Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@03:43:02 GMT

وبا جان ۱۴۰ نفر را در کامرون گرفت

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۱۵۳۰

وبا جان ۱۴۰ نفر را در کامرون گرفت

نخست وزیر کامرون اعلام کرد: ۱۴۰ نفر در هفت ماه گذشته (از اکتبر ۲۰۲۱ تاکنون) در اثر ابتلا به وبا جان خود را در این کشور از دست داده‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خبرگزاری فرانسه، جوزف دیون (Joseph Dion Ngute) در بیانیه‌ای اعلام کرد: وضعیت همه‌گیرشناسی (اپیدمیولوژیک) به روز شده از اکتبر ۲۰۲۱ در مجموع ثبت هفت هزار و ۲۸۷ بیمار را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، ارزیابی پیشین در ماه مارس صورت گرفت که حاکی از ثبت ۶۲ کشته با نزدیک به ۲ هزار و ۱۰۰ مورد بیماری بود.

نخست وزیر کامرون از ادامه درگیری شهروندان سه منطقه با این بیماری خبر داد و افزود: یک کمپین واکسیناسیون برای اوایل ماه ژوئن در کشور برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، شیوع قبلی وبا در کامرون به آگوست ۲۰۲۰ بازمی‌گردد که مرگ ۶۶ نفر را رقم زد.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) در آغاز سال ۲۰۲۱، تخمین زد که سالانه یک میلیون و ۳۰۰ تا چهار میلیون مورد وبا با ۲۱ هزار تا ۱۴۳ هزار مرگ و میر ناشی از آن، در جهان وجود دارد.

بر اساس اعلام سازمان ملل متحد، واکسن‌های خوراکی و ایمن وبا باید همراه با بهبود تامین آب و بهداشت برای محدودکردن شیوع این بیماری و ترویج پیشگیری در مناطقی که در معرض خطر هستند، استفاده شود.

به گزارش ایران اکونومیست، وبا یک عفونت در روده باریک است که از طریق آب و توسط باکتری ویبریو کلرا ایجاد می‌شود. این باکتری با نوشیدن آب آلوده، سبزی‌های آلوده یا خوردن ماهی نپخته و صدف‌ وارد بدن می‌شود.

مهم‌ترین راه انتقال وبا، سبزی‌های آلوده‌ است و سبزی‌هایی که در هنگام کاشته شدن با کود انسانی تغذیه می‌شوند دارای بیشترین آلودگی هستند.

وبا در طول تاریخ هفت بار همه‌گیری جهانی گسترده داشته‌است و امروزه بیشتر در کشورهای جهان سوم به علت وضعیت ناسالم و آلودگی برخی آب‌های آشامیدنی دیده می‌شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان ملل متحد ، بیماری های باکتریائی ، کامرون

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان ملل متحد کامرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)



منبع:پیج dr.neurosafari

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم) داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم) تفاوت اگزما و قارچ پوستی (فیلم)

دیگر خبرها

  • کامرون ایده اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • کامرون ایده ماکرون در مورد اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • کامرون و زلنسکی آخرین وضعیت جنگ در اوکراین را بررسی کردند
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • دیوید کامرون: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیس برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • تب مالت چیست؟ + فیلم
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)