال دهیم و با مسدود کردن کامل خروجی سد کرخه موجب افزایش آبگیری در این سد و تامین دبی مورد نیاز پایین دست کرخه و هور العظیم شد که اقدامی قابل تامل و مهم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) گوینده اخبار هواشناسی: جزء طبقه متوسط رو به پایین هستم
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • چرا نمی‌توان بالای کوه اورست تخم مرغ آب‌پز کرد؟
  • دست بالای رُم برای پایین آوردن رقم بند خرید آزمون
  • پرواز با بال‌های پارچه‌ای (عکس)
  • «یسنا» زنده پیدا شد + فیلم
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟