Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مطابق قانون پایش وضعیت جانبازان معسر باید هر 6 ماه انجام شود تا این کمک‌معیشت به مشمولان فاقد شغل و درآمد پرداخت شود. این پایش با استعلام از سامانه رفاه ایرانیان انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با گرامیداشت یاد شهدا به خصوص سیدالشهدای محور مقاومت حاج قاسم سلیمانی گفت: یکی از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم و آیت الله رئیسی حضور در میدان و کنار مردم است و این برنامه در سفرهای استانی رئیس جمهور تجلی دارد و به تبع آن در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز با توجه به حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران در سراسر کشور، پروژه‌های مختلف، ضرورت نظارت بر عملکرد مسئولان و کارکنان بنیاد نیازمند سفرهای استانی است و البته کنگره ملی جانبازان شیمیایی نیز در کرمان برگزار می‌شود که حضور در این کنگره در برنامه‌های این سفر استانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون فقط 19 درصد قوانین حوزه ایثارگری اجرا شده است

معاون رئیس جمهور با اشاره به فعالیت‌های 8 ماهه بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اقدامات بنیاد با حمایت و همت همه جانبه دولت و شخص رئیس جمهور و دولت انقلابی انجام شده است به عنوان نمونه حقوق و مستمری والدین شهدا بسیار اندک بود و البته سایر حقوق‌ها هم همین وضعیت را داشت و در مجموع فقط 19 درصد قوانین حوزه ایثارگران اجرا می‌شد و در حالی که حقوق والدین شهدا تا سال گذشته حدود 3 میلیون و 300 هزار تومان بود این حقوق به 5 میلیون 600 هزار تومان افزایش یافته هر چند این میزان نیز بسیار ناچیز است.

پایش سلامت والدین شهدا تا پایان سال و 100 هزار سفر داخلی برای ایثارگران

وی افزود: پایش سلامت تمام والدین معظم شهدا تا پایان سال انجام می‌شود و 30 هزار نفر از ایثارگران با اولویت خانواده معظم شهدا و جانبازان 70 درصد به سفر عتبات مشرف می‌شوند و 100 هزار سفر داخلی نیز برای این عزیزان برنامه ریزی شده است ضمن اینکه خاطرات شفاهی والدین شهدا ثبت و ضبط می‌شود.

کمک 1000 میلیارد تومانی دولت برای تکمیل مجتمع‌های ایثار

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد آسایشگاه‌های ایثارگران گفت: متوسط سن ایثارگران 28 سال بیشتر از متوسط سن عموم مردم است و تا 2 سال دیگر بیش از نیمی از ایثارگران بیش از 60 سال سن خواهند داشت و بر اساس مطالعه انجام شده بیش از 14 هزار تخت آسایشگاهی نیاز داریم که هم اکنون کمتر از 2000 تخت در اختیار داریم. حدود 7500 تخت بیمارستانی اعصاب و روان نیاز داریم که هم اکنون 1000 تخت در اختیار داریم و علاوه بر این حدود 7500 تخت بیمارستانی نیاز است که هم اکنون حدود 2000 تخت وجود دارد که تأمین همه این موارد با مجوز هیئت امنای بنیاد شهید و امور ایثارگران در دستور کار قرار دارد.

قاضی‌زاده هاشمی به کمک 1000 میلیارد تومانی دولت در سفرهای استانی اشاره کرد و گفت: با کمک دولت ساخت آسایشگاه‌ها و تکمیل مجتمع‌های فرهنگی، ورزشی و توانبخشی انجام می‌شود که ساخت بعضی آنها 15 سال پیش آغاز شده است.

ایراد دستگاه‌های نظارتی به پرداخت کمک‌معیشت به افراد غیر مشمول

معاون رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی درباره آخرین وضعیت حقوق خانواده معظم شهدا و ایثارگران گفت: با همت دولت و مجلس علاوه بر افزایش 60 درصدی حقوق والدین شهدا، کمک‌معیشت ایثارگران و حق پرستاری حدود 60 درصد افزایش می‌یابد و علاوه بر آن پرداخت پاداش پایان خدمت برخی گروه‌های ایثارگری پس از 10 سال وقفه از سال جاری آغاز خواهد شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد کمک‌معیشت جانبازان معسر نیز گفت: مطابق قانون پایش وضعیت جانبازان معسر باید هر 6 ماه انجام شود تا این کمک‌معیشت به مشمولان فاقد شغل و درآمد پرداخت شود. این پایش با استعلام از سامانه رفاه ایرانیان انجام شده است و بر این اساس 30 درصد دارای درآمد بالای 6 میلیون تومان و دارای دارایی اعلام شده‌اند لذا به این افراد اعلام شده است تا اگر این اطلاعات دچار اشکال است نسبت به اصلاح آن اقدام کنند زیرا دستگاه‌های نظارتی ایراداتی به پرداخت این کمک به افراد غیر مشمول وارد کرده‌اند و مکاتباتی با بنیاد در این مورد انجام شده است.

معاون رئیس جمهور افزود: به دلیل منابع محدود حدود 40 هزار نفر که شرایط دریافت این کمک را دارند موفق به دریافت این کمک‌معیشت نشده‌اند که طبیعی است پرداخت آن به افراد غیر مشمول مورد ایراد دستگاه‌های نظارتی قرار می‌گیرد و مسئولان اجرایی باید در این زمینه پاسخگو باشند البته بر اساس منابع تأمین شده توسط سازمان برنامه و بودجه خوشبختانه کمک‌معیشت 70 درصد از دریافت‌کنندگان با 60 درصد افزایش نسبت به سال گذشته پرداخت شده است.

دولت یکپارچه و منسجم است

قاضی‌زاده هاشمی در پایان با اشاره به شایعات گفت: متأسفانه برخی به دنبال شکاف در دولت هستند و هر کسی حضور در دولت سیزدهم را پذیرفته فعالیت با محوریت و فرماندهی آیت الله رئیسی را قبول کرده است و وقت و جسم و آبروی خود را برای این دولت صرف می‌کند ولی خوشبختانه دولت یکپارچه، منسجم، سر حال، زنده و رو به جلو است و مؤثر و قوی فعالیت می‌کند و رئیس جمهور محترم مهربانانه و محکم به عنوان مطالبه گر از مسئولان کار را پیش می‌برند.

معاون رئیس جمهور اضافه کرد: به عنوان نماینده رئیس جمهور در حوزه ایثارگران مصوبات دولت را پیگیری می‌کنم و در چارچوب قانون و منابع مالی باید بیشترین رضایتمندی ایثارگران جلب شود و این را بدانید که دولت یکپارچه است و با رابطه خوب با مجلس کار به جلو خواهد رفت و مشکلات را یک به یک حل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه اولویت دولت و رئیس جمهور وضعیت مردم به خصوص محرومان است، گفت: شاخص اصلی دولت مردم‌داری و عدالت است و رئیس جمهور بر این نگاه تأکید دارند و با جرأت کار را پیش خواهند برد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بنیاد شهید جانبازان حقوق جانبازان بنیاد شهید و امور ایثارگران دستگاه های نظارتی ایثارگران گفت انجام شده افراد غیر کمک معیشت والدین شهدا رئیس جمهور معظم شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این مطالعه که در مجله JNeurosci منتشر شده است، یکی از اولین مطالعاتی است که به طور تجربی دلایل کندی حرکت را در میان بزرگسالان بالای ۶۵ سال بررسی کرده است. محققان دریافتند که افراد مسن ممکن است تا حدودی کندتر حرکت کنند، زیرا برای آنها برای حرکت کردن باید انرژی بیشتری نسبت به افراد جوان صرف کنند.

بیشتر بخوانید: چگونه در پیری جوان شویم؟

علا احمد(Alaa Ahmed)، یکی از نویسندگان این مطالعه، استاد دانشکده مهندسی مکانیک پاول‌ ام رادی می‌گوید: نحوه حرکت ما، از حرکات چشم گرفته تا راه رفتن و صحبت کردن، دریچه‌ای به روی پیری و پارکینسون می‌گشاید. ما در تلاشیم تا اساس عصبی آن را درک کنیم.

برای این مطالعه، محققان از شرکت کنندگانی در محدوده سنی ۱۸ تا ۳۵ و ۶۶ تا ۸۷ سال خواستند تا یک کار ساده را انجام دهند: دستیابی به یک هدف روی صفحه نمایش که شبیه به انجام یک بازی ویدیویی بود. با تجزیه و تحلیل الگوهای این دستیابی‌ها، محققان کشف کردند که به نظر می‌رسد افراد مسن‌تر حرکات خود را تحت شرایط خاصی تغییر می‌دهند تا منابع انرژی محدودتر خود را حفظ کنند.

دکتر اریک سامرساید(Erik Summerside)، سرپرست تیم تحقیقاتی، که دکترای خود را در زمینه یکپارچه‌سازی دریافت کرده است، می‌گوید: همه ما، چه جوان و چه پیر، ذاتا به دنبال دریافت بیشترین پاداش از محیط خود و در عین حال به حداقل رساندن میزان تلاش برای انجام این کار هستیم.

این مطالعه دو فرضیه را در مورد این که چرا سالمندان کندتر حرکت می‌کنند، بررسی کرد.

اولین مورد نشان می‌دهد که عضلات افراد مسن ممکن است با کارایی کمتری کار کنند و کالری بیشتری بسوزانند در حالی که وظایف مشابه جوانان را انجام می‌دهند. مورد دوم پیشنهاد می‌کند که پیری ممکن است مدار پاداش در مغز انسان را تغییر دهد، زیرا افراد دوپامین کمتری تولید می‌کنند که یک ماده شیمیایی در مغز است که مسئول ایجاد احساس رضایت پس از انجام یک کار به شمار می‌رود.

در طول این آزمایش، شرکت کنندگان از یک بازوی رباتیک برای حرکت مکان‌نما به سمت هدفی روی صفحه رایانه استفاده کردند. اگر موفق می‌شدند، پاداش کوچکی مانند انفجار هدف و پخش صدای «بینگ بینگ» دریافت می‌کردند. هر دو گروه سنی زمانی که فهمیدند این صدا را خواهند شنید زودتر به هدف خود رسیدند، اما به روش‌های مختلف به این هدف رسیدند. بزرگسالان جوان‌تر دست‌های خود را سریع‌تر به سمت پاداش حرکت می‌دهند، در حالی که بزرگسالان مسن‌تر عمدتا زمان واکنش خود را بهبود می‌بخشند.

هنگامی که محققان وزنه‌ای هشت پوندی را به بازوی رباتیک شرکت کنندگان جوان اضافه کردند، تفاوت بین دو گروه سنی ناپدید شد که توجه محققان را برانگیخت.

دکتر رابرت کورتر(Robert Courter)، سرپرست تیم تحقیق، توضیح می‌دهد: به نظر می‌رسد که مغز می‌تواند تغییرات بسیار کوچکی را در میزان انرژی که بدن مصرف می‌کند تشخیص دهد و حرکات ما را بر اساس آن تنظیم می‌کند. حتی زمانی که فقط با چند پوند اضافی حرکت می‌کنید، واکنش سریع‌تر به گزینه‌ای ارزان‌تر برای رسیدن به پاداش تبدیل شد، بنابراین جوانان روشی مشابه افراد مسن را تقلید کردند.

یافته‌ها نشان می‌دهند که به نظر می‌رسد هزینه‌های تلاش برای رسیدن، عامل تعیین‌کننده در کاهش حرکت افراد مسن است. در حالی که این مطالعه نمی‌تواند به طور کامل مراکز پاداش مغز را به عنوان مقصر رد کند، اما اگر دانشمندان بتوانند مکان و نحوه ظهور این تغییرات از بدن را شناسایی کنند، ممکن است بتوانند درمان‌هایی را برای کاهش تلفات پیری و بیماری ایجاد کنند.

احمد می‌گوید: با کنار هم گذاشتن همه این موارد، نتایج ما نشان می‌دهد که هزینه‌های تلاش برای رسیدن به هدف، حرکت افراد مسن‌تر را کُند می‌کند.

این تحقیق به طور بالقوه می‌تواند ابزارهای جدیدی را برای تشخیص طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله بیماری پارکینسون، ام‌اس، افسردگی و اسکیزوفرنی در اختیار پزشکان قرار دهد. همانطور که ما به کشف رازهای پیری و حرکت ادامه می‌دهیم، مطالعاتی مانند این ما را یک گام به درک و پرداختن به چالش‌های ناشی از افزایش سن نزدیک‌تر می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228542 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود