Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای حمزه زاده گفت: با توجه به ارائه شواهد و مطالعات صورت گرفته و مدارکی مبنی بر وجود برخی نقوش تاریخی صخره‌ای در شهرستان ورزقان تیم تخصصی متشکل از اداره میراث‌فرهنگی شهرستان، باستان شناسان و دبیر موسسه مردم نهاد سفیران قره‌داغ برای بازدید و شناسایی به بخش مرکزی شهرستان ورزقان عازم شدند.

وی با بیان اینکه که این تیم مطالعات باستان شناسی خود را برای شناسایی استقرار‌های دوره‌های مختلف تاریخی در شهرستان ورزقان آغاز کرده است گفت: در بازدید از این محل‌ها به کشف ده‌ها نقوش صخره‌ای که در اصطلاح باستان‌شناسی نگار کند خوانده می‌شود دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بررسی‌های صورت‌گرفته اولیه نشان می‌دهد این سنگ نگاره‌ها در پهنه فرهنگی قاراداغ قرار گرفته‌اند و از نظر نقش مایه مشابه سنگ‌نگاره‌های قوشا داش سونگون که در ۸ کیلومتری و شمال‌غربی سنگ نگاره‌های تازه کشف شده قرارگرفته هستند.

 گاه‌نگاری نسبی و اولیه این نقش مایه‌ها خبر از قدمت دوران پیش از تاریخ آن‌ها را می‌دهد.

برای تکمیل اطلاعات مطالعات لازم توسط متخصصان انجام می‌شود.

ماقبل تاریخ به دوره‌ای از تاریخ بشر گفته می‌شود که از حدود ۳.۵ میلیون سال پیش و با شروع استفاده از نخستین ابزار‌های سنگی توسط انسان‌های نخستین آغاز می‌شود و تا دوره اختراع سیستم نوشتن ادامه می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری سنگ نگاره تاریخی شهرستان ورزقان سنگ نگاره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۹۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین افتتاح مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان مرکز اظهار کرد: در فضاهای علمی جدید همه انتظار محقق شدن تحول را در شیوه‌های نوین آموزشی دارند و یکی از این حوزه‌های مورد انتظار، حوزه آموزش پزشکی است.

وی اضافه کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان یکی از واحدهایی به شمار می‌رود که در همه دانشگاه‌های این عرصه به آن توجه ویژه می‌شود و با مشارکت اساتید و دانشجویان راه‌حل‌های نوین برای توسعه آموزش پزشکی را در نظر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با زحمت همکاران‌مان در معاونت آموزشی دانشگاه افتتاح و فضای خوبی ایجاد شد تا از مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای فعالیت‌های علمی و آموزشی بهره‌مند شویم.

وی خبر داد: حاصل این اتفاق تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است و امیدواریم که بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیأت علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

به گزارش مهر، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

کد خبر 6089832

دیگر خبرها

  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • محل دفن افلاطون کشف شد | رمزگشایی طومارهای باستانی از طریق هوش موصنوعی
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تجلیل از باستانی کاران شهرستان اسدآباد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • نمایش فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در پردیس
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود