Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک سپه از واگذاری 50 هزار میلیارد تومان دارایی‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه این بانک در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، امروز با حضور وزیر اقتصاد و دارایی مراسم رونمایی از سیستم یکپارچه بانکداری و تحول بانکی بانک سپه برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، آیت‌اله ابراهیمی‌ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای واگذاری تصدی‌ها و اموال بانک‌ها امسال برنامه داریم حدود 50 هزار میلیارد تومان از دارایی‌های بانک و شرکت‌ها و سهام مختلف را واگذار کنیم، این واگذاری‌ها شامل دارایی، زمین، ساختمان و شرکت‌ها است که در سه ماه اول امسال 12 هزار میلیارد تومان دارایی واگذار می‌شود و تا آخر سال این رقم به 50 هزار میلیارد تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در مورد قانون چک گفت: مجموعه‌ای از اقدامات توسط بانک مرکزی در چند ماه گذشته اعلام شده است که این اقدامات آرام آرام در بانک‌ها پیاده‌سازی می‌شود و ما در این زمینه عقب‌ماندگی نداریم.

مدیرعامل بانک سپه در مورد اعطای وام با اعتبارسنجی عنوان کرد: همه مشتریان‌ اعتبارسنجی می‌شوند ممکن است افرادی را بشناسیم ولی سابقه‌ای در اعتبارسنجی نداشته باشند باید این مفاهیم توسعه پیدا کند و وام‌های بدون ضامن رابطه مردم و بانک‌ها را شفاف می‌کند.

ابراهیمی در مورد سیستم یکپارچه بانکداری گفت: سیستم دیجیتالی در کل بانک سپه پیاده شده و همه فرایندها مکانیزه شده‌اند و خدمات به مشتریان در قالب سیستم واحد ارائه می‌شود.

وی افزود: بانک‌های ادغامی قبلاً هر کدام سیستم مستقلی داشتند و اکنون با ایجاد سیستم یکپارچه خدمات به سهولت انجام می‌شود تا مردم به سهولت به این سامانه دسترسی داشته باشند. 

مدیرعامل بانک سپه اظهار داشت: 101 میلیون حساب، در بانک سپه است که نیازمند به نظام یکپارچه داشت. در حال حاضر همه شعب در سراسر کشور با  آرم بانک سپه فعالیت می‌کنند.

ابراهیمی در مورد اعلام اسامی بدهکاران بانکی گفت: بدهکاران کلان بانکی تعداد زیادی نبودند اما اعلام اسامی آنها اثرگذاری خاص خود را داشت این افراد قبال بانک و در قبال جامعه باید پاسخگو باشند البته بعد از اعلام اسامی برخی از بدهکاران مراجعه کرده و در حال مذاکره برای تعیین  تکلیف پرونده‌های خود هستند.

وی در مورد تسهیلات خرد و بدون ضامن عنوان کرد: سال گذشته 35 درصد از وام‌های بدون ضامن در بانک سپه انجام شد و نظام‌هایی تهیه شده است که مردم به سهولت و بدون ضامن به وام‌های خرد دسترسی داشته باشند. در دو ماه امسال هم حجم قابل توجهی وام بدون ضامن و همچنین وام فرزندآوری پرداخت شده است. سال گذشته هم 9800 میلیارد تومان وام ازدواج پرداخت کرده‌ایم.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان بدون ضامن شرکت ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۲۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد

به نقل از راشا تودی، این حکم به نفع بانک وی‌تی‌بی روسیه که دومین بانک بزرگ وام‌دهنده این کشور است، صادر شد.

به نوشته راشا تودی، پس از اینکه واشنگتن به عنوان بخشی از تحریم‌های مرتبط با اوکراین، در سال ۲۰۲۲ نسبت به مسدود کردن ۴۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار از دارایی‌های بانک وی‌تی‌بی روسیه که در نزد غول بانکی آمریکایی (جی پی مورگان) نگهداری می‌شد، اقدام کرد، بانک وی‌تی‌بی روسیه نیز شکایتی بر علیه بانک جی‌پی مورگان و شرکت‌های تابعه آن تنظیم و آن را به دادگاه سن پترز بورگ ارائه کرد.

بر اساس پرونده‌های دادگاه سن پترزبورگ، بانک وی‌‎تی‌بی شکایت خود را در ۱۷ آوریل (۲۹ فروردین) از جی پی مورگان و شرکت‌های تابعه آن که در مناطق سن پترزبورگ و لنینگراد فعالیت دارند، به این دادگاه ارائه کرده است.

در حکم دادگاه سن پترزبورگ آمده است: ۴۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار از محل وجوه موجود در حساب‌های جی پی مورگان در روسیه و نیز از محل «اموال منقول و غیرمنقول» این بانک از جمله سهام آن در یکی از شرکت‌های تابعه روسیه مسدود شده است.

جلسه بعدی رسیدگی به این پرونده برای روز ۱۷ جولای (۲۸ خرداد) تعیین شده است.

 از آغاز حمله به اوکراین، کشور‌های غربی بیش از ۳۳۰ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه در خارج از این کشور را مصادره کرده‌اند. رهبران گروه هفت متشکل از هفت کشور بزرگ اقتصادی جهان در ماه جاری گفتند که دارایی‌های روسیه تا زمانی که مسکو خسارات جنگ اوکراین را بپردازد مسدود باقی می‌ماند، اما آنها این موضوع را هم تشخیص دادند که به ایجاد یک سازوکار بین‌المللی برای جبران خسارت‌ها، تلفات و جراحت‌های ناشی از حمله روسیه نیاز است.

اورسلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا ماه گذشته در کنفرانس کمک به بازسازی اوکراین وعده داد که تا تعطیلات تابستان شیوه‌ای قانونی برای استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین ارائه شود، اما این وعده نگرانی‌هایی را در بین دیپلمات‌ها و مقامات این اتحادیه برانگیخت. آنها ماه‌ها مشغول بحث درباره ایده‌هایی در این زمینه بودند و آن را به شکل فزاینده‌ای دشوار یافتند.

بر اساس قوانین بین‌المللی، دارایی یک کشور را می‌توان از طریق رای‌گیری در شورای امنیت، حکم دیوان بین‌المللی دادگستری یا یک توافق بعد از جنگ مصادره کرد، اما هیچ یک از این شیوه‌ها محتمل به نظر نمی‌رسند.

روسیه به عنوان عضو شورای امنیت هر گونه رای‌گیری در این نهاد را وتو خواهد کرد. هیچ توافقی تا زمانی که جنگ ادامه دارد بدست نمی‌آید و پرونده‌ای به دادگاه بین المللی دادگستری ارائه نشده است و اگر هم می‌شد قوانین بین‌المللی علیه توقیف دارایی‌های بانک مرکزی روسیه بود، زیرا به گفته کارشناسان حقوقی، این مساله نقض حاکمیت این کشور خواهد بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم