Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، یوبیل برنزی جشنواره بین‌المللی ادبی گلاویژ با دبیری ملا بختیار نویسنده برجسته اقلیم کردستان، با شعار شهود و آزاد، آذین ‌گلاویژند، با همت مؤسسه روشنفکری گلاویژ به ریاست ئیبتسام اسماعیل قادر و با حضور ۲۵۰ شخصیت برجسته ادبی، شاعر، مترجم، منتقد و هنرمند از کشورهای مختلف جهان؛ در بخش‌های رقابتی و غیررقابتی، برپایی چندین پنل و نشست تخصصی ادبی در هتل «راداما»، نمایشگاه بزرگ هنرهای تجسمی، نمایشگاه بزرگ کتاب در سالن‌های فرهنگی و جگه‌ره؛ از روزهای ۴ تا ۷ خرداد ماه جاری (۲۵ تا ۲۸ می ۲۰۲۲) در تالار هنر در شهر سلیمانیه پایتخت فرهنگی و هنری اقلیم کردستان عراق برگزار می‌شودکه شهرام ناظری از  سرشناس‌ترین هنرمندان حاضر در این جشنواره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنواره بین‌المللی گلاویژ، ۲۵ سال است که به صورت مداوم و با حضور ادیبان، شاعران، مترجمان و منتقدان کشورهای مختلف جهان؛ فعالیت‌های فرهنگی و نشست‌های تخصصی خود را در منطقه خاورمیانه و در میانه بحبوحه جنگ و کشکمش‌های غرب قاره آسیا بدون وقفه برگزار کرده است و از این به بعد نیز قرار است به صورت گسترده‌تر فعالیت‌های خود را در حوزه‌های تخصصی هنری از جمله؛ موسیقی و تئاتر به صورت حرفه‌ای و رقابتی ادامه دهد.

در مراسم افتتاحیه این رویداد معتبر فرهنگی و هنری؛ چندین گروه موسیقی سرشناس و خواننده مطرح کُرد، با همکاری موسیقدان‌ها و رهبرهای ارکستر سرشناس اقلیم کردستان در تالار هنر شهر سلیمانیه به اجرای برنامه می‌پردازند.

همچنین قرار است سه هنرمند و شخصیت باتجربه و تأثیرگذار حوزه موسیقی و همچنین دو نویسنده کُرد با اهدای جایزه «یوبیل برنزی» به صورت ویژه مورد تقدیر قرار گیرند.

در روز اختتامییه نیز، برندگان بخش‌های مختلف رقابتی داستان، شعر و پژوهش معرفی می‌شوند و تندیس و لوح تقدیر جشنواره را دریافت می‌کنند.

کد خبر 679066 منبع: ایرنا برچسب‌ها جشنواره‌های بین‌المللی موسیقی ایرانی عراق - اقلیم کردستان موسيقى نواحى خواننده - شهرام ناظری موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا موسيقى مقامى موسیقی - جشنواره - نمایشگاه - نشست

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جشنواره های بین المللی موسیقی ایرانی عراق اقلیم کردستان خواننده شهرام ناظری اقلیم کردستان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟

در اینکه انتخاب موسیقی بر مبنای سلیقه شخصی افراد است و شاید درباره تعریف موسیقی مناسب در فضای معین به تعریف مشخصی نرسیم، شکی نیست؛ اما اینکه قبل از شروع یک فوتبال پر هیجان برای تماشاچیان در استادیوم آواز علیرضا قربانی پخش کنیم، قطعا کج‌سلیقگی است!

به گزارش ایسنا، شامگاه گذشته (۷ اردیبهشت‌ماه) پرونده رقابت‌های دور یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور با صعود سپاهان و حذف پرسپولیس بسته شد. یکی از حساس‌ترین رویداهای فوتبالی شب گذشته بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک بود که اتفاقا به میزبانی اراکی‌ها برگزارشد.

بسیاری از علاقمندان فوتبال در این شب پر هیجان ورزشی راهی استادیوم شدند تا تیم مورد علاقه خود را تشویق کنند. معمولا در همه دنیا رسم بر این است که قبل از بازی‌های فوتبال برای حاضران در استادیوم موسیقی‌های پر هیجان پخش می‌کنند تا تماشاچی با فضا همراه شود و رخوتی در استادیوم ایجاد نشود؛ گاهی هم بسته به اهمیت بازی خوانندگان مطرح پاپ به استادیوم دعوت می‌شوند تا قبل از شروع بازی شور و هیجان مضاعف به تماشاچی تزریق کنند.

اما شب گذشته در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک بدون توجه به تمام این موضوعات برای حاضران موسیقی نواحی و آواز علیرضا قربانی (خواننده کلاسیک ایرانی) پخش شد؛ آن هم در شرایطی که نه مخاطب برای شنیدن آواز ایرانی حاضر شده است و نه آواز ایرانی قرار است به فضای استادیوم هیجان ببخشد!

درست است که موسیقی برای عده زیادی از مردم تنها جنبه سرگرمی دارد اما نباید از تاثیر موسیقی بر ذهن غافل شد. اینکه در تمام این سال‌ها موسیقی ورزشی مناسبی برای چنین رویدادهایی ساخته نشده است، قطعا جای بحث مفصل دارد اما کاش برگزارکنندگان مسابقه شب گذشته فقط کمی به اثربخشی موسیقی مهیج برای مخاطب فوتبالی احترام می‌گذاشتند و با کج‌سلیقگی نه جایگاه موسیقی ایرانی را تنزل می‌بخشیدند و نه حوصله تماشاچیان فوتبال را سر می‌بردند!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • حوزه هنری با نمایش «آلاء» به جشنواره مونودرام کارتاژ تونس می‌رود