Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز  این کشورها دسترسی خوبی به درمان‌های نوین ندارند و بر اساس گزارش بنیاد بیل و ملیندا گیتس ممکن است چهار تا هفت سال دیگر طول بکشد تا درمان‌های جدید در دسترس آنها قرار بگیرد، اگر اصولا چنین کاری ممکن شود.

فایزر می‌گوید طرحش شامل ۲۳ دارو و واکسن کاملا تحت تصاحب و دارای حق امتیاز  می‌شود که برای درمان بیماری‌های عفونی، برخی از سرطان‌ها و بیماری‌های نادر و التهابی به کار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر داروهای پاکسلووید و ایبرانس، این فهرست شامل واکسن بیماری ذات‌الریه با نام Prevnar 13، داروی آرتریت روماتوئید Xeljanz و داروهای سرطان Xalkori و Inlyta می‌شود.

واکسن‌ کرونای «کومیرناتی» (Comirnaty) که بوسیله فایزر با همکاری شرکت آلمانی بیوان‌تک ساخته شد، نیز در این فهرست قرار دارد.

آلبرت بورلا، مدیر عامل فایزر در مصاحبه‌ای گفت که همه این داروها در این کشورها استفاده خواهند داشت، «اما واضح است که داروی ضد ویروسی (پاکسلووید) برای آنها بسیار مهم خواهد بود- اگر آنها به این دارو نیاز داشته باشند، می‌توانند فورا آن را به دست آورند.»

فایزر می‌گوید هنگامی داروها و واکسن‌های جدید را تولید کند،‌آنها هم در این فهرست دارویی با قیمت غیر انتفاعی قرار خواهند گرفت.

۲۷ کشور کم‌درآمد و ۱۸ کشور با درآمد پایین‌تر در آنچه فایزر «پیمان برای دنیای سالمتر» نامیده است، گنجانده شده‌اند که شامل اغلب کشورهای آفریقایی و بیشتر آسیای جنوب شرقی می‌شوند.

پنج کشور روآندا، غنا، مالاوی، سنگال و اوگاندا از قبل به پیوستن به این پیمان که مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس اعلام شد، متعهد شده‌اند.

شرکت فایزر به خاطر چگونگی عرضه واکسن کرونایش مورد انتقاد بوده است و برخی از کشورهای فقیرتر ماه‌ها پس از وارد شدن نخستین دوزهای این واکسن به کشورهای ثروتمندتر به انتظار مانده‌اند.

بورلا گفت این پیمان جدید از مشکلات عرضه واکسن کرونا به خصوص نبود زیرساختارهای بهداشتی در برخی از کشورها که توزیع واکسن را سخت کرد، درس گرفته است.

بورلا گفت:‌«به جای شستن دست‌هایمان و گفتن اینکه من به شما محصول را داردم، حالا هر چه می‌خواهید با آن بکنید، ما می‌گوییم: مما این محصولات را به شما می‌دهیم و ما در کنار شما هستیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم به شما در سازمان دادن به نظامی که با آن بتوانید آنها را مصرف کنید، کمک کنیم.»

کد خبر 679036 برچسب‌ها واکسن کرونا- فایزر اقتصاد دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا فایزر اقتصاد دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان

بی‌وای‌دی چین اثرات جنگ قیمت را با درآمدهای ضعیف‌تر سه ماهه اول نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، تولیدکننده خودروهای برقی چینی روز دوشنبه (۲۹ آوریل) ضعیف‌ترین رشد سود سه ماهه خود از سال ۲۰۲۲ را به ثبت رساند در حالی که رشد درآمد این شرکت به پایین‌ترین سطح نزدیک به چهار سال گذشته کاهش یافت که تحت تأثیر کاهش تقاضای خودروهای برقی و جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودرو جهان قرار گرفت.

بی‌وای‌دی در گزارشی اعلام کرد که سود خالص سه ماهه اول با ۱۰.۶ درصد افزایش به ۴.۵۷ میلیارد یوان (۶۳۱.۰۸ میلیون دلار) رسید در حالی که درآمد با رشد چهار درصدی به ۱۲۴.۹۴ میلیارد یوان رسید.

نتایج سه ماهه حاکی از آن است که بی‌وای‌دی همچنان جلوتر از تسلاست که اولین کاهش درآمد سه ماهه خود از سال ۲۰۲۰ و در زمان همه گیری کووید را گزارش کرد. بزرگترین رقیب چینی تسلا در سه ماهه اول پس از کسب آن در سال گذشته، عنوان فروشنده برتر خودروهای برقی جهان را به این غول آمریکایی پس داد.

بی‌وای‌دی با داشتن مجموعه‌ای از برندها در مقاطع قیمتی متفاوت، تلاش‌ها را برای ارتقاء بازار و در عین حال دو برابر کردن تخفیف‌ها برای رقابت برای مصرف‌کنندگان محتاط در بحبوحه بهبود اقتصادی افزایش داده است.

خودروی جدید بی‌وای‌دی در نمایشگاه پکن

بی‌وای‌دی از U۷، سومین مدل فوق لوکس خود با نام تجاری یانگ وانگ در نمایشگاه خودرو پکن رونمایی کرد. بی‌وای‌دی با هدف جهش ۲۰ درصدی فروش سالانه در سال ۲۰۲۴ نسبت به رکوردشکنی فروش در سال گذشته، تحت فشار شرکت‌های الکتریکی محلی است که روی آینده تمام الکتریکی متمرکز شده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، وانگ چوان فو، مدیرعامل بی‌وای‌دی و لی جون، مدیرعامل شیائومی، از غرفه‌های یکدیگر در نمایشگاه خودرو پکن بازدید کردند. لی با عرضه اولین خودروی SU۷ این سازنده گوشی‌های هوشمند، قول داد تا همکاری با بی‌وای‌دی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟
  • پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • نمایندگان کارگران همدان با شهدا تجدید پیمان کردند
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • تالار وحدت میزبان هم‌نشینی شنیدنی دونوازنده مهم