Web Analytics Made Easy - Statcounter

عرصه سیاست داخلی رژیم صهیونیستی بار دیگر متلاطم و بحرانی شده است. در این راستا، دولت رژیم صهیونیستی به نخست وزیری "نفتالی بنت" که متکی بر ائتلافی از احزاب گوناگون اسرائیلی است، عملا اکثریت خود را در پارلمان این رژیم (موسوم به کِنست) که ۱۲۰ کرسی دارد از دست داده و همین مساله، این دولت را در آستانه فروپاشی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این چهارچوب، در مدت اخیر، "عیدیت صیلمن" رئیس ائتلافی که دولت بنت بر آن استوار شده، از ائتلاف مذکور خارج شده و در حرکتی دیگر، "غیدا زعبی" از حزب چپ گرای اسرائیلی "مرتص" نیز از عدم تمایل به همکاری حود با کابینه بنت خبر داده است. مساله‌ای که عملا کرسی‌های حامی دولت مذکور در پارلمان رژیم صهیونیستی را به ۵۹ کرسی کاهش داده است.

البته که پیشتر نیز "حزب رعم" به رهبری "منصور عباس" هم به صورت موقت از ائتلاف تشکیل دهنده دولت نفتالی بنت خارج شد و عملا چهار کرسی آن در پارلمان رژیم صهیونیستی نیز از حمایت خود از دولت نفتالی بنت دست کشیدند (البته که این حمایت، اندکی بعد بار دیگر برقرار شد). با این همه، در شرایط کنونی، دولت نفتالی بنت اکثریت را در پارلمان رژیم صهیونیستی از دست داده و همین مساله آن را با چالاش‌هایی اساسی رو به رو کرده است. موضوعی که در سطحی کلان، بار دیگر چشم انداز بحران‌های سیاسی رژیم صهیونیستی آن هم در شرایطی که این رژیم با سیلی از چالش‌های دیگر رو به رو است را به شدت تقویت نموده است. از این رو، ۳ دلیل اساسی را می‌توان به عنوان محرک‌های اصلی تضعیف ائتلافِ حامی دولت نفتالی بنت، مورد اشاره قرار داد.

یک: ساختار عجیب و متناقض دولت ائتلافی نفتالی بنت
تنها یک سال از عمرِ دولت نفتالی بنت می‌گذرد با این حال، دولت وی غرق در حجم قابل توجهی از بحران‌ها و چالش‌ها است. بسیاری از ناظران و تحلیلگران مسائل سیاسی در اراضی اشغالی بر این باورند که دلیل اصلی این بحران ها، ساختار متعارض و عجیب ائتلاف تشکیل دهنده دولت نفتالی بنت است.

به عنوان مثال، در شرایط فعلی در ائتلاف مذکور، احزاب راست گرایی هستند که به هیچ عنوان حقوق فلسطینی‌ها را به رسمیت نمی‌شناسند و با آن قویا مخالفند و در سرکوب آن‌ها از هیچ کاری دریغ نمی‌کنند. این در حالی است که "حزب رعم" که تشکیل شده از اعراب ساکن در اراضی اشغالی است، دقیقا در نقطه مقابل احزاب راست‌گرا قرار دارد و آن‌ها را دشمنان خود می‌بیند. در عین حال، احزاب چپ گرای حاضر در ائتالاف دولت بنت نیز به هیچ وجه، رویه‌های راست گرایان حاضر در این ائتلاف را قبول ندارند.

درست به همین دلیل است که شاهد بودیم در جریان اعتراضات اخیر در مسجد الاقصی و واکنش خشونت آمیز نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به آن ها، حزب رعم، از ساختار ائتلاف برای مدتی خارج شد، اما راست گرایان حامی بنت، از سرکوبِ بیشتر حمایت کردند. احزاب چپ گرایی نظیر "مرتص" و یکی از نمایندگان آن‌ها یعنی "غیدا زعبی" هم به تازگی با این استدلال که دولت بنت به شدت به دنبال خشنود سازی راست گرایان در کابینه خود است و رویه‌ها و ملاحظات آن‌ها را در دولت رعایت می‌کند، از ائتلاف مذکور خارج شده است. از این منظر، ساختار به شدت متناقض ائتلاف تشکیل دهنده دولت نفتالی بنت، نقشی اساسی در ایجاد بحران‌های گاه و بیگاه برای آن بازی می‌کند. دلیل اصلی این مساله نیز روشن است: این طیف و مجموعه بازیگرانِ نامتقارن، صرفا با هدف کنار زدنِ "بنیامین نتانیاهو" حاضر به ائتلاف با یکدیگر شده اند و اساسا هیچ نقطه مشترکی را با یکدیکر احساسا نمی‌کنند.

دو: قطبی شدنِ شدید عرصه سیاسی در اراضی اشغالی
یکی از چالش‌های اساسی فعلی در اراضی اشغالی که به طور خاص همزمان با سالگرد تاسیس رژیم جعلی صهیونیست (موسوم به "روز نکبت") نیز در سخنرانی‌های مقام‌های مختلف صهیونیست مورد اشاره قرار گرفت، بحران قطبی شدنِ شدید جامعه و سیاست اسرائیل است. در این چهارچوب شاهد بودیم که در روز نکبت و در بحبوحه صحبت‌های وزیر کشور، وزیر دفاع و نخست وزیر رژیم صهیونیستی، همگی آن‌ها خواستار وحدت صهیونیست‌ها شدند.

با این حال، توهین‌های قابل توجهی علیه آن‌ها صورت گرفت. در این فضا، اساسا احزاب اسرائیلی و حامیان آن‌ها، دیگر صرفا رقبای یکدیگر نیستند، بلکه عملا همدیگر را به چشم دشمنانی می‌بینند که باید به هر نحو ممکن یکدیگر را حذف کنند. مساله‌ای که نمود عینی آن را در تشدید اختلافات جاری در اراضی اشغالی و میان احزاب مختلف صهیونیستی مشاهده می‌کنیم. موضوعی که پایه‌های دولت ائتلافی نفتالی بنت را کاملا تضعیف کرده است.

سه: خیزش قابل توجه ملت فلسطین و به صدا درآمدن زنگ هشدار در اراضی اشغالی
اعتراضات پُرشور اخیر مسلمانان فلسطینی در مسجد الاقصی و مقاومت آن‌ها در برابر نیرو‌های سرکوبگر صهیونیست و در عین حال، عملیات‌های شهادت طلبانه اخیر در عمق اراضی اشغالی که در نوع خود زنگ هشدار را در بسیاری از محافل اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی به صدا در آورده است، عملا بر عرصه سیاست داخلی رژیم صهیونیستی نیز تاثیرگذار بوده و نوعی تشویش و بحران را به آن منتقل کرده است.

در این راستا مثلا شاهدیم که احزاب چپ گرای اسرائیلی و همچنین احزاب عربی، تنش‌های قابل توجهی را با احزاب راست گرای اسرائیلی پیدا کرده اند که به هیچ عنوان حاضر به پذیرش حقوق فلسطینی‌ها نیستند. مساله‌ای که عملا به یک درگیری و نزاع سیاسی تبدیل شده و اکنون رگه‌های روشنی از آن نیز در قالب تنش‌های جاری در دولت نفتالی بنت، خود را به نمایش گذاشته است.

در این راستا شاهد بودیم که حزب رعم و حزب مرتص، در اعتراض به رویه‌های خشونت بار و دست راستی دولت نفتلی بنت در مواجههه با فلسطین‌ها و عدم ارائه یک راه حل واقع بینانه در مورد مساله فلسطین، عملا همکاری خود با دولت بنت را مشروط کرده اند و حتی تهدید می‌کنند که از ظرفیت‌های لازم جهت ساقط کردن آن با خروج از ساختار ائتلافی که دولت بنت بر آن استوار است نیز برخوردار هستند. مساله‌ای که عملا عرصه سیاست داخلی در اراضی اشغالی را با بحران‌های قابل ملاحظه‌ای رو به رو کرده و آینده سیاسی این رژیم را نیز در هاله‌ای از ابهام فرو برده است.

منبع: جهان نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی رژیم اشغالگر قدس اراضی اشغالی دولت نفتالی بنت رژیم صهیونیستی مساله ای راست گرای دولت بنت بحران ها چپ گرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب‌های جدید در ارتش رژیم صهیونیستی جنجال‌ساز شد

به گزارش خبرآنلاین، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پنج‌شنبه شب اعلام کرد که رئیس جدید سرویس اطلاعات نظامی و فرمانده بخش مرکزی ارتش این رژیم تعیین شدند.

طبق گزارش شبکه الجزیره، در پی این انتصاب‌های جدید «ایتامار بن گویر» وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: «یوآو گالانت» وزیر جنگ یکی از مسئولین شکست هفتم اکتبر است و صلاحیت تایید انتصاب ژنرال‌ها و فرمانده‌ها را ندارد.

بن گویر افزود: از نتانیاهو می‌خواهم که گالانت را از سمت خود برکنار کند، زیرا او شایسته ادامه کار خود به عنوان وزیر جنگ نیست.

به گزارش ایسنا، پیش از این نیز روزنامه «یدیعوت آحارونوت» از اختلافات شدید میان فرماندهان امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی و نخست‌وزیر این رژیم پرده برداشته بودند.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

عملیات «طوفان الاقصی» مقاومت فلسطین در کنار دستاوردهای نظامی، منجر به نمایان شدن کوه یخ اختلافات سیاسی میان مقامات رژیم صهیونیستی شده است؛ طوری که کمتر روزی را می‌توان دید که صهیونیست‌ها به یکدیگر نمی‌تازند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902258

دیگر خبرها

  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است
  • ۳۴ هزار و ۶۲۲ شهید؛ نتیجه ۲۱۰ روز جنایت صهیونیست‌ها در غزه
  • اعتراضات صهیونیست‌ها در مقابل منزل گانتس
  • ادعای تازه سنتکام درباره ساقط کردن سه پهپاد یمنی
  • انتصاب‌های جدید در ارتش رژیم صهیونیستی جنجال‌ساز شد
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • مقام صهیونیست: آمریکا از جنگ خسته شده است
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها