Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سیامک آزادی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از فعالیت ۴۲ واحد فناور در برج فناوری کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت:  این برج فناوری که بزرگترین برج فناوری کشور است در ۱۶ طبقه و با ۲۰ هزار مترمربع امکان استقرار حداقل ۱۱۰ واحد فناور را دارد که نیمه اول سال جاری و با سفر ریاست جمهوری به بهره‌برداری کامل خواهد رسید و مجموعه ای از تمام بازیگران زیست بوم فناوری می‌توانند در این برج جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان استان مستقر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ اکوسیستمی بدون مشارکت بخش خصوصی توسعه نمی یابد

وی با اشاره به اینکه این پارک از ابتدای تاسیس تاکنون از ۷۰۰ واحد فناور حمایت کرده و هم اکنون ۳۰۰ واحد فناور با ۲ هزار نفر اشتغالزایی در حوزه های مختلفی چون کشاورزی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنعتی، صنایع شیمیایی، ماشین آلات و تجهیزات حمایت می کند، افزود: هم اکنون ۶۳ واحد فناور از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به دریافت گرید دانش‌بنیان شدند و سال گذشته محصولات این واحدهای فناور به ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان به فروش رسید و ۱۱ میلیون دلار صادرات انجام شد که این میزان در سال جاری افزایش خواهد داشت.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه توسعه هیچ اکوسیستمی را بدون مشارکت فعال بخش خصوصی غیرممکن دانست و گفت: بخش خصوصی در اقتصاد دانش دانش بنیان و در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه گذاری پرخطری را انجام می‌دهد و از آنجاییکه پول هوشمند است و در مسیری که بازدهی بیشتری داشته باشد ورود می‌کند و همچنین اگر به دنبال اشتغال زایی برای دانش‌آموختگان دانشگاهی هستیم باید از بخش خصوصی به صورت ویژه حمایت کنیم.

آزادی با اشاره به اینکه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان هنوز در استان جا نیفتاده و نباید آن را مثل کسب و کارهای معمول در نظر بگیریم اظهار داشت: استان کرمانشاه در بخش‌های مختلف ظرفیت‌های بسیاری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی و توسعه اقتصاد دانش بنیان دارد لذا امیدواریم فرهنگ و اقتصاد دانش بنیان را در استان توسعه دهیم تا سرمایه‌گذاران را به سمت سرمایه‌گذاری در این بخش هدایت کنیم لذا موانع، مشکلات و محدودیت های اداری و قانونی را در سفر ریاست جمهوری مطرح می‌کنیم تا بتوانیم فرایند حمایت از شرکت های دانش بنیان را تسهیل کنیم.

 وی تصویب قانون جهش دانش بنیان در شورای نگهبان را گام بزرگی در جهت رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان دانست و گفت:  ۷۰ درصد بازار شرکت های دانش بنیان با توجه به فناوری سطح بالا وابسته به بخش دولتی است و خود بخش دولتی مشتری این فناوری و محصولات است لذا با اجرایی شدن این قانون برخی دستگاه ها که هنوز شناخت کافی و لازم را از حوزه اقتصاد دانش بنیان ندارند با این طرح و با شرکت های دانش بنیان همراه شده اما پارک علم و فناوری این هماهنگی و ارتباط را از دستگاه های اصلی و سازمانهای اصلی که شرکت ها بیشترین ارتباط را با آنها دارند شروع کرده و این روند در سال جاری هم ادامه دارد.

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان کرمانشاه دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان کرمانشاه دانش بنیان ها شرکت دانش بنیان کرمانشاه دانش بنیان ها شرکت های دانش بنیان اقتصاد دانش بنیان واحد فناور برج فناوری بخش خصوصی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۳۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد

  محمد کرمی  در بازدید از پارک علم و فناوری، اظهار کرد: سیستان و بلوچستان دارای ۲ منطقه آزاد و یک منطقه ویژه اقتصادی است که بر این اساس باید بر پایه صادرات، تولید محصول داشته باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت حضور مدیران دستگاه‌ها در جلسات بیان کرد: کارکنان دولت باید تسهیل‌گر امور باشند، کسانی که موانع ایجاد می‌کنند باید شناسایی و با آنها برخورد و در صورت لزوم از بدنه خارج شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان بر توسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و افزود: در پارک علم و فناوری باید محصولات تجاری سازی و سرمایه‌گذاری برای تولید انبوه انجام و از مجموعه پارک علم و فناوری خارج شود.

وی با اشاره به موضوع پشتیبانی دیجیتال دستگاه‌ها اظهار کرد: دستورات و اقدامات آموزشی لازم برای بهره‌مندی از شرکت‌های داخل سیستان و بلوچستان انجام شده و به دستگاه‌ها نیز برای بهره گیری از شرکت‌ها و مجموعه‌های داخل استان تاکید شده است.

کرمی همچنین به حضور مدیران کل و مجموعه مدیران شهری جهت آشنایی با توانمندی مجموعه‌های پارک علم و فناوری برای بهره گیری از توانایی مجموعه‌ها در مدیریت، تاکید کرد.

وی تصریح کرد: نوآوری و خلاقیت در مجموعه شرکت‌های دانش بنیان بسیار مهم است این شرکت‌ها تاثیر مهمی در زمینه اقتصادی و تولید ثروت دارند.

استاندار سیستان و بلوچستان اذعان کرد: حضور شرکت‌های دانش بنیان در حوزه اقتصاد دریا محور، حوزه کشاورزی و معادن مهم است و با ایجاد شرکت‌های مختلف در این حوزه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهفته به تولید محصولات و ایجاد کارخانه‌های متنوع دست خواهیم یافت.

ایجاد شرکت‌های توزیع در داخل استان

وی با اشاره به حضور شرکت‌های توزیع از استان‌های دیگر در سیستان و بلوچستان گفت: فقط در منطقه سیستان ۴۰ هزار کارت بازرگانی، مجوز واردات ۹۰۰ قلم کالا و مجوز‌هایی داریم که مختص این استان است؛ با توجه به این ظرفیت‌ها می‌توان شرکت‌های توزیع را در داخل استان ایجاد کرد.

کرمی با بررسی دلایل عدم تشکیل شرکت‌های دانش بنیان افزود: دانشگاه‌ها باید از دوران دانشجویی و دانش آموزی جوانان و نوجوانان را با عرصه کار و فعالیت تولیدی آشنا کنند و فقط به ارائه مطالب تئوری اکتفا نکنند.

وی تصریح کرد: از جوانان بویژه جوانان خوش استعداد این استان انتظار می‌رود که در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و تعاونی‌های دانش بنیان حضور فعال داشته باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان به اهمیت ظرفیت‌ها و آموزش‌های انجام شده حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: بحث کریدور شمال - جنوب، حضور کشور‌های آسیای میانه و همچنین کشور‌های اطراف دریای خزر از عوامل گسترش تجارت در استان است که باید به نحو مطلوب از آنها بهره‌برداری کنیم.

وی به همکاری بانک‌ها، حضور اساتید، بومی سازی دستور العمل‌ها، طراحی و برنامه‌ریزی دقیق کار‌ها و برگزاری جلسات با حضور بانک‌ها، مدیران کل و مجموعه اعضای پارک علم و فناوری تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند