Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناظر فنی طرح جهش تولید در دیمزارهای استان زنجان گفت: با توجه به تجهیز امکانات و استفاده از جنبه‌های حمایتی طرح، رکورد سطح مبارزه با سن مادری گندم در سطح استان شکست و بالغ بر ۸۰ هزار هکتار عملیات سمپاشی انجام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید خیاوی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی دیم این استان تحت پوشش طرح جهش تولید در دیمزارها قرار گرفته است، اظهار داشت: در اولین سال اجرایی، سهمیه ابلاغی استان زنجان در طرح جهش تولید در دیمزارها، ۲۰۰ هزار هکتار ویژه محصولات گندم، جو، حبوبات شامل نخود، عدس، گیاهان علوفه‌ای، دانه‌های روغنی و گیاهان دارویی دیم بود که در سال زراعی جاری قرار‌داد کشت در سطح ۲۰۲ هزار و ۱۹۴ هکتار منعقد و تاکنون ۱۹۸ هزار و ۷۴۹ هکتار در ۸ شهرستان و ۶۴۶ روستا با تعداد ۷ هزارو ۱۶۵ بهره‌بردار نیز کشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سطح بیمه محصولات در طرح جهش تولید ۶۳ هزارو ۲۷۳ هکتار است که در مقایسه با سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. به طوری که بازای هر هکتار سطح بیمه مبلغ ۲۵۰ هزار ریال بعنوان یارانه از طرف ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) پرداخت شده است.

ناظر فنی طرح جهش تولید در دیمزارهای استان زنجان گفت: به منظور تجهیز ناوگان مکانیزاسیون عرصه دیم استان، با استفاده از تسهیلات قرض الحسنه کم بهره با اعتباری بالغ بر ۱۷۳ میلیارد ریال تعداد ۱۴۴ دستگاه انواع ادوات معادل ۱۳۵ میلیارد ریال جذب و تعداد ۱۱۰ دستگاه تحویل بهره‌برداران ذینفع دیمکار در سطح استان شده است.

وی با بیان اینکه با توجه به تجهیز امکانات و استفاده از جنبه‌های حمایتی طرح، رکورد سطح مبارزه با سن مادری گندم در سطح استان شکست و بالغ بر ۸۰ هزار هکتار عملیات سمپاشی انجام گرفت، عنوان کرد: علاوه بر تخصیص ۳۲ تن کود بذر مال و تیمار ۸ هزار تن بذر مورد استفاده در زمان کاشت، بالغ بر ۲۴۰ تن انواع کود اسید امینه و n.p.k+zn به منظور محلول پاشی مزارع تحت پوشش در فصل بهار تخصیص یافت و تاکنون درسطح ۶۲ هزارو ۳۳۳ هکتار مزارع عملیات محلول پاشی انجام گرفته است.

خیاوی با بیان اینکه میزان بارش استان زنجان در سال زراعی جاری از اول مهر تا پایان ۲۷ اردیبهشت ماه جاری برابر با ۲۱۶.۳ میلی‌متر بود، تصریح کرد: این میزان بارش نسبت به سال گذشته ۲۶.۲ درصد افزایش و نسبت به بلند مدت ۲۳.۳ درصد کاهش یافته است. به لحاظ پراکنش بارندگی متاسفانه در ماه‌های مهر و آبان بارش قابل توجهی نبوده و اکثریت بارش‌ها در فصل بهار اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به اینکه برای پیشبرد بهتر و رسیدن به اهداف طرح برخی اقدامات همچون برگزاری جلسات هماهنگی شهرستانی، ستادی، استانی و کشوری و ارتباط تنگاتنگ و اطلاع رسانی به موقع انجام گرفت، گفت: ایجاد تشکل‌های فنی و کارشناسی در فضای مجازی شهرستانی، استانی و کشوری و اطلاع‌رسانی آنلاین، ایجاد گروه کشاورزان پیشرو و استفاده از این قشر به لحاظ عینیت بخشیدن به رسالت و اهداف این طرح مردمی و کشاورز محور، آشنایی کشاورزان با نکات فنی و کلیدی نوین در زراعت کشت محصولات پاییزه، انتظاری و بهاره دیم در این طرح پیگیری می‌شود.

ناظر فنی طرح جهش تولید در دیمزارهای استان زنجان ادامه داد: تغییر در سیستم‌های کاشت و آشنایی با محصولات جدید و اجرای تناوب محصولی، تجهیز و تکمیل ناوگان مکانیزاسیون عرصه دیم و حرکت بسوی تبدیل کشاورزی سنتی دیم به مکانیزه و مدرن، آشنایی کشاورزان با سیستم تغذیه مناسب و متعادل در زراعت دیم، آشنایی کشاورزان با ارقام جدید و اصلاح شده و پرپتانسیل محصولات کشاورزی دیم از جمله اهداف اجرای طرح است.

وی گفت: ترویج و توسعه فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی دیم، ایجاد امکان بهره‌برداری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه و بالفعل در اراضی دیم، ایجاد و برقراری ارتباط مستمر بهره برداران با کارشناسان، و نهایتا دستیابی به افزایش تولید در واحد سطح، افزایش بهره‌وری در تولید محصولات دیم و توسعه کشت گیاهان جایگزین به ویژه نباتات علوفه‌ای، حبوبات، دانه‌های روغنی و گیاهان دارویی نیز از دیگر اهداف مهم اجرای طرح مطرح است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح جهش تولید استان زنجان سطح استان هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات وعده صادق، مصداق بارز اقتدار ایران است

رئیس دانشگاه اصفهان گفت: عملیات وعده صادق، مصداق بارز اقتدار ایران است که هیمنه رژیم آدم‌کش صهیونیستی و حامیان استکباری آن را از تمام توان خود استفاده کردند، در هم شکست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین هرسیج امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه به گفته امیرالمومنین (ع) حوادث عبرت‌انگیز بسیار است، اما افرادی که از رویدادها عبرت می‌گیرند اندک هستند، اظهار کرد: بعد از چندین صده شاهد شکل‌گیری انقلاب شکوهمند اسلامی در حدود ۴۵ سال پیش بودیم که هیچ فردی تصور نمی‌کرد بر دشمنان خود پیروز شود، اما امروز به رغم تمام تهدیدات، تحریم ها و فشارها، جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت اول منطقه‌ای شناخته می‌شود.

وی افزود: عملیات وعده صادق، مصداق بارز اقتدار ایران است که هیمنه رژیم آدم‌کش صهیونیستی و حامیان استکباری آن را از تمام توان خود استفاده کردند، در هم شکست؛ ابرقدرت‌های جهان جرئت انجام چنین حمله‌ای به منافع آمریکا ندارند و سابقه ندارد ملتی بعد از ۴۵ سال به این قدرت دست پیدا کند.

رئیس دانشگاه اصفهان با بیان اینکه پس از اتفاقات رخ داده در غزه، شاهد ایجاد تغییر در افکار عمومی جهان از جمله دانشگاهیان هستیم، تصریح کرد: افراد بسیاری در این مسیر شهید شدند، اما اسرائیل و حامیان او به اهداف خود نرسیدند.

هرسیج با اشاره به اینکه نقش دانشگاهیان در هر دو عرصه سخت افزاری و قدرت نرم کلیدی است و باید نقشی پیشتازی داشته باشند، ادامه داد: عملیات پهپادی و موشکی که سپاه اسلام در این حد وسعت و گستردگی انجام داد، ابهت رژیم صهیونسیتی و ۱۰ کشوری که از آن حمایت کردند را در هم شکست و این موضوع حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه دانشگاهیان ما در عرصه‌های فضایی، پهپادی و موشکی با انجام اقدامات بزرگ علمی و بومی به اقتدار نظام کمک کردند، گفت: کمک به توسعه کشور در ابعاد مختلف از جمله وظایف بر عهده دانشگاهیان است؛ بزرگترین گروه مرجع در استان، استادان و اعضای هیئت علمی هستند که بر جوانان و نوجوانان دانشگاهی نفوذ دارند.

رئیس دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: دانشگاهیان می‌توانند در ادراکات، احساسات و ارزش‌ها تغییر ایجاد کنند، اما این اتفاق زخ نمی‌دهد مگر اینکه این افراد به علم، دانشگاه، فهم، بصیرت و روشن‌گری مجهز باشند و بتوانند به شبهات دانشجویان پاسخ دهند.

کد خبر 749466

دیگر خبرها

  • مبارزه با آفت برگخوار ذرت و تمهیدات لازم برای برداشت گندم اُرزوئیه
  • عملیات وعده صادق، مصداق بارز اقتدار ایران است
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر