Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در جلسه کارگروه تنظیم بازار لرستان اظهار داشت: دولت از دامداران و تولید کنندگان حمایت می‌کند.

وی افزود با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های دامی پیرو تاکید مقام عالی وزارت با اعطای تسهیلات از تولیدکنندگان بخش کشاورزی حمایت می‌کنیم.

ثبت نام ۵۰۲ نفر در سامانه برای دریافت تسهیلات

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: نهاده‌هایی که قبل از طرح مردمی سازی یارانه‌ها به دامداران تخصیص داده شده و به هر دلیلی آنها را دریافت نکرده‌اند به قوت خود باقی است و می‌توانند از آن بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهرخی به تعامل و هماهنگی مؤثر بانک کشاورزی و جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: در این مدت عملکرد بانک کشاورزی نسبت به حمایت از کشاورزان رضایت بخش است و تعامل سازنده‌ای با جهاد کشاورزی دارد و از طرفی کارکنان ستادی و شهرستانی جهاد کشاورزی در حال فعالیت و نظارت مستمر هستند تا اطلاعات دقیق و صحیح کشاورزان را کسب و درخواست آنها را در سامانه ثبت کنند.

وی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی ۲۰ هزار میلیارد تومان به صورت شناور برای این منظور تخصیص داده است و هر استانی به موقع و در زمان مناسب کارهای بانکی را انجام دهد تولیدکنندگان و دامداران موفق به دریافت این مبالغ خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تاکنون آماری که ما در سامانه گرفته‌ایم در حال حاضر ۵۰۲ نفر در سامانه «سیتا» ثبت نام کرده‌اند و در حال حاضر سومین استان از نظر ثبت نام در کشور هستیم.

تشکیل ۲ هزار پرونده تخلفاتی برای واحدهای متخلف

شاهرخی به موضوع گوشت قرمز و سطح تولید آن در استان پرداخت و گفت: سالیانه ۳۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود در حالی که نیاز استان ۲۵ هزار تن است.

وی به حوزه نظارت و بازرسی در بازار کالاهای اساسی اشاره کرد و گفت: در حوزه بازرسی و نظارت اقدامات مناسبی صورت گرفته که در حال حاضر ۷۲ تیم بازرسی داریم و از اول فروردین ماه تا حال حاضر ۲۰ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی داشتیم که دو هزار پرونده تشکیل شده است و روزانه چهار گشت مشترک با همکاری سازمان صمت و تعزیرات در حال فعالیت هستند و پنج تیم مشترک با سایر دستگاه‌های اجرایی استان صورت گرفته است، همچنین از اول سال جاری تعداد ۱۰ واحد صنفی به دلیل تخلف پلمپ شده است.

حمایت دولت برای تأمین نهاده دامداران و مرغداران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، به حمایت دولت برای تأمین نهاده دامداران و مرغداران اشاره کرد و گفت: از اهداف و برنامه اصلی دولت حمایت از دامداران و تولید کنندگان است تا بتواند ثبات و تعادل در بازار عرضه و تقاضا ایجاد کند، دولت ۵۰ درصد تأمین نهاده برای دامداران را تضمین کرده است و ۵۰ درصد دیگر را خود تهیه کنند، ما نیز برنامه‌هایی برای افزایش شیرخام، گوشت و مرغ و تخم مرغ داریم که امیدواریم تا پایان سال محقق شود.

شاهرخی به مقایسه تولیدات گندم و جو استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته تقریبآ ۲۰۰ هزار تن گندم برداشت شده و امسال قریب به ۲۲۰ هزار تن پیش بینی می‌شود که برداشت شود، در زمینه جو ۵۵ هزار تن برداشت داشته‌ایم و امسال به حدود ۶۰ هزار تن خواهد رسید و باید گفت با وجود خشک سالی اما سطح تولید مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی به اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و اقدامات جهاد کشاورزی در استفاده از کودهای بذرمال در سطح ۱۱۱ هزار هکتار و استفاده از کودهای میکرو و محلول پاشی در سطح ۹۷ هزار هکتار اشاره کرد و گفت، در مبارزه به موقع با علف‌های هرز و عوامل خسارت زا اقدامات بسیار خوبی در سطح مزرعه انجام شده و ۵۲ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها خریداری شده است.

کد خبر 5498808

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی لرستان نهاده های دامی بوشهر کرمانشاه آلودگی هوا گرد و خاک سوم خرداد فتح خرمشهر گرد و غبار خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا ساختمان متروپل آزادسازی خرمشهر آمار کرونا ریزش آوار اشاره کرد و گفت جهاد کشاورزی حال حاضر هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳

در گفتگوی ویژه خبری موضوع تنظیم بازار کالا‌های اساسی با مشارکت تشکل‌ها مورد بررسی قرار گرفت و آقای پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی و آقای کاشانی رئیس اتحادیه سراسری تولیدکنندگان تخم مرغ به سوالاتی پاسخ دادند.

پیمان پاک گفت: وقتی عرضه از تقاضا فزونی بگیرد و اختلاف داشته باشد، تنظیم بازار محقق نمی‌شود، وقتی شما نتوانید تولید را تثبیت کنید و با هرگونه سیاست و فشاری نمی‌توان به ثبات و تعادل دست پیدا کنیم. کالای تخم مرغ در این زمینه یک نمونه است و ما طی سال گذشته رشد و رونق تولید داشتیم و در کنار آن برای افزایش عرضه باید به تولید کننده هم اطمینان بدهیم. ما در ۶ ماهه اول سال به دلیل افزایش دما کاهش مصرف را داریم و در شش ماهه دوم افزایش تقاضا داریم. برای تنظیم این موضوع، یک راه این بود که دولت با همراهی بخش خصوصی، برنامه ریزی کند مازاد عرضه را به بازار کشور‌های اطراف صادر کند.

در ادامه کاشانی گفت: سال ۱۴۰۰، واردکننده تخم مرغ بودیم و با حضور دولت جدید با واگذاری کلیه وظایف تولید و صادرات به تشکل ها، سال ۱۴۰۱، ۵۴ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ رقم صادرات به ۱۳۷ هزار تن رسیده که این رقم بسیار قابل توجه است. هدفگذاری ما برای امسال ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تن صادرات است. ترکیه که کشور رقیب ما است، امسال نسبت به آنها تولید بهتری داشتیم. در سال ۱۳۹۹، ۹۰۰ هزار تن تولید تخم مرغ ما بوده، امسال این میزان به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسیده است.

او افزود: در گذشته صادرات سنتی به عراق یا افغانستان داشتیم، اما اکنون به قطر، امارات، ترکمنستان و حتی در مقاطعی به پاکستان صادر کنیم. اولین محموله صادرات به روسیه نیز هفته آینده ارسال می‌شود. روسیه یکی از کشور‌هایی است که ضوابط بهداشتی سختی دارد، اما برای نخستین بار صادرات این کالا به روسیه انجام می‌شود. 

پیمان پاک در خصوص تامین نهاده گفت: ۷۰ درصد قیمت تمام شده مرغ و تخم مرغ در حوزه نهاده‌ها است در یک سال گذشته هدف وزارت جهاد این بوده که قیمت تمام شده تولید را کاهش دهد. از جمله نکات مهم در هزینه تمام شده تولید طیور، بخش نهاده هاست. نهاده‌ها امروز به صورت مدت دار و در یک بازه مشخص با ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از نرخ مصوب در اختیار مرغدار قرار می‌گیرد. این الگو در تولید مرغ نیز اجرا خواهد شد. وقتی مرغدار بداند که برای شش ماه آینده، نهاده دارد، افزایش تولید اتفاق می‌افتد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود