Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در سال ۹۶ و۹۷ صادر کننده مرغ و تخم مرغ و جوجه یک روزه بودیم اما در سال ۱۴۰۰ وارد کننده این محصولات شدیم، گفت: اگر فکری به حال صنعت آسیابانی کشور نشود با ورشکستگی این صنعت مواجه می شویم و باید آرد و نان را هم وارد کنیم.

وی اضافه کرد: کارخانجات آرد از سال ۱۴۰۰ در زیان بودند و با وعده های وزیر کشاورزی فعالیت خود را به سختی ادامه دادند که البته هیچ کدام از آن وعده ها نیز تحقق نیافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس صنعت آرد اضافه کرد : با افزایش حقوق و تورمی که در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاده، هر کارخانه به طور متوسط ماهانه ده میلیارد ریال زیان دارد و این از توان کارخانجات خارج است.

وی با بیان اینکه متاسفانه عدم قیمت گذاری صحیح و دستوری طی سالهای ۹۳ تا به امروز باعث شده کارخانجات نتوانند نسبت به ارتقاءتکنولوژی و ترمیم خطوط تولید خود اقدام کنند، گفت: این امر منجر به تنزل کیفیت آرد های تولیدی و عدم رقابت با کشور های همسایه شده است.

حیدری اضافه کرد : بدلیل اینکه از سال ۱۳۹۳ تا امروز، دولت نمیخواست قیمت نان را گران کند، نرخ آرد را هم ثابت نگه داشته است و همه ساله جهت ترمیم و جبران هزینه کارخانجات آرد نسبت به افزایش نرخ سبوس اقدام می کرده که امسال این کار را نیز انجام نداده است.

وی توضیح داد :در سال ۱۴۰۰ در جلسه ستاد تنظیم بازار مصوب شد که پس از افزایش نرخ شیر، قیمت سبوس نیز براساس مکانیزم عرضه و تقاضا فروخته شود ودر آنالیز قیمت شیر، متوسط نرخ سبوس ۴۰۰۰ تومان در نظر گرفته شد.

حیدری ادامه داد: این مصوبه در دولت آقای روحانی ابلاغ شد اما متاسفانه بعداز گرفتن سکان هدایت وزرات کشاورزی توسط دکتر ساداتی نژاد، مافیای سبوس توانستند به بهانه خشکسالی و حمایت از دامدار قیمت سبوس را به قیمت ۱۴۰۰۰ ریال برگردانند.

وی افزود: بعداز اعتراض کارخانجات آرد، وزیر جهاد کشاورزی، کارخانجات را به سازمان برنامه ارجاع دادند که آقای میر کاظمی نیز در نامه ای در مورخ ۲۱/۰۶/۱۴۰۰ به آقای دکتر سادتی نژاد اعلام کردند که در بودجه ۱۴۰۰ امکان پرداخت هیچگونه یارانه ای به کارخانجات آرد وجود ندارد و اگر تصمیم بر برگشت قیمت سبوس به ۱۴۰۰۰ ریال باشد، قیمت شیر و ۱۰ محصول لبنی هم باید کاهش یابد که متاسفانه سبوس ارزان شد و شیر ومحصولات لبنی ارزان نشد.

این کارشناس ادامه داد: آقای ساداتی نژاد وقتی از سازمان برنامه مایوس شد به معاونت خود در بازرگانی داخلی نامه زد که مابه التفاوت قیمت ۱۴۰۰۰ ریال سبوس تا ۴۰۰۰ ریال (آنالیز شیر) هر ماهه با صدور حواله سبوس به کارخانجات از منابع داخلی و در اختیار پرداخت شود که معاونت مربوطه نیز از این کار سر باز زد.

حیدری با اشاره به تحت فشار قرار گرفتن تولید کنندگان گفت: متولیان امر در وزرات جهاد یا پنبه در گوش دارند و یا آنقدر از این صداها شنیده اند که دیگر برایشان عادی است اگر ظرف روزهای آینده فکری به حال این صنعت نشود این صنعت از بین خواهد رفت و مرگ قریب الوقوع صنعت نیمه جان آسیابانی حتمی است.

کد خبر 5499333

منبع: مهر

کلیدواژه: آرد نانوایی وزارت جهاد کشاورزی قیمت شیر خام بانک مرکزی ایران روسیه رستم قاسمی بورس عمان وزارت جهاد کشاورزی ارز رسمی کالاهای اساسی علیرضا پیمان پاک توسعه تجارت با همسایگان تسهیلات بانکی صادرات غیرنفتی بازار سهام دیپلماسی انرژی کارخانجات آرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند

رئیس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات گفت: گروه‌های جهادی با استفاده از ظرفیت درون سازمانی و بومی سازی توانسته‌اند با محققین و اندیشمندان و جوانان ایرانی تحریم‌ها را بی‌اثر سازند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حمیدرضا الله‌بداشتی رئیس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات ظهر امروز در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی به مناسبت روز کارگر با اشاره به اینکه اگر فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی و فعل توانستیم را به درستی صرف کنیم ما می توانیم بر تمام مشکلات کشور فائق شویم، اظهار داشت: ما از تمام کارگرانی که به صورت شبانه روزی تلاش مجاهدانه انجام می‌دهند تشکر کرده و آنها را رکن اصلی اقتصاد کشور می دانیم.

رئیس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات کشور ادامه داد:  جوانان ما، در گروه‌های جهادی با استفاده از ظرفیت درون سازمانی و بومی سازی توانسته‌اند با محققین و اندیشمندان و جوانان ایرانی تحریم‌ها را بی‌اثر سازند.

الله‌بداشتی با  بیان اینکه تلاش  مجاهدانه سبب موفقیت می شود، افزود : امروز تفکر است که می تواند تشکر را هدایت کند و این  تفکر امروز کارساز شده است.

 وی با اشاره به اینکه امروز ما در کنارهم باید راهبرد سال را عملیاتی کنیم، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با کارگران تکلیف را بر مدیران کشور تمام کرد، امنیت شغلی به عنوان  فصل‌الخطاب این فرمایشات بوده است.

رئیس سازمان کارگری و کارخانجات کشور با توجه به اینکه توجه به کارگر به جهت اینکه ستون فقرات کشورند حائز اهمیت است، بیان کرد: امروز دست بر زانوهای خود گذاشته و ایستاده‌ایم و به دنیا فریاد می‌زنیم که ما می‌توانیم و در صنعت موشکی موفقیت داشته‌ایم به جهت شهید تهرانی مقدم و شهید حاج فاسم سلیمانی‌ها و دیگر شهدا را تقدیم کرده‌ایم.

 وی با بیان اینکه صنعت نیازمند خون دادن  و ابرو دادن دارد،گفت: حال کارگران باید بهتر شود البته مشکلاتی وجود دارد که باید با کمک مسئولین و خود مردم و کارگران این مشکلات برطرف شود.

الله‌بداشتی با اشاره به اینکه  با تمام دشمنی‌هایی کشورهای ظالم در برابر ما انجام داده‌اند با تمام قوا ایستاده‌ایم، افزود: جوانانی که با تفکر بسیجی و جهادی  خطوطی را که دشمن فکر نمی‌کرد هرگز  بتواند به تولید بینجامد جاری و تکمیل کرده‌ایم.

وی با توجه به اینکه هر زمان که متخصصین و‌متعهدین  پای کار آمدند ما توانستیم و کیانی که کشور خود را رها کردند و به دشمن پناه بردند قطعا زیان‌دیدگان هستند، بیان کرد: سپاه و بسیج در تمام تنگناها کنار مردم ماندند مانند زمان کرونا و سیل‌زدگی و حوادث طبیعی ما ماندیم و با تمام عشق به مردم کشور خود کمک کرده و خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران سربازان بی‌ادعای جبهه اقتصادی‌اند
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود