Web Analytics Made Easy - Statcounter

صاحب گل صالحی  در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و تولیدی خاش گفت: هم‌اینک چرخه تولید گوشت مرغ در این شهرستان رو به تکمیل شدن است و حداقل تا هفته دولت امسال با راه اندازی تدریجی کارخانه تولید جوجه یک روزه با ظرفیت تولید ۱۶ میلیون قطعه جوجه در سال بخش بزرگی از نیاز‌های استان در این حوزه تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: ۴۶ پروژه مرغداری جدید از ۲ سال اخیر تاکنون مجوز ساخت و ساز دریافت کرده‌اند که در ایام هفته دولت امسال شاهد بهره‌برداری ۱۲ واحد جدید خواهیم بود و پروژه‌های دیگر نیز بتدریج آماده راه‌اندازی می‌شود.

فرماندار خاش ادامه داد: اکثر پروژه‌های جدید از واحد‌های مرغداری با سرمایه گذاری شخصی ایجاد و از دولت هیچ گونه تسهیلاتی دریافت نکرده‌اند.

او گفت: با ایجاد نخستین واحد تولید تخم و جوجه و پرورش و کشتارگاه صنعتی بلدرچین استان و کشور در خاش شاهد معرفی یک برند شاخص کشوری خواهیم بود و این پروژه بزرگ با سرمایه گذاری بخش خصوصی بیش‌از ۶ میلیارد تومان در حال تکمیل شدن هست و تسهیلات دریافتی این سرمایه گذار بومی خاش از دولت کمتر از ۲ میلیارد تومان است.

صالحی گفت: در مجموعه تولیدی پرورش و کشتار صنعتی بلدرچین خاش زمینه ایجاد فرصت شغلی برای بیش‌از ۱۰۰ نفر فراهم می‌شود و مزیت مهم این واحد تولیدی این است که از شهر‌های مختلف استان و کشور مشتری دارد و روزانه و ماهانه چندین هزار تخم و جوجه و بلدرچین بالغ را به فروش می‌رساند.

او گفت: ایستگاه راه آهن خاش نیز تا هفته دولت امسال آماده راه اندازی است.

فرماندار خاش گفت: پروژه شاخص راه آهن خاش به زاهدان پیشرفت فیزیکی بالایی دارد و با حمایت‌های ویژه دولت نیز طی ماه‌های آتی آماده افتتاح است.

او گفت: پروژه راه دسترسی خاش به مرز روتک نیز در مسیر سخت گذر با پیشرفت مطلوبی همراه بوده و امیدواریم با حمایت‌های ویژه دولت شاهد بهره‌برداری آن در سطح شهرستان باشیم و مرزنشینان ما بتوانند از مزیت‌های تجارت مرزی بهره‌مند شوند و اقتصاد منطقه شکوفا شود.

  فرماندار خاش به همراه مسوولان محلی از پروژه‌های شاخص ایستگاه و خط آهن خاش به زاهدان، گازرسانی به روستا‌های پشتکوه، واحد‌های مرغداری و پرورش، کشتارگاه بلدرچین و کارخانه جوجه یک روزه و راه دسترسی خاش به مرز روتک بازدیدکرد.

این پروژه‌ها در توسعه و رشد و آبادانی شهرستان تاثیر بسزایی داشته و در ایجاد اشتغال و رونق تولید موثر خواهند بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری خاش مرغداری ها او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۰۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • پروژه نهضت ملی مسکن از مرز ۲میلیون و۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • پروژه‌های فعال نهضت ملی مسکن از مرز ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان