Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد مرشدی : امروز، بنا بود، طبق روال مرسوم پارلمانی، فراکسیون انقلاب اسلامی که با ۲۵۰ عضو ، اکثریت نمایندگان مجلس را پوشش می دهد ، فهرست نامزدهای نهایی حود برای انتخابات هیات رئیسه را معرفی کند تا بقیه نامزدها به نفع منتخبان کنار بروند اما در رخدادی بی سابقه در تاریخ مجالس ایران ، نمایندگان عضو فراکسیون در بستن لیست نامزدها به توافق نرسیدند و مقرر شد تمام نامزدها ، بتوانند به صورت انفرادی وارد گود رقابت انتخاباتی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنین تصمیم غافلگیر کننده ای موجب خواهد شد تا تمرکز آرای اعضای فراکسیون از بین برود و به علت تعدد نامزدها ؛ پراکندگی آرا پیش آید و کاهش تعداد رای نامزدهای پیروز ، وزن و مقبولیت آنان را کاهش دهد و حتی برخی نامزدها ، قافیه را به رقبا ببازند. ولی نکته مهم تر ، انتقال پیام تشتت و اختلاف درون فراکسیونی به نمایندگان بهارستان و ناظران بیرونی است که به اعتبار و ضریب نفوذ فراکسیون اکثریت مجلس ، ضریه ای سنگین می زند و البته بیشترین لطمه متوجه رئیس فراکسیون یعنی شخص قالیباف است که ننوانسته یا نخواسته با مدیریت خود ، اغضا را به تداوم روند دیرپای بستن لیست نامزدها ، اقناع و مجاب کمد و این در شرایطی است که منتقدان او ، جدای از ماجرای سیسمونی ، روی ضعف مدیریت قالیباف ، تمرکز ویژه ای کرده اند.

دراین میان ، برخی ناظران معتقدند ، شکاف اعضای فراکسیون بر سر حمایت از نامزدی قالیباف ، عامل آزمودن رویه ای بی سابقه در ادوار مجلس و تجربه نشده از سوی فراکسیون اکثریت مجلس یازدهم بوده است . درست و نادرست بودن این گمانه زنی را تعداد آرای قالیباف در انتخابات فردا و مقایسه آن با آرای او در انتخابات هیات رییسه سال های گذشته ؛مشخص خواهد کرد.

سید محمد ضا میر تاج الدینی نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی و از حامیان پر و پا قرص قالیباف در گفت و گو با خبرآنلاین به چرایی و پیامدهای احتمالی این تصمیم غافلگیر کننده پرداخته که باهم می خوانیم:

امروز ، فراکسیون اتقلاب اسلامی اعلام کرده که با تصمیم جلسه مجمع عمومی ، این فراکسیون لیست ۱۲ نفره برای سومین هیات رییسه مجلس یازدهم ارائه نمی کند و تمام داوطلبان امکان اعلام کاندیداتوری دارند. علت این اتفاق بی سابقه و امتناع فراکسیون از معرفی لیست نهایی و واحد چیست؟

ما در فراکسیون یک گروه هیات رئیسه داریم ،یک شورای مرکزی و یک مجمع عمومی ، در مورد تصمیمات فراکسیون در این مجموعه ها بحث می شود و نهایتا ساختار اصلی این است که تصمیم گیرنده نهایی مجمع عمومی فراکسیون است .

۲۵۰ نفر عضو فراکسیون هستند که اکثریت قریب به اتفاق مجلس را تشکیل می دهند ،عده ای از اعضا با بیان اینکه از آنجا که گاهی عده ای نمی رسند به جلسات فراکسیون بیایند ( البته امروز ، تعداد زیادی و حدود د ۲۲۰ نماینده حاضر بودند) رقابت ها را این دفعه بجای اینکه در داخل فراکسیون انجام دهیم ، مستقیم به صحن ببریم تا احیانا کسانی احساس نکند که اگر مجوز نامزدی می گرفتند ، شانس پیروزی داشتند. این موضوع را رئیس فراکسیون آقای قالیباف مطرح کردند و در مجمع مورد بحث قرار گرفت ،سه نفر موافق و سه نفر مخالف صحبت کردند و در رای گیری نزدیک به هم ، دیدگاهی که رای بیشتری آورد ، این بود که همه نامزدها ، مجوز رفابت در صحن داشته باشند و براساس تعداد آرای نمایندگان حاضر در صحن ، نامزدهای برتر مشخص شوند.

بیشتر بخوانید:

فراکسیون اکثریت برای معرفی نامزدهای هیات رئیسه به توافق نرسید/ اتفاقی بی سابقه در تاریخ مجالس ایران خیز قالیباف برای جشن پیروزی / «سیسمونی»، معادلات را بهم می زند؟

برای ریاست مجلس ، سوای قالیباف ، نامزد درون فراکسیونی دیگری هم دارید؟

در فراکسیون رقیبی برای آقای قالیباف نداشتیم و کسی ثبت نام نکرده است،برای نواب رئیسه هم ۶ نفر کاندید شده بودند که یک نفر (پژمانفر)انصراف داد ،از دبیر ها هم دو نفر انصراف دادند و تا فردا هم ممکن است بعضی ها انصراف دهند . به هرحال ، نامزدهای باقیمانده ، رقابتی آزاد در صحن مجلس خواهند داشت.

چرا فراکسیون انقلاب اسلامی مستقیما از نامزدی قالیباف حمایت نکرد؟

فراکسیون ما از ایشان حمایت می کند ، به همین دلیل هم ، عضو دیگری برای ریاست مجلس ، ثبت نام نکرد. خود ایشان هم جلسه را اداره کرد. بنده به عنوان نایب رئیس فراکسیون اعلام و تاکید می کنم که اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی از نامزدی قالیباف برای ریاست مجلس حمایت می کنند .

این عدم حمایت رسمی ار نامردی قالیباف،ئر سبد رای او خللی ایجاد نمی کند ؟

خیر؛ در رای ایشان خللی ایجاد نخواهد شد .

سفر خانواده ایشان به ترکیه و بحث سیسمونی هم تاثیری در تعداد رای قالیباف نخواهد داشت ؟

من به این بحث وارد نمی شوم ، فقظ مایل هستم این آخرین خبرهای جلسه امروز را از رسانه شما اطلاع رسانی کنم.

۲۱۲۱۲

کد خبر 1634543

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمدرضا میرتاج الدینی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالیباف فراکسیون انقلاب اسلامی رئیس فراکسیون بی سابقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۱۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرارسیدن روز شوراها، گفت: فرارسیدن نهم اردیبهشت، روز شوراها را گرامی می‌دارم و قدردان زحمات عزیزانی هستیم که در شوراهای شهر و روستا مشغول فعالیت هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: پایه و اساس شورا که مورد تاکید در آموزه‌های دین مبین اسلام و در قانون اساسی است، استفاده از ظرفیت‌های نخبگان محلی برای جلب مشارکت مردم در حل مشکلات است.

شوراها باید مشارکت مردم در حل مشکلات را تسهیل کنند

وی افزود: شورا در ذات خود به معنای مخالفت با تصدی‌گری، دوری از نگاه بالا به پایین به جوامع محلی و پرهیز از انحصار و قدرت تصمیم‌گیری از یک نقطه است و امیدوارم شوراها بتوانند با اصلاح مداوم خود، مشارکت مردم در حل مشکلات و پیشرفت کشور را که در شعار امسال نیز مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، تسهیل کنند.

قالیباف در ادامه با اشاره به بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در مجلس، گفت: مجلس یازدهم سرانجام طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را به مراحل پایانی تصویب رسانده است و گام بلندی برای هزینه دار کردن فعالیت‌های سوداگرانه و دلالی برداشته است.

سوداگران و دلالان در بازارهای چهارگانه دست به احتکار می‌زنند

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آن چیزی که مجلس مصوب کرده و این روزها در حال رفع اشکالات شورای نگهبان است، اخذ مالیات از سوداگران و دلالان است که در بازارهای چهارگانه دست به احتکار می‌زنند و از عرضه آنها به بازار خودداری می‌کنند تا سودهای بیشتری نصیبشان شود؛ جمعیتی کوچک که منافع شخصی خود را علی‌رغم ضرر اکثریت ۹۹ درصدی مردم بدون هیچ هزینه و محدودیتی دنبال می‌کنند و هیچ قانونی تا امروز جلودار آنان نبوده است.

قالیباف اظهار کرد: این قانون فقط حداکثر یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود که آنها هم کسانی هستند که به قصد دلالی و سوداگری اقدام به خرید و احتکار حجم وسیعی از طلا، ارز، سکه، منزل مسکونی یا خودرو می‌کنند و خود عامل وارد آوردن فشار به زندگی عموم مردم هستند.

وی افزود: وقتی یک مجموعه بانکی سه هزار واحد مسکونی را ساخته و خالی نگه داشته تا با تورم گران شود یا یک سوداگر اقدام به خرید میلیون‌ها دلار ارز می‌کند و منابع کشور را به قصد سوداهای شخصی کلان حبس می‌کند، باید از طریق مالیات، هزینه سوداگری و سفته بازی را چه فرد حقیقی باشد چه حقوقی پرداخت کند.

مالیات بر سفته‌بازی برای کند کردن تیغ سوداگران است

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این مالیات، مالیات بر سوداگری و سفته بازی است و برای ایجاد آرامش در بازار و کند کردن تیغ سوداگران است. این قانون به صورت هوشمند و دقیق نوشته شده و به هیچ وجه معاملات طبیعی و نیازهای روزمره مردم را شامل نمی‌شود. در مجالس گذشته نیز چنین طرح و لایحه‌ای مطرح بود اما مجلسی شانه زیر بار مسؤولیت تصویب آن نداده بود.

وی گفت: مجلس یازدهم با رویکرد انقلابی و بر اساس مصالح قطعی مردم و کشور و بدون توجه به فشارها و تهدیدها این قانون مهم را همانطور که قبلاً در تابستان سال ۹۹ وعده داده بود، تصویب کرد. مجلس یازدهم این مصوبه را تا رفع ایرادات شورای نگهبان و تصویب نهایی آن دنبال خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت
  • قالیباف قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا را تبریک گفت
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!