Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه شریعتی روز پنجشنبه در کارگاه آموزشی توانمندسازی و ارتقای سلامت بانوان در کتابخانه عمومی البرز شاهرود افزود: مراقبت‌های سلامتی بانوان از آغاز تولد، ازدواج، بارداری و پس از آن تا پایان حیات آنها در بخش سلامت جسم و روح باید مورد توجه ویژه همگان باشد.

وی با بیان اینکه سلامت جسمی بانوان پس از بررسی‌های علمی ساختار بدن افراد برای سلامت عمومی و اصلاح نقایص با ورزش، حرکت درمانی و حرکات اصلاحی همراه است، ادامه داد: نسخه شفابخش عمومی برای همگان ورزش مستمر، روزانه و مداوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فعالیت باشگاه‌های ورزشی با حضور کارشناسان در رشته‌های تخصصی و حرفه ای یکی از عوامل موثر در گسترش ورزش حرفه‌ای در بین جامعه بشمار می‌روند، ابراز داشت: برخی بیماری‌های شایع در بین بانوان را می‌توان با ورزش مداوم و اصولی پیشگیری و درمان کرد.

کارشناس مامایی و مراقبت سلامت درمانگاه شهید محمدی شاهرود اظهار داشت: کتابخوانی، آموزش و دیدن فیلم‌های مناسب، در افزایش سطح دانش و آگاهی مادران و بانوان جامعه با تاثیر متقابل بر افراد خانواده، جامعه‌ای پویا و سلامت را می سازد و بر آن تاثیر مستقیم دارد.  

شریعتی اظهار داشت: بیماری‌های بانوان نیز با بروز کوچکترین نشانه‌های خود باید در لحظه آغاز شناسایی و به پزشکان و کارشناسان مرتبط برای پیشگیری از گسترش آن و درمان به موقع ارجاع شوند.

مسئول کمیته یوگای شهرستان شاهرود هم در این کارگاه گفت: حرکت‌های ورزشی خاص مطابق با ساختار بدنی بانوان به سلامت بیشتر و بهتر این قشر جامعه کمک می‌کند.

سپیده خوبانی با بیان اینکه بانوانی که با ورزش عجین هستند کمتر از سایر افراد دچار بیماری‌های جسمی و روحی می‌شوند، افزود: کتابخوانی و معرفی کتاب به سایرین نیز می‌تواند افزایش اعتماد به نفس و کاهش فشارهای روانی را به دنبال داشته باشد.

وی از بانوان خواست برای رهایی از فشارهای روحی روزمره زندگی خود به کتاب و هنر با گرایش‌های مختلف خود به ویژه آشپزی، خیاطی و گزینه‌های مرتبط با علاقه‌مندی خود روی آورند.

در این نشست کتاب‌های یوگا برای خانواده به نویسندگی بهارات تاکور و ترجمه آذر نوری و همچنین کتاب جایگزین‌های طبیعی و جدید هورمون درمانی بانوان بررسی و تحلیل شد.

انجام و آموزش برخی حرکات اصلاحی ورزشی برای بانوان نیز بخشی دیگر از این کارگاه آموزشی بود.

کتابخانه عمومی البرز شاهرود با ۲۷ هزار جلد کتاب در موضوع‌های مختلف، یکهزار و ۵۰۰تن عضو بانو دارد که از این تعداد ۶۵۰تن نوجوان و جوان هستند.

برچسب‌ها شاهرود نهاد كتابخانه های عمومی کشور وزارت ورزش و جوانان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود بانوان کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شاهرود نهاد كتابخانه های عمومی کشور وزارت ورزش و جوانان شاهرود نهاد كتابخانه های عمومی کشور وزارت ورزش و جوانان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود بانوان کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند

ایسنا/اردبیل امام جمعه نمین طلاب حوزه علمیه خواهران را سنگربانان عرصه تربیت دانست و به حمایت همه جانبه مراکز فرهنگی و آموزشی از این مجموعه دینی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام‌ کریم اسدزاده، هشتم اردیبهشت در نشست ستاد پذیرش مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) نمین که در محل دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت نشر و ترویج معارف علوم دینی، گفت: بازتاب عملکرد حوزه‌های علمیه خواهران در پرورش نیروی انسانی در جامعه امری مهم و انکارناپذیر است.

وی با تاکید بر اهمیت حضور بانوان طلبه در تمامی عرصه‌های فرهنگی، تربیتی و اجتماعی افزود: امروزه وضعیت کنونی جامعه و هجمه‌های مختلف دشمنان، بسترسازی برای تحصیل در حوزه علمیه بانوان را بیش از گذشته ضروری کرده است.

امام جمعه شهرستان نمین بیان کرد: تربیت دینی، نقش مهمی در هدایت نسل حاضر و آینده دارد و به‌طور قطع تحقق این هدف با تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران میسر می‌شود.

حجت‌الاسلام اسدزاده اثرگذاری و عملکرد خواهران طلبه را ستودنی توصیف و اظهار کرد: مسئله جذب و پذیرش حوزه علمیه خواهران مسئله مهمی در زمینه پرورش بانوان فعال انقلابی و جهادی می‌باشد.

وی بانوان طلبه را سنگربانان عرصه تربیت دانست و تصریح کرد: نقش مراکز فرهنگی و آموزشی در حمایت مادی و معنوی از حوزه‌های علمیه خواهران در امر پذیرش بایستی پر رنگ باشد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • چگونه کودکانی قد بلند داشته باشیم؟
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی