Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-03@22:29:30 GMT

نگهداری بهتر هواپیماها با کمک هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۱۹۸۲

نگهداری بهتر هواپیماها با کمک هوش مصنوعی

تین نیوز

محققان دانشگاه فناوری "دلفت" هلند در جدیدترین یافته‌های خود اظهار کرده‌اند هوش مصنوعی تعمیر و نگهداری "هواگردها"(aircraft) را آسان‌تر می‌کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محققان دانشگاه فناوری دلفت در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار کردند که با همکاری چندین دانشگاه و صنایع اروپایی در پروژه‌ای به نام(ReMAP) گامی مهم در جهت ارتقای تعمیر و نگهداری هواگردها با استفاده از هوش مصنوعی برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان اظهار کردند در طول یک دوره آزمایشی شش ماهه در شرکت هواپیمایی "کی ال ام"(KLM) و با استفاده از داده‌های عملیاتی کی ال ام، ثابت شد که مدل‌های هوش مصنوعی می‌توانند برای پیش‌بینی سلامت سیستم‌های هواگردها و برنامه‌ریزی فرآیند تعمیر و نگهداری آن استفاده شوند.

"برونو سانتوس"(Bruno Santos) رهبر این پروژه از دانشگاه فناوری دلفت گفت: ما در مدل سازی فرآیند تعمیر و نگهداری کامل ناوگان هواگردهای مختلف موفق شده‌ایم. در آینده امکان تعمیر و نگهداری فعلی هواگردها بر اساس فواصل زمانی ثابت و تعمیر و نگهداری آنها به دلیل نقص و نظارت مداوم بر سلامت سیستم‌ها فراهم خواهد شد. علاوه بر آن سیستم‌ها دقیقا در مواقع ضروری تعویض خواهند شد.

علاوه بر این، محققان این مطالعه یک فرآیند برنامه‌ریزی، تعمیر و نگهداری مناسب را مدل‌سازی کرده است که این امر روند تعمیر را ارتقا خواهد داد چرا که در حال حاضر این کار عمدتا به صورت دستی انجام می‌شود. این مدل اجازه می‌دهد تا تعمیر و نگهداری از قبل برنامه‌ریزی شود.

تنها در اروپا، طبق برآورد شورای مشورتی تحقیقات و نوآوری هوانوردی در اروپا(ACARE) صرفه‌جویی بالقوه در تعمیر و نگهداری هواگردها می‌تواند به ذخیره ۷۰۰ میلیون یورو در سال بیانجامد.

"پال چون"(Paul Chün) معاون مرکز فناوری کی ال ام گفت: با این مفهوم برنامه‌ریزی نظارت و نگهداری تطبیقی، می‌توانیم رویکرد زمان‌بندی دستی را با یک فرآیند زمان‌بندی خودکار جایگزین کنیم.

 "برونو سانتوس" افزود: ما با رویکرد یکپارچه ReMAP کمک زیادی به این امر کرده‌ایم. علاوه بر این، ما یک پلتفرم باز فناوری اطلاعات ایجاد کردیم که به توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی اجازه می‌دهد الگوریتم‌های پیش‌بینی یا زمان‌بندی خود را با استفاده از چند کار کوچک اجرا کنند.

مدیریت سلامت ساختاری

یکی دیگر از حوزه‌های تحقیقاتی ReMAP، قابلیت‌های تشخیصی و پیش آگهی سازه‌های کامپوزیتی هواگردها بوده است. بررسی دستی کنونی سازه‌های کامپوزیتی هواگردها زمان زیادی می‌برد زیرا نواقص رخ داده در هواگردها اغلب از روی سطح آنها قابل مشاهده نیستند. سیستم‌های تشخیصی و پیش‌آگهی با استفاده از هوش مصنوعی برای تعیین اینکه آیا نقصی وجود دارد یا خیر و اگر وجود دارد نقص در کدام بخش است و میزان آسیب چقدر است توسعه یافته‌اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین معاون فناوری اطلاعات هوش مصنوعی تعمیر و نگهداری برنامه ریزی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۱۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۵۲ اکیپ راهداری در محورهای استان همدان

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مهرداد آهکی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: اکیپ راهداری از هم اکنون مشغول آماده سازی و ارتقاء ایمنی راه‌های استان همدان برای سفرهای تابستانی و اربعین حسینی هستند که در همین راستا رفع ۲۱ نقطه پر خطر و حادثه خیز با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی در حال رفع خطر و اصلاح نقاط حادثه خیز می‌باشند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان تصریح کرد: امسال برای اولین بار یک دستگاه خط کشی جدید خریداری شد که در مجموع ۲ اکیپ خط کشی امانی در راههای استان فعال می شوند تا عملیات خط کشی و احیای خط محورهای همدان تسریع شود.

مهرداد آهکی اظهار داشت: در راستای رفع نقاط پرتصادف هم اکنون ۳ اکیپ امانی و پیمانی مشغول نصب نیوجرسی در محورهای: نهاوند - فیروزان، ملایر - اراک و تویسرکان - خیرآباد هستند و بزودی اجرای عملیات نصب نیوجرسی در محورهای پرتصادف مشخص شده نیز آغاز خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان در پایان گفت: از جمله اکیپ های فعال در سطح راههای استان همدان شامل، اکیپ های: نصب و تعمیر تابلو و علائم، نصب و تعمیر گادرریل، شانه سازی و تعدیل شیب شیروانی، بهسازی و روکش آسفالت، درزگیری، چاله گیری و لکه گیری، تعمیر و ساخت ابنیه فنی، احداث و تکمیل زیرگذر، آزاد سازی حریم، گشت های راهداری، رنگ آمیزی سرعتکاه و تقاطع ها، نصب و تعمیر چراغ های چشمک زن، شیار لرزاننده، و اکیپ های تعریض راه و پل می‌باشند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229217 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان ایسکانیوز وضعیت راه ها وزارت راه و شهر سازی

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • فعالیت ۵۲ اکیپ راهداری در محورهای استان همدان
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • پیولی را اخراج نکنید، بهتر از او ندارید!
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟