Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای مجمع فدراسیون وزنه‌برداری در حالی این روزها سکوت را بر مطالبه‌گری ترجیح دادند که حواشی مختلفی گریبانگیر این رشته المپیکی و پرافتخار را گرفته است.

به گزارش ایران اکونومیست، مجمع عمومی وظایفی مانند نظارت بر عملکرد رییس فدراسیون‌ را بر عهده دارند و در صورت نیاز با تشکیل مجمع فوق‌العاده، ضمن مجبور کردن رییس فدراسیون و اعضای هیئت رئیسه به پاسخگویی، حتی این اختیار را دارند که رای به پایان ماموریت یک مدیر بدهند؛ اختیاراتی که اساسنامه فدراسیون‌ها به اعضای مجمع داده بسیار گسترده و حتی قاطع‌تر از احکامی است که از سوی وزارت ورزش صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجمع عمومی فدراسیون‌ها این توانایی را دارد که در مواقع ضروری برای بررسی مشکلات درخواست نشست فوق‌العاده را بدهد و برای این کار کافی است که نیمی از اعضای مجمع درخواست برگزاری آن را به امضا برسانند.

مجمع عمومی و انتخاباتی فدراسیون وزنه‌برداری که ۱۶ تیرماه ۱۳۹۸ علی مرادی را با ۲۲ رای به عنوان رییس فدراسیون انتخاب کردند در سومین سال انتخاب این مدیر، می‌توانند با بهانه قرار دادن اتفاقات اعزام ۲ ورزشکار به یونان، رییس فدراسیون که در آن سفر عنوان سرپرست را یدک می‌کشید مجبور به پاسخگویی کنند.

همچنین اساسنامه این اختیار را به اعضا مجمع داده تا در سومین سال حضور علی مرادی، میزان تحقق وعده‌های انتخاباتی او را به چالش بکشند؛ وعده‌هایی که بر محور ساخت خانه وزنه‌برداری، ورزش پاک و استفاده از خانواده وزنه‌برداری برای توسعه این رشته بود. مجمع فدراسیون وزنه‌برداری که این روزها برابر حواشی مختلف فدراسیون و عملکرد رئیس آن سکوت را پیشه کرده، می‌تواند به نمادی از مطالبه‌گری در ورزش ایران تبدیل شود و یکی از مدیران باسابقه ورزش را به پای میز پاسخگویی بکشاند، مدیری که به نسبت سایر روسای فدراسیون‌ها پاسخگو نیست و در برابر بسیاری از اتفاقات رخ داده در این مجموعه سکوت اختیار کرده است.

ادامه حاشیه‌ در فدراسیون و پاسخگو نبودن مرادی مقابل افکار عمومی و رسانه‌ها، ضرورت تشکیل مجمع فوق‌العاده این فدراسیون را بیش از هر زمان دیگر ضروری کرده است. اما اینکه چرا با وجود تمام این اتفاقات اعضا تمایلی به تشکیل نشست فوق‌العاده ندارند یک اتفاق بی‌سابقه به شمار می‌رود. اعضای مجمع که تیرماه ۱۳۹۸ با رای شکننده خود، علی مرادی را به ریاست فدراسیون رساندند اکنون در خواب سنگینی به سر می‌برند که تا کنون حواشی و اتفاقات فدراسیون آنان را بیدار نکرده است.

اعضای مجمع که سه سال پیش با رای خود حکم به ادامه خدمت مرادی در وزنه‌برداری دادند فراموش کردند که آن برگه‌های رای به خاطر وعده‌هایی بود که در راستای توسعه وزنه‌برداری داده شد و به معنای چک سفید حمایت تا پایان دوره از وی نیست.

غفلت مجمع عمومی فدراسیون وزنه‌برداری در روزهای پرآشوب این رشته در حالی است که هر روز شاهد یک اتفاق جدید در وزنه‌برداری ایران هستیم و بیشتر این اتفاقات و انتقادات نیز به خاطر دور شدن خانواده وزنه‌برداری از فدراسیون است. امید می‌رود که اعضای مجمع در راستای رسالتی که در اساسنامه برای آنان تعریف شده، گامی در جهت رفع مشکلات این رشته المپیکی بردارند، تا کشتی پرتلاطم وزنه‌برداری بعد از حدود سه سال در ساحل آرامش پهلو گیرد.

بدون شک تشکیل این مجمع می‌تواند فارغ از تمام طناب‌کشی‌های قدرت، پایه‌های میز مدیریت رییس کنونی فدراسیون را لرزان کند زیرا وی در سال ۱۳۹۸ و زمانی که با زونکنی از وعده‌های رنگارنگ به مجمع انتخاباتی گام گذاشت حتی نتوانست رای نصف به‌علاوه یک را کسب کند و ماجرای آن نیم رای هنوز مناقشه وی و مدعیان آن روزها است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: یکتا جمالی ، سجاد انوشیروانی ، وزنه برداری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: یکتا جمالی سجاد انوشیروانی وزنه برداری فدراسیون وزنه برداری رییس فدراسیون اعضای مجمع مجمع عمومی فوق العاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۹۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین همدان، امیرحسین حسنی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ۱۷ آبان سال گذشته هیات وزنه برداری استان را با تعداد ۲۹ ورزشکار بیمه شده تحویل گرفتیم، اظهار داشت: اما طی ۹ ماهی که خادم وزنه برداری هستیم توانستیم بدهی‌ ۴۰۰ میلیون تومانی را که از دو دوره قبل هیات بود، با کمک فدراسیون و مدیرکل ورزش و جوانان استان پرداخت کنیم.

رئیس هیات وزنه برداری استان همدان با بیان اینکه برگزاری رویداد کراس فیت در تیرماه را در برنامه داریم، افزود: همچنین در نظر داریم مسابقه بین المللی و یا چند جانبه بین المللی را نیز در همدان برگزار کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزبانی مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی را در همدان داریم، بیان کرد: در مسابقات کشوری تمامی استانداردهای جهانی رعایت می شود.

حسنی ادامه داد: در این مسابقات ۵۵۰ نفر ورزشکار حرفه ای به مدت ۸ روز و در دو رده سنی نوجوانان و جوانان با یکدیگر به رقابت می پردازند که چهار روز اول مسابقات بانوان و چهار روز بعدی آقایان می باشند.

رئیس هیات وزنه برداری استان همدان با بیان اینکه در مسابقات قهرمانی کشور ۱۲۰ مدال تقسیم می شود، گفت: تیم ها روندی را که طی می کنند مانند مسابقات المپیک است و این تیم ها هستند که مدال می گیرند.

وی با تاکید بر اینکه در رده سنی جوانان و نوجوانان بانوان حرفی برای گفتن داریم، عنوان کرد: در انتخابی تیم ملی و مسابقات قهرمانی کشور می توانیم سکویی را از آن خود کنیم؛ همچنین ۴ داور از استان در این مسابقات حضور دارند.

حسنی در ادامه با اشاره به اینکه مسابقات در دانشگاه آزاد مسابقات برگزار می شود، اظهار داشت: خوابگاه، رستوران و محل تمرین ورزشکاران همگی در دانشگاه آزاد انجام می شود و تمامی استان ها نیز در این مسابقات شرکت دارند.

رئیس هیات وزنه برداری استان همدان با بیان اینکه مسابقات قهرمانی کشور از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت ماه به میزبانی همدان برگزار می شود، افزود: حدود یک میلیارد و۲۰۰ هزار تومان هزینه مسابقات قهرمانی کشور است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت های هیات وزنه برداری استان گفت: پارسال تعداد بیمه گذاران ما به ۱۴۰ نفر در کراس فیت و ۱۱۲ نفر در وزنه برداری رسید.

حسنی با تاکید بر اینکه همدان، ملایر، کبودراهنگ، رزن و تویسرکان در رشته وزنه برداری فعال هستند، بیان کرد: بیشترین بیمه گذاران هیات وزنه برداری را بانوان تشکیل دادند چراکه در سال ۱۴۰۲ در مدارس استعدادیابی برگزار کردیم.

رئیس هیات وزنه برداری استان همدان با بیان اینکه ملایر و همدان استعدادهای خوبی در این رشته دارند، عنوان کرد: ملایر پایلوت وزنه برداری استان است.

وی همچنین با اشاره به اینکه در مسابقات قهرمانی کشور پخش زنده را از طریق صدا و سیما داریم، گفت: اسم و نام همدان در کشور دیده می شود و جا دارد از استاندار درخواست کنیم به هیات وزنه برداری کمک کنند تا این رشته به روزهایی که در اوج بود، برسد.

حسنی با بیان اینکه در اردوی تیم ملی ۳ نماینده حتما خواهیم داشت، عنوان کرد: شاهد حضور مربی از استان در اردو نیز می باشیم و هچنین سعی داریم میزبان اردوی تیم ملی و حتی اردوی مسابقات المپیک در همدان باشیم.

مدیرعامل تولیدات ورزشی متحد نیز در ادامه گفت: شرکت متحد تولید و توزیع و فروش لوازم ورزشی و بدنسازی را بر عهده دارد و تمامی استانداردهای جهانی را دارد.

مهدی غفاری با بیان اینکه برای اولین بار مسابقات قهرمانی کشور را در همدان تجربه خواهیم کرد، افزود: امید داریم بتوانیم به لحاظ تجهیزات حرفه ای وزنه برداری در کنار ورزشکاران و هیات وزنه بردای استان باشیم.

وی با بیان اینکه بیشترین عمده فروش ما به خارج استان است، اظهار داشت: شرکت متحد در دو لاین تولید بدنسازی و تجهیزات وزنه برداری فعالیت دارد و تاکنون به عراق، روسیه و انگلیس صادرات داشته است.

برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی وزنه برداری به مناسبت گرامیداشت شهدای مواد مخدر کشور
دبیر هیات وزنه برداری استان همدان نیز در ادامه گفت: مسابقات انتخابی تیم ملی وزنه برداری به مناسبت گرامیداشت شهدای مواد مخدر کشور می باشد که از خانواده شهدا نیز تجلیل به عمل خواهیم آورد.

مهدی عباسی با بیان اینکه با انتخاب امیرحسین حسنی به عنوان رئیس هیات وزنه برداری، همدان از رتبه ۲۹ کشوری به رتبه ۹ طی ۹ ماه ارتقا یافت، اظهار داشت: در گذشته هیات وزنه برداری وزشکار محور بود اما اکنون قانون محور شده است.

وی با اشاره به اینکه بعد از ۱۵ سال تجهیزات وزنه برداری همدان انجام شد، افزود: سالن ملایر که پایلوت وزنه برداری همدان است بازسازی و تجهیز شد و بازسازی سالن همدان نیز در حال انجام است.

نایب رئیس هیات وزنه برداری استان همدان نیز در ادامه گفت: در نهاوند استعدادهای بالایی در حوزه بانوان داریم مانند عسل کدخدایی که قهرمات آسیا شد.

طاهره یادگاری با بیان اینکه در رزن و کبودراهنگ در حال راه اندازی وزنه برداری بانوان هستیم، اظهار داشت: شهرستان فعال استان، ملایر است.

وی با اشاره به اینکه در مسابقات قهرمانی کشور ۱۰ نفر شرکت کننده بانوان داریم، در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی هیات وزنه برداری استان پیشرفت ورزشکاران است.

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • رئیس فدراسیون کونگ‌فو مشخص شد
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • مهرداد با وزنه سنگین آماده بازی با تراکتور (عکس)
  • تالاخادزه ایران کجاست؟