Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید محمد حسین حسینی روز پنجشنبه در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش استان یزد افزود: باور ما این است که دانش آموزان ولی نعمتان ما هستند و تمام تلاش ما این است که با کمک آموزش های حضوری افت تحصیلی دانش آموزان را جبران کنیم.آموزش و پرورش آیینه تمام نمای جامعه و تنها راه هموار کشورها برای پیشرفت است و سرمایه گذاری در این دستگاه موجب تحول و رشد جامعه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد:آمدن بچه ها به مدرسه و انسداد مبادی بی سوادی یکی از ضروری ترین وظایف ما است  و تا زمانی که این شکاف وجود دارد موفقیتی نخواهیم داشت و دانش آموزانی که از حضور در مدرسه محروم می شوند ممکن است مسیر زندگی‌شان ختم به گمراهی شود. 

وی ادامه داد: انسداد مبادی بی سوادی در کنار کیفیت بخشی به برنامه های آموزشی،رشد تحصیلی، عاطفی اجتماعی و جسمانی از اهداف و برنامه های اصلی دوره ابتدایی است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد هم گفت: صفر تا صد تعلیم و تربیت کشور از دوره پیش دبستانی را بر عهده گرفتیم بدون این که متناسب با این گروه حساسی که به بدنه آموزش و پرورش اضافه شد، ما توانمندیمان را افزایش دهیم و این مستلزم ورود جدی وزارت آموزش و پرورش است هم در رابطه با جذب نیروی انسانی متخصص ، هم در رابطه با تعریف فعالیت ها و هم در ارتباط با محتواهایی که باید تولید شود. 

محمد کاظم رحیمی نژاد افزود: اگر افق پیش دبستانی و دبستان را با برنامه و خوب ترسیم کنیم نه تنها برای سایر دوره ها بلکه تا ابد هیچ مشکلی نخواهیم داشت، کارمان را با قوت دنبال با یک تضمینی حرکت خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: در حوزه آموزشی و اجرا معمولا قائم به فرد و با برد محدود و با نگاه فردی هستیم و در این صورت است که فعالیت خوب و ارزشمند در سطح یک مدرسه باقی می ماند در صورتی که می توانیم  با کمک درس پژوهی  از این توان ها به صورت جهت مند و سازمان یافته  استفاده کنیم و  نگذاریم این توان در چارچوب یک کلاس یا مدرسه محدود بماند.

مدیر کل آموزش و پرورش  استان یزد گفت: افراد موفق در نحوه ارائه مطلب ،طراحی و تنظیم طرح درس که توانسته اند با کمترین خستگی بیشترین کارایی را به مخاطبشان که دانش آموز است داشته باشند را در یابیم از آن جهت که موظف شوند تجربیاتشان را با هم اندیشی و جلساتی که در مدارس برگزار می شود به سایرین هم منتقل کنند. 

رحیمی نژاد ادامه داد:برنامه ای در راستای عدالت آموزشی در حوزه پشتیبانی از مدارس  حاشیه ای و لازم التوجه داریم به گونه ای که هر مدرسه توانمند دو مدرسه را تحت پوشش خود قرار دهد که در نظر داریم  مصوبه اش را از شورای آموزش و پرورش اخذ و این طرح را اجرایی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: همه ما معترفیم که آنچه انتظار بود در حوزه تعلیم و تربیت به دلیل شیوع بیماری کرونا در مقطع ابتدایی اتفاق نیفتاد و محقق نشد و پیگیر آن هستیم که این خلاء را جبران کنیم.

این مسوول آموزش و پرورش، مدرسه و دانش آموز  را سه رکن اصلی تعلیم و تربیت دانست و به نقش محوری دانش آموزان اشاره کرد و گفت: تربیت انسان‌هایی خوب منتج به تولید خوب می‌شود و پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان ما زمینه ساز پیشرفت کشور است.

 معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش هم در ابتدای این جلسه گفت:استان یزد دارای ۸۲۳ مدرسه ابتدایی،۵۸۹۳کلاس درس با ۱۵۳۹۱۶ دانش آموز است که با ۲۳۹۴۶ نفر نوآموز ۶۹/۸۸ درصد نوآموزان را تحت آموزش دوره پیش دبستانی قرار داده است.

سعیده بهادرزاده استان یزد را استانی سرآمد و برخوردار در حوزه تعلیم و تربیت دانست و این مهم را مدیون همگامی و همراهی سه عنصر مدرسه، دانش آموز و فرهنگ والای اولیا و مربیان مدارس دانست. 

نشست آموزشی با ناظران و ارزیابان برنامه تدبیر، نشست آموزشی _توجیهی بسته تحولی مدرسه خوانا ویژه مدرس راهبران بسته تحولی مدرسه خوانا و بازدید از نحوه برگزاری آزمون علمی مهارتی ویژه ناظران مدارس ابتدایی از دیگر برنامه های سفر  مدیر کل دفتر آموزش دبستانی وزارت اموزش و پرورش به استان یزد بود.

برچسب‌ها مدارس یزد وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس یزد وزارت آموزش و پرورش مدارس یزد وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش تعلیم و تربیت دانش آموزان استان یزد دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۲۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در صفحه ویراستی خود نوشت: نقش آموزش‌وپرورش در مهارت‌آموزی، سال‌هاست که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده و در دیدار روز گذشته کارگران نیز مجدد به آن اشاره فرمودند.

وی افزود: از مسیر تقویت آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی، به عنوان یکی از قطعه‌های پازل توسعه اقتصادی کشور، برنامه‌ریزی شد؛ دولت مردمی در جلسه دیروز هیئت وزیران، به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش، آیین نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌