Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@19:20:36 GMT

خط خاطرات به روایت تصویر

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۳۵۸۰

خط خاطرات به روایت تصویر

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، احمد سادات کرمی مسوول سازمان بسیج دانشجویی سپاه کربلا در حاشیه رویداد بزرگ فرهنگی هنری خط خاطرات، اظهار کرد: تلاش کشورهای دنیا در مولفه نرم سعی کنند فرهنگی را مبتنی بر ایدئولوژی و باورهای خودشان حاکم کنند، منتها آنها در حوزه الگوسازی عمدتا از افسانه‌ها و افراد جعلی استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: چه در بعضی از کشورهای آسیای شرق و چه در غرب الگوی قابل اتکایی که یک روش، منش، مردانگی و انسانیت را به تصویر بکشد عموما در فیلم‌‌های هالیوودی کمتر مشاهده می‌شود.

 

مسوول سازمان بسیج دانشجویی سپاه کربلا با بیان اینکه موضوع مهم اینکه آنها در یک چیز از ما جلوتر هستند و آن استفاده از ابزار هنر است، اضافه کرد: هنر در غرب دارد تلاش می‌کند محتوای پوچ و شخصیت‌های کاذب را به الگوهای مثال‌زدنی دنیا تبدیل کند.

 

این مسوول تصریح کرد: برعکس آن در کشور ما مخزن و گنجینه‌ای از اسطوره‌ها در جنگ تحمیلی، انقلاب اسلامی، علما و فقها، دانشمندان، متخصصان و نخبگان هستیم ولی چون نتوانستم از ابزار هنر درست استفاده کنیم این گنجینه و دفینه همچنان دست نخورده باقی مانده است.

 

سادات کرمی اظهار کرد: سوم خرداد، مسجد جامع خرمشهر و شخصیت‌های کلیدی همچون محمد جهان‌آرا و سایر افرادی که ارکان اصلی نجات خرمشهر بودند به‌عنوان اولین پایگاه نظامی و مقاومت در جهان اسلام و تاریخ معاصر که توانست همه اقشار مردم را در خود جمع کرده و میدان‌داری کند همچنان دفینه‌ای همچنان مدفون مانده است.

 

وی ادامه داد: ابزاری که می‌تواند دوباره این دفینه را به تصور بکشد و باعث شود همه مردم، ملت‌ها و تاریخ استفاده کند ابزار هنر است که ما تلاش کردیم امروز با قلم، قلم‌مو و صفحه طراحی دانشجویان بخشی از این دفینه را به تصور بکشیم.

 

مسوول سازمان بسیج دانشجویی سپاه کربلا گفت: امروز تلاش کردیم از زبان هنر و با قلم و دست بسیار هنرمند دانشجویان دانشکده قدسیه ساری بخشی این گنجینه انقلاب اسلامی را برای مردم به نمایش بگذاریم.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: سوم خرداد آزادسازی خرمشهر جبهه مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۳۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست درازی صهیونیست‌ها به گنجینه ایران

رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی به قاچاق نسخ خطی اشاره کرد و گفت: این رویه پیش از انقلاب توسط برخی از یهودی‌ها انجام می‌شد. - اخبار فرهنگی -

سیدمحمدرضا رضاپور، رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، به برنامه‌های سال جدید این مرکز اشاره کرد و گفت: در سال جدید عکس‌برداری از نسخ و اسناد خطی مجموعه‌ها و کتابخانه‌های مختلف را در نظر داریم تا نسخه پشتیبان به صورت رایگان تهیه شود؛ از این نظر در فراخوانی از مجموعه‌داران اعلام کردیم تا در صورت تمایل برای این امر به کتابخانه آستان قدس مراجعه کنند.

وی ادامه داد: خرید از نسخ خطی با در نظر گرفتن اولویت‌ها از دیگر برنامه‌های ما در سال جدید خواهد بود.

رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی از قاچاق نسخ خطی به خارج از کشور اشاره و اضافه کرد: متاسفانه این امر وجود دارد اما اطلاعات ما از تعداد نسخی که از این طریق از ‌کشور خارج می‌شود، کم است. به همین دلیل همیشه فراخوان داده‌ایم تا صاحبان نسخ با تهیه نسخه پشتیبان یا ارائه آنها برای خرید، از تلف شدن میراث ایرانی اسلامی پیشگیری کنند.

رضاپور یادآور شد: متاسفانه هر سال نسخه‌های خطی ارزشمند به دلایل مختلف و با دست‌های متعدد از کشور خارج می‌شود و سر از حراجی‌های دنیا در می‌آورد.

وی با تاکید بر در نظر گرفتن بودجه لازم برای خرید و نگهداری میراث ایران و اسلام در مراکز معتبر و استاندارد، گفت: همچنین نیازمند هم‌گرایی کتابخانه‌های‌ بزرگ کشور برای حفظ این نسخ خطی هستیم. متاسفانه هر از چندگاهی شاهد انتشار خبری از عرضه این نسخ خطی در حراجی‌های بزرگ دنیا هستیم که در نهایت سر از کتابخانه‌های واتیکان، آلمان، انگلیس، سرزمین‌های اشغالی و ... در می‌آورند.

قدیمی‌ترین قرآن جهان کجاست؟

وی افزود: این رویه پیش از انقلاب نیز وجود داشت. در آن زمان برخی از یهودی‌ها به تهیه این نسخ خطی و انتقال آن به کتابخانه‌‌های سرزمین‌های اشغالی می‌پرداختند. در آن زمان از بازاریان و کسبه، مردم و مالکان نسخ خطی، اقدام به خرید این منابع و انتقال آن به خارج از مرزهای کشور می‌کردند.

قاچاق نسخه‌های خطی که میراث ارزشمند فرهنگی و علمی کشور است، در سال‌های اخیر همواره از سوی اهالی فرهنگ هشدار داده شده است. هرچند این امر، پدیده جدیدی نیست اما در یک‌دهه گذشته رشد بیشتری داشته است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • دست درازی صهیونیست‌ها به گنجینه ایران
  • نتانیاهو مانع از انعقاد توافق درباره جنگ غزه می‌شود
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • رونمایی نخستین حلقه مستند روایی معجزه مادری در بوشهر