Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم هم افزایی و همکاری مجلس، دولت، دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌ها برای جلوگیری از تحمیل فشار مضاعف معیشتی به مردم در جریان اجرای طرح اصلاح نظام پرداخت یارانه ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ آیت‌الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع که با حضور روسای قوای مقننه و قضائیه، دبیر و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان برگزار شد، ایام سالگرد فتح خرمشهر را تبریک گفت و تصریح کرد: آزادسازی خرمشهر به مدد الهی و مجاهدت مجاهدان اسلام، یک پدیده عظیم معجزه آسا بود که بر پایه ایمان، جهاد و اخلاص مجاهدان راه حق، در سخت ترین دوران کشور از لحاظ حصر اقتصادی و دشواری تهیه سلاح و امکانات در یک جنگ نابرابر محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مردم بزرگ ایران در مقاطع گوناگون دفاع مقدس از جمله در جریان آزادسازی خرمشهر، صحنه هایی تماشایی از خودباوری و ایمان را به نمایش گذاشتند، ابراز امیدواری کرد که این مسیر روشن با پایداری و استواری ملت تا همیشه جاودان بماند.

آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه با تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)، آن امام همام را بزرگترین مروج معارف حقه الهی در جهان توصیف کرد و افزود: شاگردان آن حضرت نیز که برخی از بزرگان اهل علم، دیانت و فضل بودند، این توفیق عظیم را داشتند که بعنوان دریافت کننده نور امام معصوم (ع)، خود به یک منشاء نورانی از علم و تقوا مبدل شوند و معارف الهی را در روزگار خود و برای آیندگان تبیین کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ائمه معصومین (ع) را حسب روایات متعدد، «نورالله فی السموات و الارض» دانست و با اشاره به ذیل آیه شریفه نور «یَهْدِی اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشَاءُ»، ابراز امیدواری کرد همه مومنان توفیق هدایت الهی به انوار نورانی ائمه هدی (ع) را بیابند و بخصوص وجود نورانی امام حی و حاضر حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف را درک کنند.

آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه سخنان خود با تسلیت شهادت مظلومانه سرهنگ پاسدار شهید صیاد خدایی در پی عملیاتی تروریستی، این حادثه تلخ را موجب به درد آمدن قلب هر انسان آزاده و باوجدانی دانست و تصریح کرد: دشمنان اسلام، ایران و انقلاب بدانند که این قبیل اقدامات شرارت آمیز، هیچ خللی در عزم و اراده ملت بزرگ ما ایجاد نمی کند و مردم مقاوم ایران با چنین ترورهایی از آرمانهای بلند خود عقب نخواهند نشست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه این خون ها و شهادت فرزندان دلاور ایران، ملت ما را استوارتر می کند، اظهار کرد: دشمنان بدانند که راه شهدا با قدرت ادامه خواهد یافت و ملت بزرگ ما اجازه نخواهد داد که دست ناپاک دشمن به سمت سرزمین شیران دراز شود.

آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه با ابراز تاسف شدید از حادثه مرگبار ریزش ساختمان در حال احداث در آبادان، ضمن تسلیت به خانواده های جانباختگان این حادثه و آرزوی شفای عاجل برای مصدومان، خاطرنشان کرد: وقوع چنین حوادثی برای همه مردم دلخراش است. به هیچوجه نباید به دلیل سهل انگاری و کم کاری عده ای، جان شهروندان این کشور به خطر بیفتد و هموطنان عزیز ما داغدار شوند. انتظار می رود مسئولان امر به این حادثه فوراً رسیدگی و به نحوی تمهید کنند که چنین حوادثی تکرار نشود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش پایانی سخنان خود، انتخاب دکتر محمدباقر قالیباف بعنوان رئیس مجلس شورای اسلامی برای سومین سال پیاپی را به وی تبریک گفت و در عین حال تاکید کرد: ان شاءالله با مدیریت جناب آقای قالیباف در مجلس، تلاش بیش از پیش نمایندگان و همکاری دولت، دستگاه قضایی و سایر دستگاهها، شرایط به گونه ای پیش برود که از تحمیل فشار مضاعف معیشتی بر مردم در جریان اجرای طرح اصلاح نظام پرداخت یارانه ها جلوگیری شود و اقتصاد و معیشت مردم در کنار وضعیت اقتصادی صاحبان صنایع، تولید و کسب و کارها به احسن وجه بهبود یابد.

در این جلسه، موضوع اختلافی طرح دو فوریتی الحاق یک تبصره به ماده ۶۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران مورد بحث و بررسی قرار گرفت. دکتر ذوالقدر دبیر مجمع تشخیص مصلحت در توضیح این موضوع اختلافی گفت: در ۲۳ آبان ماه سال گذشته این موضوع در مجلس شورای اسلامی مطرح شد و پس از چند بار رفت و برگشت، شورای محترم نگهبان آن را با اصول ۳۴ و ۱۷۳ قانون اساسی مغایر دانست و نمایندگان محترم مجلس با اصرار بر مصوبه خود، رسیدگی به این موضوع اختلافی را به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستادند و کارشناسی موضوع به کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع ارجاع شد که در این کمیسیون با دعوت از نمایندگان شورای نگهبان، مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه، بررسی های لازم صورت پذیرفت.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه و رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در خصوص بررسی ها و نظر این کمیسیون درباره طرح دو فوریتی الحاق یک تبصره به ماده ۶۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران، توضیحات خود را ارائه کرد و اظهار داشت در بررسی های کمیسیون که با مشورت دیوان عدالت اداری صورت گرفت، نظر مجلس توسط اکثریت اعضای کمیسیون حقوقی قضایی مجمع تایید شد.

محمود کدخدایی نیز در ادامه این جلسه، جمع بندی ایرادات شورای نگهبان را در خصوص این موضوع اختلافی تشریح کرد و محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی هم دلایل اصرار نمایندگان مجلس بر این مصوبه را ارائه کرد.

این گزارش حاکی است پس از اظهار نظر مفصل اعضای مجمع و اظهارات موافقان و مخالفان، پیرامون مصوبه مجلس از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام رای گیری شد و مصلحت مورد نظر مصوبه اصراری مجلس مورد تایید قرار نگرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آیت الله آملی لاریجانی مجلس شورای اسلامی موضوع اختلافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۸۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

کد خبر 848125 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه زنان - حجاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است