Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حسین امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان در بخشی از جلسه پرسش و پاسخ در حاشیه اجلاس داووس سوئیس با تأکید بر این‌که «ما شروع جنگ یمن را یک اشتباه خواندیم»، گفت: اکنون باید محاصره یمن رفع شود. همه طرف‌های یمنی دور میز بنشینند و برای آینده کشورشان تصمیم بگیرند. در این زمینه از استمرار آتش‌بس و پیشرفت در این موضوع حمایت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

امیرعبداللهیان: ترور شیرین ابوعاقله هدفمند بود

وی با بیان این‌که «متأسفانه صهیونیست‌ها دروغ‌پردازی‌های زیادی می‌کنند و سناریوی آن‌ها نخ نما شده و تکراری است»، گفت: ۲۰ سال پیش نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ایران در کمتر از یک سال آینده به بمب اتم دست پیدا می‌کند و در طی ۲۰ سال گذشته بارها اعلام کردیم در اعتقاد ما و دکترین سیاست خارجی ما بمب اتم جایی ندارد. امروز در پایان بیستمین سال قرار داریم. بارها آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از مراکز ما بازدید کرده و اعلام داشته که گزارشات ایران دقیق است و ایرانی‌ها به دنبال سلاح نیستند اما رژیم صهیونیستی حرف تکراری خود را می‌زند.

وی در بخش دیگری از این جلسه پرسش و پاسخ با اشاره به این‌که «اگر طرف آمریکایی واقع‌بینانه تصمیم بگیرد توافق در دسترس است، گرچه صهیونیست‌ها این را نمی‌خواهند»، گفت: می‌دانید که کمتر از دو، الی سه هفته پیش بشار اسد در تهران بود. ما در جنگ تروریستی سوریه به مردم سوریه کمک کردیم و اجازه ندادیم تروریست‌ها در آن سرزمین حاکم شوند. اگر داعش امروز در عراق و سوریه حاکم بود جهان شکل دیگری داشت.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطرنشان کرد:‌ معتقدیم در خصوص سوریه باید به راه‌حل سیاسی تمرکز کرد. امروز در ادلب تروریست‌ها همه دپو شده‌اند و متأسفانه حمایت آمریکا را دارند و بنده در زمانی که معاون وزیر امور خارجه در ایران و مسئول پرونده سوریه بودم،  آن زمان آمریکایی‌ها از ابزار سازمان ملل برای این‌که تروریست‌ها آسیب نبینند استفاده می‌کردند. بخشی از راهبرد آمریکایی‌ها این گونه بود. کما این‌که در افغانستان استفاده ابزاری از تروریست‌ها یکی از سیاست‌ها و روش‌هایی است که ایالات متحده در آنجا دنبال می‌کند. در عین حال که سعی دارد بحث مبارزه با تروریسم را در منطقه دنبال کند.

وی با اشاره به راه‌حل‌های موجود برای سوریه گفت:‌ نخست این‌که تکلیف تروریست‌ها باید روشن شود. کدام کشوری می‌پذیرد که یکی از استان‌های بزرگ‌اش مأمن تروریست‌ها شود. دیگر اینکه بخش‌هایی که در اشغال خارجی هستند از اشغال خارج شوند و مردم سوریه نسبت به آینده خودشان بتوانند تصمیم بگیرند و در عین حال با روش سیاسی و گفت‌وگو مردم سوریه در فضای دموکراتیک برای آینده سیاسی کشورشان تصمیم‌گیری کنند و ما از تصمیم مردم سوریه حمایت می‌کنیم.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این پرسش و پاسخ در خصوص مسئله توافق هسته‌ای نیز اظهار داشت: من فکر می‌کنم آمریکایی ها خیلی خوب می‌دانند. اگر بخواهند به برجام بارگردند رئیس بایدن خیلی خوب می‌فهمد که برای بازگشت چه کار کند. به نظرم مهمترین مسئله این است که تحریم‌های اقتصادی ایران به نحو موثری برداشته شود، فشارهای حداکثری دوره ترامپ از میان برداشته شود. ما چیز زیادی نمی‌خواهیم. در واقع تمرکز کردن به موضوعات دیگر رفتار و واکنش درستی نیست. آمریکایی‌ها خوب می‌دانند واقعیت‌ها چیست و چه کار باید بکنند.

وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد:‌ ما پنجره دیپلماسی را باز گذاشتیم، برای رسیدن به توافق خوب و پایدار مصمم هستیم و همواره ابتکارات طرف ایرانی کمک کرده فضای مذاکره و گفت‌وگو باز شود.

وی تصریح کرد: صادقانه می‌گویم اطلاعات زیادی داریم که صهیونیست‌ها و رژیم صهیونیستی سیاست‌خارجی و منافع مردم آمریکا را به گروگان گرفته است. اکنون آقای بایدن باید تصمیم بگیرد که آیا می‌خواهد وقت را تلف کند و یا شجاعانه به تعهدات آمریکا ذیل برجام برگردد.

امیرعبداللهیان در پایان خاطر نشان کرد: ما در انجام تعهدات صادقانه‌ترین و جدی‌تری بودیم،‌ دقیق‌ترین اقدامات را انجام دادیم. اکنون آمریکا باید تصمیم بگیرد. فکر می‌کنم اگر لابی صهیونیستی از منافع ملی آمریکا فاصله بگیرد بایدن می‌تواند برای رسیدن به توافق خوب و پایدار اقدام کند. ما در ایران طی ۴۰ سال گذشته تحریم‌ها را پشت سر گذاشتیم. حتما گزینه‌های زیادی داریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1142015 برچسب‌ها وزارت امور خارجه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت امور خارجه صهیونیست ها آمریکایی ها مردم سوریه تروریست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند

«در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیلکرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیلکرده خواهد بود»؛ خبری که بخصوص در زمان کنکور امسال بسیار در محافل پیچید و هر کسی از ظن خود درباره آن اظهار نظر کرد، برخی از رشد فرهنگ در جامعه خبر دادند و برخی هشدار نامتوازن شدن آموزش عالی و نامتناسب بودن ازدواج های آینده را مطرح کردند.

از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند و وزیر علوم علت را در این می داند که آقایان برخلاف خانم‌ها مکلف هستند که دو سال خدمت سربازی هم بگذرانند اما خانم‌ها این وظیفه را ندارند بنابراین تعداد دفعاتی که می توانند در آزمون شرکت کنند بیشتر است.

زلفی گل مسأله اشتغال را هم به عنوان یکی از دلایل پیشتازی خانم ها در کنکور مطرح می کند که البته بیشتر کارشناسان هم بر همین عقیده اند؛ همانطور که سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مهم تر بودن بحث اشتغال برای آقایان را مطرح کرده و عدم رغبت آقایان به شرکت در کنکور را در توسعه فرهنگ مهارت محوری و اشتغال محوری می داند.

جدا از اینکه علت بیشتر بودن خانم ها در آزمون سراسری چه بوده است برخی کارشناسان به عوارض این موضوع می پردازند، همانطور که مهدی گلشنی استاد دانشگاه نیز این مسأله را سبب ایجاد تبعات اجتماعی در آینده می داند و عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز می گوید که با این آمار در چند سال آینده میان خانم ها و آقایان اختلاف سطح تحصیلات خواهیم داشت و در این صورت ازدواج ها به مشکل می خورد و نظام خانواده نیز آسیب می بیند.

نسیم یزدانی مشاور خانواده علاوه بر اینکه بر امتیازات تحصیلات خانم ها در جامعه تأکید دارد و این موضوع را سبب رشد جامعه می داند، عوارض آن را بخصوص برای بنیان خانواده هم مطرح می کند.

یزدانی معتقد است: هرچه خانم ها به عنوان مادران جامعه فرهیخته تر و تحصیلکرده تر باشند می توانیم امیدوار باشیم که رشد فرهنگی در جامعه اتفاق می افتد اما به هر حال ما در مسأله ازدواج به حفظ کفویت توجه داریم یعنی اگر این رشد علمی همزمان برای آقایان هم رخ ندهد اختلاف نظر ایجاد می کند، از طرفی مشاغل بهتر و درآمد بیشتر برای فرد تحصیلکرده تر است.

وی سه راهکار را برای جلوگیری از عدم توازن در آموزش عالی و همچنین خانواده های آینده مطرح می کند و می گوید: ایجاد شرایطی برای تحصیل در کنار اشتغال برای آقایان، مهارت آموزی به آقایان به جای مدرک گرایی و فرهنگ سازی می تواند راهکار حل مشکلات ناشی از توازن تحصیلات زن و مرد در جامعه باشد.

یزدانی اعتقاد دارد: لازم نیست همه به دانشگاه بروند اما همه باید مهارت های ارتباطی را آموزش ببینند که اگر آقایی دارای تحصیلات پایین تری از همسرش است توانایی کافی در هم صحبتی و درک همسر داشته باشد.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی هم بر این عقیده است که حتما باید شورای خانواده و زنان شورا بررسی کند که آیا پیشتازی بانوان در رشته‌های مختلف در کل به نفع نظام خانواده و نظام‌های اجتماعی کشور است یا اینکه باید تعدیل و عدالت آموزشی باشد که گرفتار افراط و تفریط نشویم.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • حماس و حزب الله بدون غافلگیری هم بجنگند کابینه از هم می‌پاشد
  • ۱۲ کشته و زخمی به علت انفجار در ایالت بلوچستان پاکستان
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید
  • اورلین شوامنی، کیت عبدو را کارشناس مورد علاقه خود می‌داند! / زیرنویس فارسی
  • نطق تماشایی نماینده بلژیک در پارلمان اروپا درباره حمله ایران
  • نخستین تصویر از بازگشت حجازی به استقلال
  • چرا به جای ایران، اسرائیل را تروریست نمی خوانید (فیلم)
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته