Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ غلامرضا توکل در حاشیه رزمایش جهادگران فاطمی، در کازرون گفت: امروزه بنگاه‌های کوچک و متوسط قبل از ایجاد هر تغییر یا حرکت به سوی تعالی لازم است به شناخت وضعیت موجود و شکاف‌ها تا وضعیت مطلوب بپردازند.

او گفت: بسیاری از شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی و صنعتی به ویژه در سال‌های اخیر به واسطه تحریم‌هایی که بر کشور اعمال شده با بازدهی بسیار پایین در حال اجراست چرا که ماشین آلات، تجهیزات و حتی مواد اولیه آن‌ها با کیفیت و با آخرین فناوری‌های روز دنیا همگام نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه شهرستان کازرون گفت: عارضه‌یابی شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی و صنعتی یکی از مهم‌ترین عوامل شناخت عوامل تاثیرگذار در موفقیت کسب و کار‌ها محسوب می‌شود و در این راستا بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه کازرون با اجرای طرح صنعت یار و با پایش و عارضه یابی صنایع و معادن شهرستان و همچنین برپایی کلینیک صنعت و معدن، به صورت رایگان کمک یار واحد‌های تولیدی و صنعتی بوده و اقدامات قابل توجهی در این رابطه انجام داده است.

محمدجعفر شفیعی مسئول بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه کازرون نیز به پایش و عارضه یابی ۵ واحد صنعتی و تولیدی در رزمایش جهادگران فاطمی اشاره و گفت: فراوانی مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی بحث نقدینگی، سرمایه در گردش، بیمه تامین اجتماعی، ارزش افزوده و مالیات بود.

او گفت: خوشبختانه با همکاری که با دستگاه‌های مرتبط انجام شده بحث مالیات و بیمه بسیاری از شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی و صنعتی برطرف شده است، بحث یک حلقه چاه برای شهرک صنعتی شهید مصلحیان نیز یکی از مشکلاتی بود که با توجه به انعکاس به سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن و شرکت آب منطقه‌ای فارس و اتخاد تصمیماتی، مجوز یک حلقه چاه مجزا صادر شد.

مسئول بسیج مهندسین سپاه کازرون گفت: قطعا ارتباط مستمر و مطرح کردن مشکلات به صورت مقتضی و برگزار کردن جلسات منظم برای هر واحد تولیدی و صنعتی به منظور حل مشکلات و بررسی موردی مشکلات می‌تواند اثر بخش باشد.

او گفت: طرح صنعت یار به مرور زمان به روزرسانی می‌شود و بستری برای عارضه یابی و رفع مشکلات ایجاد شده که به صورت مداوم در حال به روز شدن است و اگر مشکل جدیدی برای واحدی شناسایی شود در سامانه ثبت شده و پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پایش و عارضه یابی رزمایش جهادگران فاطمی سپاه کازرون واحد های تولیدی و صنعتی بسیج مهندسین صنعت و معدن عارضه یابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی