Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@20:24:25 GMT

سهم تحریم از مشکلات

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۰۰۸۹

سهم تحریم از مشکلات

گروه سیاست سیات فردا - مردم درگیر مشکلات اقتصادی و معیشتی بسیاری هستند و زندگی برایشان سخت می‌گذرد، مسئولان نیز وضعیت بهتری ندارند، آنها در قبال تامین رفاه و آسایش و امنیت و ... مردم مسئول هستند و اگر بیشتر از بدنه جامعه مشکل نداشته باشند، کمتر ندارند. 

برای حل مسائل موجود اما طبیعتا اول باید دانست که علل دخیل ایجاد این وضعیت چه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا دولت روحانی بود حرف از تحریم بود و مخالفان دولت نیز سوءمدیریت را عامل اصلی می‌انگاشتند. حالا که دولت عوض شده اما باید دید که هر یک از مسائل چه سهمی در مسائل و مشکلات موجود دارد. خاصه آنکه دولت مستقر قول داده بود بدون گره زدن مسائل اقتصادی به مذاکرات که تحریم هم زیر سایه همان قرار دارد، وضعیت را بهبود ببخشد.

سوال اینجا است که مسئولان اجرایی کشور اکنون بعد از چند ماه کشور داری نقشی برای تحریم قائل هستند؟ ضرورت رفع ان را چقدر جدی می‌دانند. آیا مثل زاکانی که می‌گفتن 20 درصد مشکلات ناشی از تحریم و 80 درصد ناشی از بی‌عرضگی است، فکر می‌کنند؟! در این صورت باید پاسخگوی مسائل موجود باشند و بگویند که چرا حل نشده است. همچنین باید معلوم شود که چه سهمی برای تحریم قائل هستند تا میزان توجه و تمرکز بر حل آن نیز معلوم شود. 

عزت‌الله یوسفیان‌ملا فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه «قطعا تحریم آثار مخربی برای کشور دارد» می‌گوید: «البته ممکن است که در کنار آن منافعی هم در بین باشد مثلا به خاطر کاستی‌هایی که ایجاد می‌کند سبب اقدامات مفید داخلی شود. این اما به معنی آن نیست که آثار و عواقب تحریم را انکار کنیم.»

وی در گفت‌وگو با «فردا» اینکه در دولت روحانی مخالفان دولت مشکلات را عمدتا ناشی از سوءمدیریت می‌دانستند و سهم چندانی برای تحریم قائل نبودند را ناشی از رویکرد خود دولت دانست.

او البته کم شدن تاکیدات بر سهم مدیریت در مشکلات کشور بعد از تغییر دولت را انکار نکرد و گفت: «الان دیگر اصلا بحث مدیریت مطرح نشده و همه مسائل را به سوی تحریم برده و می‌گویند که مثلا اگر تحریم نبود شرایط دارویی اینطور نبود، نفت می‌فروختیم و… . در دولت قبل اما شعار اصلی رفع تحریم بود و می‌گفتند اگر تحریم نبود این مشکلات وجود نداشت. در واقع ضعف مدیریتی خود را در سایه تحریم پنهان می‌کردند درحالی که واقعا آن‌طور نبود و خیلی از مسائل که ربطی به تحریم نداشت را هم به تحریم و بعد به مذاکره ربط می‌داند و می‌گفتند که شرایط کشور در صورت توافق و رفع تحریم بهتر خواهد شد.»

یوسفیان‌ملا گفت: «درست است که تحریم سختی‌ها را افزایش داده و هیچ‌کس تحریم را دوست ندارد اما در سایه این ظلم هم ممکن است اتفاقات خوبی مثل خودکفایی و تجارب و کارآزموده شدن و… باشد. ضمن اینکه بالاخره مدیریت هم در حل مسائل کشور نقش دارد.»

این نماینده پیشین مجلس ادامه داد: «در دولت سیزدهم سهمی که برای تحریم در مشکلات قائل هستند منطقی‌تر است و کسی هم نقش تحریم را منکر نمی‌شود. مساله اینجاست که درباره راهکار رفع تحریم اما اختلاف‌نظرهایی وجود دارد. تفاوت این دولت و دولت قبل هم در این است که تحریم را به مذاکره و همه مشکلات کشور گره نمی‌زند. دولت می‌گوید اگر بتوانیم درحالی که قداست و حرمت کشور و نظام حفظ شود، سازش کرده و توافق می‌کنیم اما اگر اینطور نباشد توافق هم نمی‌کنیم. مثلا الان در قضیه مذاکره یک نیروی نظامی اصلی که در قانون اساسی ما ذکر شده را تحریم کرده‌اند و دست برنمی‌دارند درحالی که اگر از این موضوع صرف‌نظر کنند، کار تمام می‌شود.»

 

منبع: فردا

کلیدواژه: تحریم یوسفیان ملا برای تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • دردسر جدید بارسلونا: ویتور روکه قربانی مسائل مالی می‌شود؟
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه