Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: دستگاه‌های متولی باید تمام اهتمام خود را برای حل مشکل کارخانه سیمان باقران به کار ببرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند، جواد اشرفی صبح امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که برای بررسی مسائل و مشکلات کارخانه سیمان باقران برگزار شد اظهار داشت: کارخانه سیمان باقران یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی استان است که در تثبیت جمعیت در نوار مرزی و ایجاد توسعه در یکی از محروم‌ترین نقاط کشور نقش بسزایی ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: دستگاه‌های متولی باید تمام اهتمام خود را برای حل مشکل کاخانه سیمان باقران به کار ببرند.

وی با اشاره به موقیعت ویژه کارخانه سیمان باقران، گفت:این مجموعه، یکی از نزدیکترین کارخانه‌های سیمان کشور به افغانستان است و بازار صادراتی مناسبی در این کشور دارد.

اشرفی تصریح کرد: با حمایت از سرمایه گذاری‌هایی از این دست می‌توان به رونق بخشیدن اقتصاد و ثبیت جمعیت در نواحی مرزی کمک کرد.

در ادامه جلسه که با حضور دستگاه‌های اجرایی ذیربط و هیئت رئیسه کارخانه سیمان باقران برگزار شد، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان متولی پیگیری مشکلات کارخانه سیمان باقران شد.

استاندار خراسان جنوبی نیز چند روز گذشته در جلسه دیدار با مدیرعامل کارخانه سیمان باقران خاطرنشان کرد: حمایت از سیمان باقران با هدف کمک به رونق تولید در استان صورت می‌گیرد.

قناعت متذکر شد: دستگاه‌های اجرایی مکلفند به منظور شتاب بخشیدن به روند تولید، شرایط را برای فعالیت واحد‌های تولیدی تسهیل کنند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 80 درصد سیمان تولیدی در کارخانه سیمان باقران صادر می‌شود، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از تولیدات سیمان باقران به کشور افغانستان صادر می‌شود.

به گفته وی؛ کارخانه سیمان باقران باید علاوه بر افغانستان، برای صادرات محصولات خود به دیگر کشور‌ها هم برنامه ریزی کند.

خراسان جنوبی | حداکثر استفاده  از ظرفیت مرزی بودن کارخانه سیمان باقران  صورت گیردتولید کارخانه سیمان باقران با بازگشایی بازارچه میل 73  رونق می‌گیرد

وی از برنامه دیدار خود با سفرای گرجستان، ترکمنستان و تاجیکستان گفت و اظهار داشت: سفیران این سه کشور، قرار است به خراسان جنوبی دعوت شوند، لذا لازم است از فرصت حضورشان برای توسعه صادرات محصولات تولیدی استان استفاده حداکثری شود.

استاندار خراسان جنوبی، آمادگی خود را برای انجام مذاکرات لازم با سفرای دیگر کشور‌ها جهت تنوع بخشیدن به بازار عرضه محصولات استان به ویژه سیمان باقران اعلام کرد.

انتهای پیام/ 252/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارخانه سیمان باقران خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان خراسان جنوبی گفت: باید توجه داشت که بی توجهی مسئولان منجر به کوچک‌تر شدن سفره کارگران می شود و امروزه با توجه به اینکه حدود 50 درصد حوادث در ساختمان‌ها است چند صد هزار نفر در انتظار بیمه هستند.

حسن علیزاده، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه لازمه حل مشکلات کارگران که کارگر و کارفرما دو بال هستند و لذا برای پرواز هرکدام ضعیف عمل کند دیگری را تحت الشعاع قرار می‌دهد

وی افزود: به رسمیت شناختن شرکاء اجتماعی و رعایت اصل سه جانبه گرایی، تقویت سندیکاهای کارگری وکارفرمایی و تخصیص بودجه برای پویایی تشکل‌ها در راستای دفاع از حقوق کارگر، معافیت‌های مالیاتی و تخفیف در هزینه‌های امتیازها و تامین مواد اولیه کارگاه‌های تولیدی کارفرمایان، کمک دولت در ساخت مسکن کارگران از کارهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: سفره کارگران روز به روز کوچک و کوچک‌تر می‌شود و لذا در تصویب قوانین کارگری و  همیشه در نرخ دستمزد کارگرها ظلم می‌شود و لذا مهم ترین عامل پیشرفت و توسعه یک مجموعه یا یک کشور نیروی انسانی(کارگر) آن است.

 علیزاده گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال به خوبی بر این موضوع صحه گذاشتند و امیدواریم مسئولین هم سر لوحه کار خود قرار دهند و با استیفای حقوق عامه مردم شاهد پیشرفت بیش از پیش کشور باشیم.

رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان خراسان جنوبی گفت: بی توجهی مسئولان به مشکلات کارگران باعث شده امروزه تعداد زیادی از جوانان کشور در مناطق مختلف به کارهایی از جمله قاچاق سوخت،کوله بری، دست فروشی و... دامن بزنند و از کارهای فنی فاصله بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است