Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت های دانش بنیان استان البرز موفق به طراحی و ساخت دستگاه پرکن مایعات با دقت 99.99 درصد شده است این دستگاه در دو نوع دستی و اتوماتیک تولید و موفق به صادرات به 9 کشور خارجی نیز شده است. محصولات این شرکت هم اکنون مورد استفاده صنایع مختلفی همچون مواد شیمیایی ، شوینده ، آرایشی و بهداشتی ، دارویی و مواد غذایی بیش از 150 شرکت داخلی و خارجی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه پرکن مایعات چیست؟

دستگاه پرکن مایعات یکی از دستگاه های ضروری در صنایع غذایی ، شیمیایی ، دارویی و … است که ضرورت استفاده از آن ها غیر قابل اجتناب می باشد. از این دستگاه برای پر کردن ظروف و بطری ها با مایعات استفاده می شود که در کنار برخورداری از سرعت و دقت زیاد ، استفاده از آن بسیار راحت ، مفید و کاربردی می باشد . دستگاه پرکن مایعات برای انواع مایعات غلیظ ، رقیق و … ساخته می شوند. در ادامه با انواع دستگاه پرکن مایعات ، قیمت و مکانیزم سیستم پرکن آن ها بیشتر آشنا شوید.

انواع دستگاه پرکن مایعات اکروماشین:



دستگاه پرکن دستی اکروماشین

دستگاه پرکن دستی اکروماشین مدل سروو فیلینگ اکرو ماشین براساس نیاز واحد های تولیدی و با توانمندی مهندسان ایرانی طراحی و ساخته شده است . دستگاه پرکن دستی با ابعاد کوچک دارای قابلیت های ویژه ای بوده به نحوی که میتواند تمام نیاز یک واحد تولیدی را به دستگاه پرکن برای پرکردن انواع مایعات و محلولها براورده سازد .

ماشین پرکن و دربند اتوماتیک ساخت اکرو جدیدترین مدل از این سری ماشین آلات است که با بهره گیری از دانش و تجربه چندین ساله کارشناسان اکرو در این زمینه طراحی و ساخته شده است.

دستگاه های پرکن اتوماتیک

دستگاه های پرکن اتوماتیک دارای نوار نقاله برای انتقال ظروف با هر شکل و اندازه، پر کردن همزمان 4 الی 12 ظرف، درب گذاری و درب بندی در دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک توسط سنسورهای تعبیه شده می باشد و مکانیزم های پر کردن در دستگاه های اتوماتیک می تواند پمپ ، سیلندر پیستونی و ثقلی باشد که هر یک از آن ها دارای کاربرد خاص خود می باشند.

به منظور پر کردن مایعات رقیق نظیر آب ، دوغ ، انواع عرقیات ، تینر ، الکل و مایعات این چنینی از سیستم ثقل استفاده می شود.

از سیلندر پیستون و پمپ هم برای مواد رقیق و هم برای مواد غلیظ استفاده خواهد شد.

دقت بالای سیلندر پیستون در پر کردن و نیز برخورداری از تلرانس خطای پایین باعث شده است که مورد استفاده بیشتری قرار گیرد و البته لازم به ذکر است که استفاده از این مکانیزم منجر به افزایش قیمت دستگاه خواهد شد.

نحوه کارکرد دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک

1 قرار گرفتن ظرف روی نوار نقاله

2 حرکت ظرف به زیر نازل ها

3 پر کردن ظروف با توجه به تایمر ها و حسگر های موجود روی دستگاه

4 انتقال ظرف به یونیت درب گذاری

5 در صورت نیاز مشتری انتقال ظرف به دستگاه سیل القایی، دستگاه لیبل شرینک

6 اتمام کار و انتقال ظروف درب بسته به محل بسته بندی توسط اپراتور

مشخصات فنی و قابلیت های کلی دستگاه :

مکانیزم تزریق سروو فیلینگ مجهز به سرو موتورهای پیشرفته

دارای پمپ های دنده ای تمام استیل با قابلیت باز و بست و شست و شوی بسیار آسان

با دقت %0.5-%0.1وزن محصول

قابلیت پرکردن از حجم 5cc-1000cc (حجم های بالاتر به صورت سفارشی قابل ارائه میباشد)

مناسب برای انواع محلول های رقیق و غلیظ ( از ویسکوز آب تا کرم )

دارای کنترل تمام PLCو نمایشگر 7 اینچی

دارای مخزن ذخیره مواد متناسب با حجم تولید دستگاه

قابلیت نصب همزن و اسکراپر برای پرکردن محصولات غلیظ ( به صورت سفارشی )

دارای کانوایر با مدار بسته بیضی به 3متر

دارای هولدر های مخصوص با قابلیت تنظیم دهانه برای نگهداشتن انواع ظروف به روی نوار نقاله

قابلیت نصب درب گذار اتوماتیک برای انواع درب بطری ها ( به صورت سفارشی )

قابلیت نصب درب بند اتوماتیک برای انواع درب های پیچی یا پرسی ( به صورت سفارشی )

قابلیت نصب سیل اتوماتیک حرارتی و القایی ( به صورت سفارشی )

قابلیت نصب پرچ و کریمپ برای محصولات پرفیوم ( عطر ، ادکلن ، بادی اسپلش و ).. ( به صورت سفارشی )

قابلیت نصب سیستم تخلیه اتوماتیک ظروف از روی دستگاه ( به صورت سفارشی )

مزایای دستگاه پرکن مایعات اکروماشین:

امروزه با توجه به تولید و طراحی دستگاه‌ها گوناگون و استفاده از آن‌ها در صنعت‌های گوناگون، بسیاری از امور آسان تر از گذشته انجام می‌شوند. دستگاه پرکن نیز یکی از دستگاه‌های تاثیر گذار محسوب می‌شود که استفاده از آن مزیت‌های گوناگونی را به همراه دارد:

دقت در پرکردن مایع غلیظ و رقیق

سرعت بالا

قابلیت شستشوی دستگاه

گارانتی 2 ساله

خدمات پس از فروش

استفاده آسان و رابط کاربری فارسی و انگلیسی

بدون دخالت دست در مدل تمام اتوماتیک

چه عواملی سبب تفاوت دستگاه پرکن مایعات رقیق و غلیظ می‌شود؟

علیرغم اینکه ما از این دو نوع دستگاه، استفاده‌ی یکسانی را در صنعت مشاهده می‌کنیم،

اما این دو مدل متفاوت در کنار شباهت‌هایی که دارند، از تفاوت‌هایی نیز برخوردارند که این دو دستگاه پرکن را از یکدیگر متمایز می‌کند.

در ساخت و طراحی دستگاه پرکن مایعات غلیظ از یک سیلندر و پمپ استفاده می‌کنند

که با استفاده از این دو، مایعاتی که قرار است بسته بندی شوند روان و به آسانی حرکت می‌کنند

که این موضوع در انتقال آن به ظرف مورد نظر و مخصوص تاثیر دارد و با استفاده از این ویژگی می‌تواند

موادی چون عسل، مواد شیمیایی و هر ماده‌ی غلیظ دیگر را به راحتی به سمت ظرف هدایت کند؛

محرکی برای این موضوع مورد استفاده قرار می‌گیرد، دو حالت دارد که یکی پنوماتیک و حالت دیگر هیدرولیکی است.

اگر محرک منتخب شما پنوماتیک است، توجه داشته باشید که برای انتقال جک و اکچویتورها از یک نوع کمپرسور باد استفاده می‌کنند.

همچنین توجه داشته باشید اگر مدل دستگاه پرکن مایعات پمپی است، دیگر در ساخت و تهیه‌ی آن از پیستون استفاده نمی‌شود

و تمام انتقال‌ها از طریق یک پمپ انجام می‌شود که البته سرعت کمتری در مقایسه با نوع سیلندری دارد.

خرید دستگاه پرکن مایعات اکروماشین:

جهت خرید این دستگاه میتوانید با شماره تلفن های 02634802323 و 02634802324 تماس حاصل نموده یا به وبسایت این شرکت به نشانی www.akromachine.com مراجعه نمایید.

منبع: الف

کلیدواژه: دستگاه پرکن مایعات استفاده از آن برای انواع پر کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • ویدیو/ وقف دانش‌بنیان به دنبال پیشرفت علم و رفاه مردم است
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • کاربرد های پمپ آب